Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

cana'nın imzalaması ya da imzalamaması ile alakası varmıdır bilmiyorum sonuçta klüpler takasta anlaştıysa iş iki klübün futbolcularla görüşmesine kalmıştır. sonuçta cana romaya gitti. ama imza atmadı ilginç tabi muslera dan da ses yok. belki muslera imza atmıştır. cana bekleniyodur falan olabilir.

Evet abi bende böyle düşünmüştüm. Hayırlısı olsun. Muslera gelsinde gerisi önemli dğeil :)

muslera aciklansa resmi sitede kimsenin haberi olmayacak herkes baska konuyla meskul :asd:

aldık aldık da hanii resmi açıklama arkadaşlar gelirse çok süper olr inşallah almışızdr

Hala resmi açıklama gelmemesi biraz garip birazda hak veriyorum.Fenerbahçe olayları ve Musleranın Şampiyana da oluşu etken olabilir.

Bence esas sebep gündemin yoğun şekilde Fenerbahçe olması.

Bu büyük bir transferdir her ne kadar biz kabul etmesek de. Gerekli etkinin yaratılması için bekleniyor olabilir.

Irmak Kazuk,Cana Lazio'ya resmi imzayı attıktan sonra,Muslera resmi olarak açıklanacak demiş.:ays:

Ntvspor dan Irmak Kazuk'a gore kiralik gibi bir durum soz konusun degilmis. Bonservisi ile alacakmisiz. Cana ne zaman Lazio ile imzalarsa Galatasaray'da Muslera'yi aciklar deedi.

Lazio resmen aldı Marchetti'yi, bu bile Muslera'nın bizde olduğunu gösteriyor.

Muslera: "Galatasaray’ı seçtim çünkü.."

Galatasaray’ın, Lorik Cana'nın yanı sıra 4 milyon euro vererek İtalyan ekibi Lazio'dan transfer ettiği Fernando Muslera, sarı-kırmızılı kulübe transferini, Calcio Line adlı internet sitesine değerlendirdi.

Uruguay Milli Takımı ile birlikte Copa America’da mücadele eden 25 yaşındaki başarılı kaleci, "İspanya’dan ciddi teklifler aldım. Ancak sonuç olarak Galatasaray’ı seçtim. Çünkü beni takıma kazandırmak için gerçekten çok istekli davrandılar” ifadelerini kullandı. Büyük hedefleri olduğunu da kaydeden Muslera, Galatasaray forması altında başarılara imza atmak istediğini sözlerine ekledi. Cim-Bom, genç eldivene önceki gün resmi sözleşme imzalatmıştı.

ONUR DİNÇER

Milliyet

Cevap: Muslera: "Galatasaray’ı seçtim çünkü.."

ne kadar alacak yıllık acaba..

Geri
Üst Alt