Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

bu noktadan sonra aksilik cikacagini sanmiyorum , o kadar da degil

Kalede Ufuk oluyor taraftar güvenmiyor Ufuk bu şartlarda kendisine güveni olmuyor Zapata,Aykut,LeoFranco ona keza öyle

Sonunda kalede güvenebilecegimiz özgüvenide yerinde olan bir kalecimiz var

Hertürlü katkı sağlar son yıllarda yapılan en iyi transfer

İlk senesinde çok zorlanabilir.Hatada yapabilir. Malesef bizim savunma ile oynamak zordur. Bu yüzden musleraya verilecek destek çok önemlidir. İlk hatasında ağır eleştiriler yaparsak. Güvenini kaybeder.

İlk senesinde çok zorlanabilir.Hatada yapabilir. Malesef bizim savunma ile oynamak zordur. Bu yüzden musleraya verilecek destek çok önemlidir. İlk hatasında ağır eleştiriler yaparsak. Güvenini kaybeder.

Emin ol güveni verecektir..

Gol her kaleci yer..

Bir kaç refleksini gören onu tanımayan taraftar bile sabretme yanlısı olacak..

Ki bu taraftar ne kazmaları izledi kalede son 3-4 yıldır..

Onlara panter gelecektir..

muslera bizim artık arkadaşlar kırbacıda vururuz istersek

%C5%9Fi%C5%9Fko-nuri_57448.jpg

Haha babam Ünal Aysal benim..

Aldı onu çoktan vurucam kırbacı vurucam kırbacııı hahaha :D :D

benim anlamadığım nokta var, adam menejerine yetkiyi verir imza işi biter. niye kupanın bitmesini bekliyoruz

Emin ol güveni verecektir..

Gol her kaleci yer..

Bir kaç refleksini gören onu tanımayan taraftar bile sabretme yanlısı olacak..

Ki bu taraftar ne kazmaları izledi kalede son 3-4 yıldır..

Onlara panter gelecektir..
Copa Amerikadan önce bile yararlı olacağını burda yazmışdım. Yan topları kötü bu açığınıda Refleksleri ile kapatıyor. Topları sektirmiyor. Ayrıca sürekli oyun içerisinde kalıyor. Yaşının genç olması çok büyük bir avantaj, 10 yıl kalemizi sağlama alabiliriz.

Şili maçınıda o kurtarmışdı.

Sırf Muslerayı izlemek için Uruguay maçlarını sabaha kadar izledim... Arjantin maçına kadar Musleralık iş olmamıştı. Sadece ilk maçta hatalı bir çıkış yapmıştı.

Ama Arjantin maçında öyle bir kurtarış yaptı ki benden geçer not aldı. Penaltı kurtarması falan hikaye. Penaltılar biraz şans işi. Ama kontrada kaldığı bir topu çok iyi bir refleksle çıkarttı...

Muslera gelirse çook iyi bir kaleci kazanmış oluruz.

Florya senelerden sonra gerçek bir " File Bekçisi " görecek. Senelerdir neler çektik , Gerçekten iyi kaleci Muslera yaşı da muhteşem ;)

Sırf Muslerayı izlemek için Uruguay maçlarını sabaha kadar izledim... Arjantin maçına kadar Musleralık iş olmamıştı. Sadece ilk maçta hatalı bir çıkış yapmıştı.

Ama Arjantin maçında öyle bir kurtarış yaptı ki benden geçer not aldı. Penaltı kurtarması falan hikaye. Penaltılar biraz şans işi. Ama kontrada kaldığı bir topu çok iyi bir refleksle çıkarttı...

Muslera gelirse çook iyi bir kaleci kazanmış oluruz.
Şili maçınıda o kurtarmışdı. Kurtadığı kafa topu,Taffareli hatırlatmışdı.

[video=youtube;78SMHwpu6Lw]https://www.youtube.com/watch?v=78SMHwpu6Lw[/video]

1.20'den itibaren bakabilirsiniz.

Bilgin ilk maçta yapacağı pek birşey yoktu. Guerrero karşı karşıya kaldı. Mecbur bir hamle yapacaktı.

bu adam çizgi kalecisi.

Yan toplar hava topları gibi toplarda zayıf.

Çok sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum.

Cevap: Muslera Transferi Yarın Açıklanacak

Gelsin artık , belirsizlik ortadan kalksın.

Şili maçınıda o kurtarmışdı. Kurtadığı kafa topu,Taffareli hatırlatmışdı.

[video=youtube;78SMHwpu6Lw]https://www.youtube.com/watch?v=78SMHwpu6Lw[/video]

1.20'den itibaren bakabilirsiniz.

Bilgin ilk maçta yapacağı pek birşey yoktu. Guerrero karşı karşıya kaldı. Mecbur bir hamle yapacaktı.

Evet Şili maçında da çok önemli kurtarış yapmıştı. Onu unutmuşum.

AMA Guerreroyla karşı karşıya kaldığı pozisyonda az kalsın rakibi indiriyordu. Orada faul yapsaydı maçın başında takımını 10 kişi bırakacaktı. Çok Riskli bir hamleydi.

Leo Franco, Zapata gibi kalecilerden sonra Muslera çok isabetli transfer olacak. Şike olaylarından sonra inşallah çark etmez. Bu kaleciyi kaçırırsak çok yazık olur.

Cevap: Muslera Transferi Yarın Açıklanacak

Bazı kaynaklarda bu akşam açıklanacağı söyleniyordu. Çok önemli değil zaten bu hafta için bunun dışında bir haber hatta iki haber daha bekliyorum ( şahsi fikrim )

bu adam çizgi kalecisi.

Yan toplar hava topları gibi toplarda zayıf.

Çok sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum.
Yaşı genç O açığını kapatabilir.Refleklesi ise çok iyi, Yerden çabuk kalkıyor. Aynı anda 2 hamle yapabiliyor. Cepheden çok iyi topları sektirmiyor. Pozisyon almasıda gayet durumda, Gelecek için çok iyi bir kaleci kazanmış oluruz. Messiyi deli etmişdi:asd:

Taraftar çıldırdı Muslerayı istiyor :D

gönül isterdi ki uruguay hemen elensin gelip imzasını atsın ama uruguay final oynayacak gibi

Açıklansada artık gönül rahatlığıyla Uruguay'ı tutsak :D

Geri
Üst Alt