Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

bu transfere cok sevindim , Lauro kabusundan sonra daha da bir anlam kazandi benim icin

hayirli olsun, ilk baslarda cok istiyordum bu adami, sonra olmazsa da olur demeye baslamistim, en sonundada gelmezse daha iyi olur gibi diyordum.

ama geldi iste, hayirli olsun.

umarim basarilardan basariya kosar.

küfür etsen daha iyiydi Salman :o olm övdün mü yerdindi bu nasıl msj.

Ulan atlangoç senin yüzünden Cana'yı yolladık sen hele bir iyi oynama...:asd::asd:

Birgün penaltilara kalacak olursak, yaslanin arkaniza, yakin bi sigara, alin bi cay ve rahat rahat izleyin :D Adam penalti kurtarma uzmani gercek anlamda

Cana'yı keşke yollamasaydık bir sezon daha deneseydik olmazmıydı sanki.Böyle adamlar zor bulunur hem de bir yabancının Galatasaray'la bu kadar iç içe oluşu mükemmeldi.

Hoşçakal Cana.Bu taraftar seni unutmaz.

Hoşgeldin Muslera.Başarılar.

Hayirli olsun.Istedigim isimdi. Resmi olarak da aciklansin da rahat rahat gece 01:15 te macimizi izleyelim.:)

yenilmeyecek golleri yemesin arada da bir ekstra kurtarışlar yapsın yeter,hiç penaltı kurtarmasa da olur yeter ki saçma sapan goller yemesin,kimse niye penaltı kurtarmıyor diye kızmaz ama saçma sapan goller yiyor diye takımın güveni kalmaz

Hayırlı olsun. Umutluyum şahsen bu çocuktan.

küfür etsen daha iyiydi Salman :o olm övdün mü yerdindi bu nasıl msj.

bilmiyorum, ben sadece dk macinda izledim bu adami ama dk maclarda cok begenmistim.

ama ligde, diger maclarda falan baya ters goller yedigi de oluyirmus, özellikle yan toplarda, kornerlerde kalede donup kaliyor sanki.

ama cok umutluyum, adam daha cok genc sayilir kaleci icin, cok daha iyi olma kapsitesi var adamda.

kaldiki 5 yildir kaleci görmedik, muslera bize yeterde artar.

ayrica musleradan iyi baska kimi alabilirdik ki?

neyse, son kararim muslera cok iyi transfer. ))

resmi site olayı formalite olur artık. menejerde açıklandı sözleşme takas olarak gerçekleşicek :)

bilmiyorum, ben sadece dk macinda izledim bu adami ama dk maclarda cok begenmistim.

ama ligde, diger maclarda falan baya ters goller yedigi de oluyirmus, özellikle yan toplarda, kornerlerde kalede donup kaliyor sanki.

ama cok umutluyum, adam daha cok genc sayilir kaleci icin, cok daha iyi olma kapsitesi var adamda.

kaldiki 5 yildir kaleci görmedik, muslera bize yeterde artar.

ayrica musleradan iyi baska kimi alabilirdik ki?

neyse, son kararim muslera cok iyi transfer. ))

allah razı olsun soluksuz okudum.

Geri
Üst Alt