Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Ayıp Necatiye yapılan. Bu forumdan ve şu anda burada olduğu belli o kişinin.

Necati gibi birine küfür edecek adam aklından sorunludur. Bu arada hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.

Kim Necati'ye ne yazmış ? Nerde yazmış ?

Ne oluyor ya şaka olsun diye vikipedi linki koydum Çaykurriz yapmışlar takımı? :D

forumca hep beraber o küfürü edeni kucaklıyoruz!

Necatiye wikiden küfür yazan az önce İHRAÇ olan Harun Taşkapılıdır.

Çok iyi bir transfer,hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.Genç ve gerçekten fazlasıyla yetenekli bir kaleci kazandırdık takıma..Lorik Cana'yı ise çok severdim.Ama olmadı maalesef tutmadı..Kariyerinde başarılar dileriz Lorik..

hayırlı olsun, genç kaliteli bir ismi kadroya kattık. Bu akşam maçını farklı izleyeceğiz :)

Harun Taşkapılıya küfür etmede geç kalmıştım, şimdi daha da yanıyorum. Galatasarayımızın adını kuş beyniyle küçümseyerek yazdı, aklınca anlamayacaz...

Cevap: Taffarel'in Muslera görüşü

beyler benim muslera dan anladığım kadarıyla refleksleri iyi, iyi sıçrıyo modragon gibi yumruklama konusunda da birebir karşı karşıyalarda da çok etkili ama arada ilginç hatalarda yapabiliyo bu tip bi kaleci anladığım kadarıyla çok yararlı olucağı düşüncesindeyim...

Muslera'yı açıkca söylemeliyim ki tanımıyorum. Transferde adı çıkınca öğrendim. Hakkında bildiklerim reflekslerinin çok kuvvetli olduğu. İtalya'nın iyi kalecilerinden olduğu, çok yetenekli fakat zaman zaman hatalar yapan bir isim olduğu. En kötü özellikse belki de Galatasaray'a en lazım olan şey, yan toplarının zayıf olması. Ama gelişime çok açık bir kaleci. Dünyanın en iyi 7. kalecisi olarak gösterilmiş. İtalya'da koca bir sezonu devirmiş. Bunlar çok önemli veriler. Bence büyük takım transferi. Eğer Taffarel istediğimiz performansı verirse 2 sezon sonra elimizde bir Buffon olabilir anlatılanlardan yola çıkarsak. Bu transfer kötü çıkarsa da yönetimi eleştiremem

Gelen diğer isimlere bakalım.

Elmander, Selçuk, Ceyhun, Muslera, Ujfalusi.

Bilemiyorum. Henüz defans ve orta saha hattımıza çok transfer lazım.

Sol bek, stoper, sağbek, 2 orta saha, bir sağ açık...

Görünüşe göre en azından bu sezonu sol bek transferi olmadan noktalarız. Çağlar ve Balta ile idare etmeye çalışırız.

Ama defansın göbeği malesef zekadan yoksun. Oyunu o bölgede yönetecek bir adam şart oğlu şart.

Ve tabiki Cambiasso tarzı bir adam. Motta olur, Sissokko olur farketmez.

Orta sahada bir diğer oyuncu Selçuk'u düşünüyoruz. Keşke Misimovic gitmeseydi. Şimdi bir 10 numara transferine ihtiyacımız var.

İçimden geçen Diego...

Kazım rotasyonda hem sağ hem sol açıkta iş yapar. Geçen sezon iyi de top oynadı. Daha iyi bir takımda daha iyi iş yapacaktır. Ama skorer ve etkili bir isim bu bölgeye şart. Hep Dembele geçiyor içimden.

Sağ bekte Sabri var bence iyi bektir. Ama alternatifi yok. Serkan Kurtuluş olmuyor. Belki Terimle aşama kateder.

Gençlerden bir iki ismin formayı kapmasını ümit edebiliriz. Emre Çolak, Berkin ve Serdar'dan umutluyum. Favorim Emre...

Zor bir transfer sezonu. Alınan adamların hiç biri mükemmel değil. Hem yönetime hem de teknik ekibe çok iş düşüyor.

Önümüzdeki sezon başarıyı getirecek en önemli faktör kararlılık.

2. Fatih Terim dönemindeki en büyük hataydı. Takımın ihtiyacı olan adamı buldular. Mükemmel bir transfer yapıp Felipe'yi getirdiler ama arkasında duramadılar.

Adnan Polat'ın da en büyük hatasıydı. Elano'nun, Misimovic'in, Keita'nın arkasında duramadı. Bir takım yaratamadık o yüzden. Arda'nın bile arkasında duramadı.

Kimler gelir bilmiyorum ama gelecek oyuncuların arkasında durmamız şart.

Geçen sezonki sakatlıksız ideal 11'e bakalım....

Baros

Arda --- Misimovic --- Kazım

Cana --- Culio

Çağlar --- Servet --- Neill --- Sabri

Ufuk​

Bence kaleci dışında ligdeki her takımdan iyi bir kadro. Yedekler de kuvvetli. Pino, Emre, Gökhan, Hakan, Stancu, gitmese Elano, Ayhan.

Ondan önceki sezon kadrosu ise hakikaten çok üst düzeydi. Duramadık arkasında ikisinin de...

Bu sezon transferler yapıldı ama şu haliyle kale dışında ben geçen sezonun kadrosunun daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Bakalım sezon sonunda durum ne olacak.

hayırlı olsun.özlediğimiz ve beklediğimiz kaleciyi bulduk diyebiliriz:o

uruguay erken elensin gelsin kalecimiz.ama bütün maçları 0-0 bitsin :D

Resmi açıklamaya kadar beklemeyi düşünüyorum.

femuslera.jpg

photoshopta yaptım

Yediği gol az, tuttuğu top çok olsun. Ayağının tozuyla bir maça çıksın, o toz bi fenerlinin boğazına kaçsın :weqweq:

Geri
Üst Alt