Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Fernando finally commented he´s transfer officially:

Bugun dis basinda yer alan bir roportaj var Fernando'nun agzindan: Ozetle henuz hicbir kulube imza atmadim ama kendi kulubumden ayrilacagim kesin, cunku kontratim seneye bitiyor. Bana simdiye kadar destek olan taraftarlara tesekkur ederim falan diyor... Yani ortada henuz resmi imza yok gibi :-(

“Anche se non ho ancora firmato con nessuna squadra da quello che sento è tutto finito e quindi voglio ringraziare sia la società che tutti i tifosi. Mi dispiace perché sono stati quattro anni bellissimi, di sofferenza, ma anche di tanto piacere. Vediamo quello che succederà, il mio contratto scadrebbe nel 2012, ma tutto sembra già deciso”

Fernando finally commented he´s transfer officially:

Bugun dis basinda yer alan bir roportaj var Fernando'nun agzindan: Ozetle henuz hicbir kulube imza atmadim ama kendi kulubumden ayrilacagim kesin, cunku kontratim seneye bitiyor. Bana simdiye kadar destek olan taraftarlara tesekkur ederim falan diyor... Yani ortada henuz resmi imza yok gibi :-(

“Anche se non ho ancora firmato con nessuna squadra da quello che sento è tutto finito e quindi voglio ringraziare sia la società che tutti i tifosi. Mi dispiace perché sono stati quattro anni bellissimi, di sofferenza, ma anche di tanto piacere. Vediamo quello che succederà, il mio contratto scadrebbe nel 2012, ma tutto sembra già deciso”
Fernando Muslera Com ~ Your #1 Fansite / Resoure for Uruguayan Goalkeeper Fernando Muslera Sitesinde GS news yazıyo. Ben ne duydum, herhangi bir kulüp ile imzalanmamış olsa bile, kulübü ve tüm fanlar teşekkür etmek istiyorum bu yüzden bitti. Dört güzel yıl, bazı zor, ama aynı zamanda büyük bir zevk, çünkü çok kötü. Biz ne olacağını göreceğiz, benim sözleşmesi 2012 yılında sona eriyor, ama zaten karar verilmiş görünüyor. Galatasaray representetives imzasını almak için Arjantin'de. böyle yazıyormuş.

İmza attırdılar mı bu adama resmileşti mi transfer?

Cevap: Muslera: "Türkiye Macerasına Konsantre Olacağım"

Bu takıma kimler geldi burda şike soruşturması kadar sayfalarca yazılar yazıldı belkide kimbilir.Çok beğenildi göklere çıkartıldı.Umarım Muslera böyle olmaz,umarım o başarılı çizgisini devam ettirebilir.Ama ben Muslera çok gol yese de küfür yese de üzülmem çünkü iş biraz da defansta bitiyor.Sadece kaleciden harikalar yaratmayı beklemek saçmalık olur :)

Tafo Brezilya, Mondi Kolombiya, Karpuzcu Zapata Kolombiya, Leo Arjantin, Muslera Uruguay.. Buda tutmazsa Şili'li bir kaleciye hazır olun. :)

Sonuçta resmi sitesinde GS'miz ile ilgili imzayı atacağım gibi bir ifade var. Bu kadar süredir bekliyorska bence bu iş bitmiştir.

Muslera dan söz almışlardır. Eğer bu olay fiyasko oulrsa cidden yandığımızın resmidir. Bu saatten sonra hem böyle yaşı genç hemde fiziği yeteneği çok iyi bir kaleci bulamayız. Ufuk - Aykut bizi kanser eder. Terim bence Eray'ı oynatsın daha iyi çocuğun kapasitesi bu kadar genç vs deriz.

dünya üzerinde şu kurtarışı yapabilecek kaç kaleci var ki... umarım transferde son anda bir sorun bir pürüz çıkmaz... çok yetenekli çok..

[video=youtube;AATp8o5wwtc]https://www.youtube.com/watch?v=AATp8o5wwtc[/video]

ujfalusi servet yapacak hatayı sezon sonu bu adam gönderilecek yazın bir yere servet bizde 5 sene daha oynar bu zihniyetle

açıklansın artık :)

Muslere bile acikladi yönetim hadi ya

sana 1 numara yakışırda Aykut vermezki sana..

Muslera gelirse, Aykut gider.

Muslera, Ufuk ve Eray yeter bize.

Muslera mı ?

Volkan mı ? ::D

Volkan'in tek artisi yerli olmasi.

468251008893.jpg

Panter gibi. En az 10 yil kaleci sorunumuz olmaz cok net.

Geri
Üst Alt