Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Hayırlı olsun gelmesini istediğim kaleci adaylarından biriydi.. Umarım Taffarel'in de yardımlarıyla uzun yıllar kalemizi koruyacak..

Maliyeti yüksek gibi geldi bana. Ama iyi kaleci olduğuna dair şüphem yok.

Çilesini Başkaları Çekti Cefasını Biz Süreceğiz :evilsmile: Tüm Galatasaray Camiamıza Hayırlı Olsun :D

Yalnız Canaya Üzüldüm :sad007:

Adam gibi Adam !

Umarım Muslera iyi çıkar da, yaptığımız hatayı iyi kaleci aldık bahanesiyle kapatırız.

Manajeri ne dedi merak ettim :)

Cana'nın menajeri konuştu İtalya'ya giderken.

"Muslera'nın da Galatasaray için çok faydalı olacağına eminim,zaten transfer dediğin böyle yapılmalı.İki taraf da kazançlı oldu." gibisinden şeyler söyledi eğer onu soruyorsan.

Yalnız cana lazio için çok iyi bir transfer.Adam italya ligi için yaratılmış ve efsane olur orada.

Maliyeti ne olursa olsun iyi bir kaleci almamız şarttı. Hayırlı uğurlu olsun

Cana Adam Gibi Adamsın Her konuda övgüler yağdırıp bize öyle gitmiş lazio da efsane olacak bak göreceksiniz ...

Hayırlı olsun, en baştan beri bu adamı hep övdum, bazı arkadaşlar karşı çıkmasına rağmen. Umarım beni yanıltmaz :)

Taraftar hatalı gol yese bile Muslera'nın arkasında olucaktır. şaşıracaksınız ama öyle olucak :)

hayırlı olsun iyi kaleci. forlanı da ikna eder umarım

Taraftar hatalı gol yese bile Muslera'nın arkasında olucaktır. şaşıracaksınız ama öyle olucak :)

Bu sene herkez diyor ya sabır yok taraftarda felan bence tam tersi olacak herkeze bir daha fazla sabır gösterilecek.Eğer bizler bu sabrı gösterirsek takımı ateşlemeye devam edersek sezon sonu bir şekilde başarıya ulaşırız.Ama en ufak bir hatada veya puan kaybında başlarsak ıslıklamaya bunun bize takımımıza zararı olacaktır.Yeni bir yapılanma ve yeni kadro biliyorum ki artık başarı şart ama bizler her durumda destek verelim...

Eğer gerçekleşmişse bu transferi gscimbom.com olmak üzere taraftarlar yapmıştır.

Geri
Üst Alt