Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Busquets kalite olarak belki en iyilerinden biri değildir ama o takımda oynadığı zaman yaptığı katkıyı dünyada 4-5 tane adam ancak yapabilir.

Cana'yı Busquets'i boşverelim şimdi... Muslera açıklansa da rahatlasak. :D

Bence farklı olan sizsiniz, Rijkaard zamanında banko olamadı Hagi geldi yine banko olamadı.Rakipleri Sarp,Barış olmasına rağmen bu adamlardan bile farklı yanını koyamadı ortaya.Cana'yı bu kadar şişirirseniz seneye daha büyük bir gürültüyle patlayacak bırakın gitsin.

Peki

Muslera'nın beni korkutan tek yönü yan top zaafı ki takım olarak da yan toplarda zaten kötüyüz bir de üstüne en büyük zaafı yan top olan bir kaleci alıyoruz. Taraftar yediği ilk hatalı golde de asar bu adamı. İşte o zaman yeniden bir kaleci arayışına gireriz.

Taraftar adam olup bu hatalardan sonra da destek verir ise gerçekten önemli bir kaleci kazanmış oluruz.

bence sen kendini psikologlara analiz ettir sonra da de bakalım ingiliz ,ispanyol,fransız yazarlara cana busquets den daha iyi ,herlade sadece gülerler

Busquets kendini fazlasıyla geliştirmiştir eyvallahda mevkisinin en iyi 4-5 futbolcusundan biri falan demeyin bari beyler, ayıptır günahtır. Barça'lı amcaları, dayıları olmasaydı yahut kendisi Katalan olmasaydı şuanda Zaragoza gibi vasat takımların rezerv takımlarında idmanlarla uğraşıyor olacaktı.

Busquets kendini fazlasıyla geliştirmiştir eyvallahda mevkisinin en iyi 4-5 futbolcusundan biri falan demeyin bari beyler, ayıptır günahtır. Barça'lı amcaları, dayıları olmasaydı yahut kendisi Katalan olmasaydı şuanda Zaragoza gibi vasat takımların rezerv takımlarında idmanlarla uğraşıyor olacaktı.

ben öle bişi demedim :D,zatn ben busquets i sevmiorum ama cana dan kat kat ii oyuncu onu diyebilrim sadece

gs nin en kötü sezonunda bile ilk 11 e giremeyen cana ve barcanın en iyi sezonlarından birinde ilk 11 oynayan busquets

ayrıca en az 2 kat iyi cana dan:D

Cana > Busquets'mi?

Kusura bakmayin ama hangi mantiga dayanarak söylüyorsunuz bunu?

Yekta > Xavi demek gibi bir sey bu.

Adam görevini olaganüstü yapiyor, bu yüzden Mascherano'yu kesti.

Defansif Orta Saha olarak oyunu okuyusu, tek toplari, ara paslari falan olaganüstü.

Kendi Mevkii'sinde Dünyanin en iyisi bile denilebilir.

Cana > Busquets'mi?

Kusura bakmayin ama hangi mantiga dayanarak söylüyorsunuz bunu?

Yekta > Xavi demek gibi bir sey bu.

Adam görevini olaganüstü yapiyor, bu yüzden Mascherano'yu kesti.

Defansif Orta Saha olarak oyunu okuyusu, tek toplari, ara paslari falan olaganüstü.

Kendi Mevkii'sinde Dünyanin en iyisi bile denilebilir.

Konunun yeri burası değil ama;

Busquets sadece sistem ve taktik oyuncusu. Şuan Barcelona hariç Dünya'nın en iyi takımları diye bildiğimiz, Madrid-Milan-ManU gibi takımların ilk 18'ine giremeyecek bir oyuncu. Sadece Barcelona'nın tıkır tıkır işleyen sisteminde üstüne düşeni yaptığı için o takımda oynuyor. Yoksa Mascherano dediğimiz oyuncu şortunu şöyle bir silkelese 150 tane Busquets düşürür. Busquets'in defansif tüm açıklarını Pique ve Puyol kapatıyor, maç sırasında bu çok belli zaten. Yani önüne Xavi-İniesta, arkan Pique-Puyol koyduktan sonra oraya, Mustafa Sarp'ı da koysan aşırı sırıtmaz.

Busquets ile Mascherano'yu kıyaslamak çok ayıp bir defa, bunu geçtim Busquets ile Cana'yı kıyaslamak bile oldukça ayıptır. Busquets sadece sistem oyuncusu ve görevini yerine getiren bir adam. Kesinlikle Barcelona sistemi dışında normal günümüz futbolunda yeri olmayan bir oyuncudur.

