Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Ben diyorum kaleye Ufuk geçsin kimse istemiyor.Ufuk Trabzon'da olsaydı ah keşke biz alsak şunu derdik, ya da Onur biz de olsa, yine kaleci arıyor olurduk.

Nee? Ufuk kaleye geçsin mi? Ufuk hayatımda izlediğim en kötü 3 kaleciden biri. Birde yeni yapılanma, F.Terim, dünya yıldızları dediğimiz zaman adam kaleye Ufuk geçsin diyor.

Kaleciye yüksek maliyet ödeyecek bir lüksümüz olduğunu sanmıyorum takımın belli başlı yerlerinde büyük eksiklikler varken..Fakat kötü kaleci ile de gitmeyeceği kesin...Süper bir kaleci olmasa da iyi denilebilecek bir kaleciyle anlaşmak daha mantıklı gibi..Muslera şu durumda lüks ve mantıklı değil bana göre parayı akıllı harcamak varken...
bence kesinlikle ilk tercih olmalıdır kale,2 senedir tam kırılma anlarında boş olan kalemiz arıza verdi ayrıca artık parayı kullanmanın zamanı Muslera Kesinlikle ama Kesinlikle GELMELİ !

Kaleciye yüksek maliyet ödeyecek bir lüksümüz olduğunu sanmıyorum takımın belli başlı yerlerinde büyük eksiklikler varken..Fakat kötü kaleci ile de gitmeyeceği kesin...Süper bir kaleci olmasa da iyi denilebilecek bir kaleciyle anlaşmak daha mantıklı gibi..Muslera şu durumda lüks ve mantıklı değil bana göre parayı akıllı harcamak varken...

Eldeki oyunculardan kağıt üstünde bir kadro kurduğun zaman sen de göreceksin ki en zayıf bölgemiz bariz kale. Ben senin tam tersini düşünüyorum, birinci öncelğimiz olmalı. Kale bireysel performansın en çok ön plana çıktığı bölgedir bana göre ve kesinlikle de ucuza kaçılmamalıdır.

Gel artik gozumuz yollarda kaldi :)

4 Temmuzdaki copa amerika macina bizim kalecimiz olarak cik..

Muslera'dan iyisini zor alırız şu ortamda.Ruffier daha iyi lakin onun takımıda Canayı takas şansımız yok.

O değilde kaleci dediğin biraz geniş iri büyük birşey olur bu da 1.90 ama fındık faresi gibi :)

Pazartesi açıklanır muhtemelen.

Volkan ile aynı boyda hemen hemen. Kısa değil ama çok ince.

Kaleci dediğin uzun ve hafif ince,atletik olmalıdır.Muslera da buna gayet iyi bir örnekir. :)

Fiziği bana Taffarel'i anımsatıyor. Volkan gibi tabiri cahizse öküz gibi olması gerekmiyor. Kalecinin ince ama kuvvetli ve atletik olması şart.

David de Gea tarzı bir kaleci.

Zamane futbolunun geçerli kaleci tiplerinden.

Geri
Üst Alt