Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: "Muslera'ya imzalattırdık!"

Rahat olalım arkadaşlar yeni sezonda kalecimiz Muslera Selçuk Cambiasso da orta sahamız bir kanat oyuncusu alacağız santrafor yerli düşünülebilir.Defans şart ama almayacağız gibi.

Yapma Görkem ortada fol yok yumurta yok.Kolay mı Cambiasso gibi bir adamı almak.

Yapma Görkem ortada fol yok yumurta yok.Kolay mı Cambiasso gibi bir adamı almak.

Bu sene birşeylerin başlangıcı olmak zorunda alıcaksın lamı cimi yok.Drogba Forlan Fabiano bunlarla görüştük ama alamadık.Artık yıldız oyuncu alma zamanı geliyorda geçiyor bile ben inanıyorum Cambiasso yu Türkiyeye Galatasaray ımıza getireceğiz.

umarım doğru haberdir

Bu sene birşeylerin başlangıcı olmak zorunda alıcaksın lamı cimi yok.Drogba Forlan Fabiano bunlarla görüştük ama alamadık.Artık yıldız oyuncu alma zamanı geliyorda geçiyor bile ben inanıyorum Cambiasso yu Türkiyeye Galatasaray ımıza getireceğiz.

Ben de aynı şeyleri söylüyorum ama yalnızca temennide kalıyor.

Muslera kanayan yaramız gerekirse 100.000 dolar ödeyelim kardeşim..

Şu taraftar bir oh çeksin..

Yıllardır kaleci hasretiyle yaşıyoruz..

Gögüsümüzü gere gere Copa Amerika izleyelim..

Bizim kalecimiz diyelim artık!

Ben de aynı şeyleri söylüyorum ama yalnızca temennide kalıyor.

Kadro da köklü değişklik deniyordu hani? Selçuk Elmander Ujfalusi şuan için ilk 11 oyuncuları.Muslera geldi sayalım etti 4 bize 2 tane daha ilk 11 oyuncusu lazım takım kimyasının değişimi için.

1.Selçuk un yanına bir adam

2 Defansa veya şöyle diyelim.Drenthe Eboue gibi orta saha da oynayabilen defans oyuncuları...

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Onur dayı şayet öyle birşey olsa Lazio çoktan Cana'ya ödediği bedeli söylerdi ve açıklardı..

-Takas olduğunu Ceylan Çalışkan söyledi Cana'nın menajeri..

-Muslera farklı bir deneyim yaşayacağım dedi ve Lazio taraftarına teşekkür etti

-Türkçe kelimeler öğrenmeye başlayacağım dedi

Vs vs..

Defansimizin hala gecen seneyle ayni olmasini aklim almiyor

Ujfalusi eyvallah iyi oyuncu fakat Neill'in yerine geldi...Neill'den zaten sikayetimiz yoktu sorun digerleriydi

Insua'yi da gonderdik....Cok iyi oyuncu demiyorum fakat elimizdeki sol beklerin ikisinden de iyidir...Keske kalsaydi ya da daha iyisi alinsaydi

Hakan Balta ve Caglar'dan umudum yok....Ikisinin de tek ozelligi solak olmalari ve avantajlari ulkede sol bek yetismemesi....Solak olup bek olmak varmis anasini satayim....Ne kadar kolaymis Galatasaray'da oynamak

Kim ne derse desin ben tam anlamıyla bittiğine inanmıyorum.Tam anlamıyla derken resmi sözleşmenin imzalanıp butun prosedurlerin falan tamamlanması.Eger bitseydi açıklanırdı resmi siteden muslera Galatasaray da diye.Bunun oylesi boylesi olmaz bana gore.

zaten tam bitseydi aciklardilar neyi bekleyecekler ki?

Kadro da köklü değişklik deniyordu hani? Selçuk Elmander Ujfalusi şuan için ilk 11 oyuncuları.Muslera geldi sayalım etti 4 bize 2 tane daha ilk 11 oyuncusu lazım takım kimyasının değişimi için.

1.Selçuk un yanına bir adam

2 Defansa veya şöyle diyelim.Drenthe Eboue gibi orta saha da oynayabilen defans oyuncuları...

Ben de aynı şeyleri söylüyorum Görkem kaç gündür yırtıyorum kendimi.Her gün resmi sitemize mail gönderir oldum geçen seneyi bir daha yaşamak istemiyorum ama baksana yönetim dünyanın farkında değil.Paso tvlere çıkıp kadromuz süper diyip duruyorlar.Bu takıma çok kilit isimler lazım.Şu anda kadroda bulunan adamlardan ancak 4-5 tanesini(Muslera'yı da sayarsak) ilk 11'e gözün kapalı yazarsın,diğerlerinin çoğu vasat oyuncular asla bizim kalibremizde olmayan adamlar.Böyle devam edersek bu takım ilk 3'e bile giremeyecek başımızdakiler hala farkında değiller.

Bir yöneticinin ağzından duymak güzel oldu.

muslerıya 2 yıl sonra 10 milyon euroya satarız

su satariz laflari varya satacan neye aliyorsun.

oyuncu ilk etapta takimi güclendirmek icin alinir satmak maksadiyla degil.

senlerdir kaleci sikinti cektik 4 5 sene dursun oynasin iste.

Muslera Transferi Yarın Açıklanacak

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, Galatasaray, Copa America’da, çeyrek final maçında Arjantin’e karşı gösterdiği performansla bir kez daha dünya futbol kamuoyunun gündemine gelen Fernando Muslera’nın transferini yarın açıklıyor.

Sarı kırmızılılar, Muslera ile daha önce prensip anlaşmasına varmıştı. Uruguaylı kaleci, Loric Cana karşılığında Lazio’dan transfer edilmişti.

Muslera’yla yıllık 2.5 milyon euro garanti para karşılığından 4 yıllık anlaşma yapıldı. Transferde her hangi bir pürüz yaşamak istemeyen sarı kırmızılı yetkililerin Muslera’yla resmi sözleşme imzaladıkları ve bunun büyük olasılıkla yarın kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

Muslera’nın, Copa America’daki performansıyla, değerini 2’ye katladığı ve başta İtalya olmak üzere, Udinese ve Napoli, pek çok takımdan teklif aldığı öne sürülmüştü.

Cevap: Muslera, Transferi Yarın Açıklanacak

Sözleşme 5 yıl alacağı ücret daha düşük olacak.Tahminim.

Cevap: Muslera, Transferi Yarın Açıklanacak

Dünyada ses getirir bu transfer

Geri
Üst Alt