Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera, Transferi Yarın Açıklanacak

srfydn: imza atali neredeyse haftalar olan kalecimizdir. ancak niye aciklanmiyor ben de bilmiyorum. CA’nin sona ermesi bekleniyor olabilir

Cevap: Muslera Transferi Yarın Açıklanacak

Kulüpten doğrulatılmış bir habermiş bu.

Açıklansın bakalım şu anda bu Muslera'yı tüm Dünya tanıyor Copa America sayesinde yani Ünal Başkan Dünyaca ünlü bir kaleci alacağız demişti sözünü tutmuş oldu.Darısı bir bek 2 orta saha 1 forvet alınmasına.

hadi inşallah elit kaleciler kategorisinde

Uzun yıllar sonra genç, Avrupa'da adından söz ettiren bir oyuncuyu transfer ediyoruz, tam anlamıyla büyük takım transferi. Cana'nın bonservisine 4.5 M verdiğimizi düşünürsek, ucuza da geldi ayrıca.

udinese ve napoli sanki m,uslerayi bilmiyorduda simdi teklif yapacakmis.

simdiye kadar transfere para harcanmadi.basin parayi alin lucho-diaby-kallström bunlardan birini yanina pjanic yada martin marvin :) cokm sey istedim galiba :)

yarının özelliği ne ki önceden niye açıklanmadı

E açıklayın bi zahmet.

Mükemmel transfer, daha iyi bir kaleci alabilmemiz ekonomik olarak mümkün değildi zaten.

Cevap: "Muslera'ya imzalattırdık!"

Arjantin maçını izledim trabzonlu arkadaşla, arkadaş bu adam nasıl kaleci siz bunu nasıl aldınız diyordu :) :) :)

Bu transfere şüpheli gözüyle bakmıyorum ben.Bence copa america’nın bitmesi bekleniyor -Yarın da açıklanmazsa, tamamen öyle düşüneceğim artık-

Udinese veya Napoli muslerayı Copa Amerikadaki performansına bakıp alacak takımlar değiller..

Haftalardır bekliyoruz zaten.

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Lazio kaleye Marchetti yi aldı..Canayı da açıkladı..Biz anlaştık sadece bir kaç pürüz kaldı ya da Turnuvanın bitmesini bekliyorlar Uruguay açısından.

Geri
Üst Alt