Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: "Muslera'ya imzalattırdık!"

Rahat olalım arkadaşlar yeni sezonda kalecimiz Muslera Selçuk Cambiasso da orta sahamız bir kanat oyuncusu alacağız santrafor yerli düşünülebilir.Defans şart ama almayacağız gibi.

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Lugano Arjantin maçında iyi oynadı. Kasap falan ama hakkınıda yiyemem. Muslera,Lugano,Rios(Samsuna gelmedi)

Taffarel bile transferi doğruladı. Onun en iyi şekilde karşılayacam çok iyi kaleci kazandık dedi.İnce mesajlar veriliyor. Bunları gözden kaçırıyorsunuz.

Fatih Terim ve Aysal yapılacak transferlerde artık kaleciyide saymıyor. Neden çünkü o Cepte,Hadi muslera olmadı diyelim, peki bu zamana kadar neden hiç kaleci gündeme gelmedi.

Stres yapmaya gerek yok. Demekki bir taraftan rica geldi özellikle açıklanmıyor. Hemen asıp kesiyoruz. Bu gece 03:45 maç var ona odaklanın.

Şili maçında kurtardığı o kafayı unutmayın.

Muslera Muslera Fernando Muslera.Muslera Muslera Fernando Muslera... ooooooooooo oley oleyyy oleyyyy :)

Yekta da " Drogbaya hep birlikte yardımcı olacağız alışması için, gece hayatlarına falan takılmıyacaktır" v.s gibi şeyler söylüyordu. Bu sene ne yaptıgımız belli değil.

Kim ne derse desin ben tam anlamıyla bittiğine inanmıyorum.Tam anlamıyla derken resmi sözleşmenin imzalanıp butun prosedurlerin falan tamamlanması.Eger bitseydi açıklanırdı resmi siteden muslera Galatasaray da diye.Bunun oylesi boylesi olmaz bana gore.

Kim ne derse desin ben tam anlamıyla bittiğine inanmıyorum.Tam anlamıyla derken resmi sözleşmenin imzalanıp butun prosedurlerin falan tamamlanması.Eger bitseydi açıklanırdı resmi siteden muslera Galatasaray da diye.Bunun oylesi boylesi olmaz bana gore.

Özel anlaşma yapmışlardır aralarında ya oyuncu ile yada kulüple turnuva bitince açıklayalım demişlerdir bu gayet normal birşeydir.Muslera kötü performans gösterseydi ve bizde açıklamış olsaydık resmen denilecek şey aklı yeni kulübünde transferle dolmuş kafası vb şeyler söylenecekti.İyi performans gösteriyor diyeceksin ama benim dediğim ihtimal.

Biz taraftar olarak yanlis hareket ediyoruz. Simdi ters psikoloji zamani.

Aciklamayin Muslera'yi. Beklemek istiyoruz.

Bakin simdi nasil aciklayacaklar :)

Bence Muslera kupa sonuna kadar süre istedi. Şimdi talipleri de artar. Bize yar etmezler.

yav bi rahat olun ne gergin adamlarsınız

Özel anlaşma yapmışlardır aralarında ya oyuncu ile yada kulüple turnuva bitince açıklayalım demişlerdir bu gayet normal birşeydir.Muslera kötü performans gösterseydi ve bizde açıklamış olsaydık resmen denilecek şey aklı yeni kulübünde transferle dolmuş kafası vb şeyler söylenecekti.İyi performans gösteriyor diyeceksin ama benim dediğim ihtimal.

Ben oyle detaylara girildigini pek sanmıyorum.Dunyada boyle seyler kalmadı artık.Ozellikle avrupada tamamen profesyonel bu işler yok orda oynuyor kafası takılır kotu oynar falan. Bence biz fazla ince dusunuyoruz.Şuana kadar yaptıgımız transferlerdede zamanında açıklıyoruz(selçuk olayı ayrı turkiyede senin soyledigin gecerli.) Yani benim duşuncem hala olay tam anlamıyla bitmedi umarım bi saçmalık yaşanmazda alırız şu adamı.

Adnan Öztürk: "Muslera ile uzun zamandır görüşmelerimiz sürüyordu. Son olarak transfer komitesinde yer alan arkadaşlarımız bu oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardığımızı ifade ettiler. Bir veya iki gün içerisinde Muslera'nın ismini Kamu Aydınlatma Platformu'na bildireceğiz."

Öztürk de Muslera'yı açıkladı - Futbol - Ana Sayfa

Bence Muslera kupa sonuna kadar süre istedi. Şimdi talipleri de artar. Bize yar etmezler.

Bizim teknik heyette salaktı zaten.Tamam sen kararını sonra ver biz seni bekleyelim dediler dimi.Bu adam iyi oynarsa ki oynuyor fiyatı artar talibi artar diye düşünmücek kadar basit yöneticilerimiz mi var.Veya olmadı adam dediki istemiyorum kararım bu yönde bu saatten sonra kimi alacağız en önemli mevki yıllardır sıkıntı çektiğimiz kalemize.Yedekte biri illaki vardır diyeceksin.Bize yedekte bekletileni değil asıl olanı lazım.Dünyaca ünlü kalecisi sözü boşunamı verildi.Muslera bana göre dünyaca ünlüdür ve alınacaktır alınmıştırda.10 gün içerisinde göreceğiz herşey çok güzel olacak.

Onu bunu bilmemde Lazio şimdi ne düşünüyordur acaba? :D

Bizim teknik heyette salaktı zaten.Tamam sen kararını sonra ver biz seni bekleyelim dediler dimi.Bu adam iyi oynarsa ki oynuyor fiyatı artar talibi artar diye düşünmücek kadar basit yöneticilerimiz mi var.Veya olmadı adam dediki istemiyorum kararım bu yönde bu saatten sonra kimi alacağız en önemli mevki yıllardır sıkıntı çektiğimiz kalemize.Yedekte biri illaki vardır diyeceksin.Bize yedekte bekletileni değil asıl olanı lazım.Dünyaca ünlü kalecisi sözü boşunamı verildi.Muslera bana göre dünyaca ünlüdür ve alınacaktır alınmıştırda.10 gün içerisinde göreceğiz herşey çok güzel olacak.

İnşallah sizin söylediğiniz gibidir.

muslerıya 2 yıl sonra 10 milyon euroya satarız

Geri
Üst Alt