Busquets sadece sistem ve taktik oyuncusu. Şuan Barcelona hariç Dünya'nın en iyi takımları diye bildiğimiz, Madrid-Milan-ManU gibi takımların ilk 18'ine giremeyecek bir oyuncu. Sadece Barcelona'nın tıkır tıkır işleyen sisteminde üstüne düşeni yaptığı için o takımda oynuyor. Yoksa Mascherano dediğimiz oyuncu şortunu şöyle bir silkelese 150 tane Busquets düşürür. Busquets'in defansif tüm açıklarını Pique ve Puyol kapatıyor, maç sırasında bu çok belli zaten. Yani önüne Xavi-İniesta, arkan Pique-Puyol koyduktan sonra oraya, Mustafa Sarp'ı da koysan aşırı sırıtmaz.

Busquets ile Mascherano'yu kıyaslamak çok ayıp bir defa, bunu geçtim Busquets ile Cana'yı kıyaslamak bile oldukça ayıptır. Busquets sadece sistem oyuncusu ve görevini yerine getiren bir adam. Kesinlikle Barcelona sistemi dışında normal günümüz futbolunda yeri olmayan bir oyuncudur.

Off bu kadar zırvalık görmedim. :D

O yeteneklere sahip olmasa sisteme nasıl uyum sağlayacak peki?

M.sarp sırıtmazda, Mascherano nasıl sırıttı oynadığı dönemde?

Adamın pas,tek top özellikleri top saklayışı iyi Canadan.Cana gibi agresif olmasada Canadan daha yerinde müdahaleleri var bence.

Cana'yı ilah yaptınız başımıza ne adammış arkadaş Sarpı Barışı kesemiyor ama büyük futbolcu.

Bu konuda haklisin.

Ama kendisi Barcelona'da oynuyor ve müthis performans sergiliyor.

Baska takima gidene kadar da görevini yerine getiren en iyilerden biri oldugu kesin.

Şunları teker teker psikologlara analiz ettirip, ibret-i alem olsun diye İngiliz, İspanyol, Fransız spor yazarlarına sunmak gerek.

Tüm takım top oynuyor, bir Cana gözünüze batıyor öyle mi ? Farklı olmak için bu kadar kasmak doğru değil Onurum.

zaaxd deseydin daha iyiydi.

Busquets'in Mescherano'yu kesmesi ondan daha iyi olduğunu mu gösteriyor yani ? Tamamen Guardiola'nın verdiği - aptalca ve fazlasıyla onların Katalan hayranlığıyla alakalı - bir tercih. Örnek istiyorsan : Valdes ile Rüştü olayını gösteririm sana.

Hadi mücadeleci falan desen belki ergenliğine verebilirdim de, Buzkezin dahi olduğunu ifade eden dünya üzerindeki tek yaşam formusun.

" Thamam qhanka çhok gzheel bir kharşılhaştırma xD ;D. "

Şu Busguets konusunda araya girmek istiyorum..

Bu adama özellikle Barcelona sistemi için müthiş bir adamdır..Israrla bu adamla dalga geçilmesini anlamakta zorlanıyorum..

Pas alışverişinde her noktada falan müthiş yardımcı oluyor.arkadaşlarını rahatlatıyor.Dönen toplara basma konusunda çok üst düzey,yeri geldiğinde toplada ileriye çıkışlar yapabiliyor..Oynadığı mevki itibariyle oyun bilgisi falan üst düzeydir..Masceranonun orta sahada bu adamın yaptığı katkıyı yapması mümkün değil..Özellikle Barcelanoda..

Şu Busguets konusunda araya girmek istiyorum..

Bu adama özellikle Barcelona sistemi için müthiş bir adamdır..Israrla bu adamla dalga geçilmesini anlamakta zorlanıyorum..

Pas alışverişinde her noktada falan müthiş yardımcı oluyor.arkadaşlarını rahatlatıyor.Dönen toplara basma konusunda çok üst düzey,yeri geldiğinde toplada ileriye çıkışlar yapabiliyor..Oynadığı mevki itibariyle oyun bilgisi falan üst düzeydir..Masceranonun orta sahada bu adamın yaptığı katkıyı yapması mümkün değil..Özellikle Barcelanoda..

Zaten yapamıyorda, herkes teorik olarak kolay sanıyor Barça'nın o bölgesinde oynamayı ama bence en zor bölgelerden biri fazla uyum sağlayacak bir adam yok.

Abartmayalım o Mustafa Sarp daha iyi oynar dediğin bölgede Mascherano bile Basquets kadar katkı vermedi.

Muslera hayirli olsun beyler. Resmi sitede Muslera'nin resmi koyuldu 1 saniye sonra hemen kaldirirldi :D pino vol.2 yani aldik :)

Geri
Üst Alt