Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Ben bu işi çözemedim 6750+cana muslera 12-13 milyonamı geldi şimdi?

Sonunda düzgün bir kalecimiz oldu. Şükürler olsun!

Cana'yı neye karşılık verdik o zaman?

Cana karsiligi degilmis mi? Direkt para yaziyor.

Cana'nın üstüne değildir herhalde... Neyse olsa da fark etmez benim için, birazdan kulübün fahri muhasebecileri böyle fiyata Casillas alınır tarzı yorum yapar, en iyisi ben kaçayım. :)
Evet ben yazdım az önce,6m euro+6.750 12.750 kaleciye vermiş olduk.

Laziodaki hakları için cana

Diğer kulüp için 6.750 vermiş olduk.Bu defans hattıyla bu adamı da asacaklar,hem de bu kadar büyük bonservis verildikten sonra.Artık her hatalı hareketinden sonra bonservisini yazacak medya.

oh be hele şükür valla bu da olmasaydı çıldıracaktım artık

Beyler sakin olun. Cana'yı para ile satmışızdır illaki. Cana + 6.750 olsa bildirimde yazardı heralde. Cana hakkında bir bilgi verilmedi henüz.

Kim ne derse desin tas gibi bir kaleci aldik.

Hem 24 yasinda, hem popüler ve yetenegini herkes biliyor.

Kulübün bildigi vardir, para cebimizden cikmiyor arkadaslar, para var ki, vermisler.

Hayırlı uğurlu olsun:tiphat:

Cana + 6 milyon falan değildir bi sakin olun. Açıklık gelir buna yakında mis gibi kalecimiz oldu söylenip durmayın.

Saçmalamayın Allah aşkına. Cana'nın üstüne değildir o para. Cana'dan gelen parayla bu 6.75 milyon euro ödenecektir. Cana'yı gereğinden fazla savunan, anlamsız şekilde bağrına basan taraftar da kulp bulmasın bence. Tabi bilmiyoruz doğruları, 1-2 güne kadar başkan veya bir yöneticimiz açıklar.

Cana ile ilgili bilgi vermemişler.... belki cana dan başka bi bonservis bedeli almışızdır

Nihayet geldin be kocum! Yolunu gözlemekten gözlerimiz bozuldu pc basinda :D

Bu sezonki transfer nöbetine degdi en azindan millet: Muslera, Selcuk Inan, Elmander...:)

Sizene yahu parasından.Demek ki varda veriyoruz.Hiç almasak dahamı iyi.Hem Cana iyi futbolcu ama çok ama çok düzdü

6.750.000 doğruysa bizden bi bok olmaz bu sene. Ulan hem Cana'yı verip hem 7 milyon veriyoruz allah akıl versin lan OHA OHA ! 100 yılın gerizekalılığını yaptık ulan Casillas'ı alıyoruz sanki. Ruffier bu heriften çok daha iyi bi kalece 3 milyona gitti, biz hem Cana'yı verdik hem de 7 milyon euro. Ruffier'i alsaydık keşke.

Geldi diye değil, gelmeden önce de yazmıştım. Muslera, Ruffier'den çok daha üstün bir kaleci. Artı olarak şu durumda oyuncuların fiyatlarına da fazla takılmamak lazım.

Canayı lazio'yu ikna etmek için verdik. Asıl parayı Uruguay takımına verdik hakları onlar elinde bulunduruyormuş.

6.750.000 doğruysa bizden bi bok olmaz bu sene. Ulan hem Cana'yı verip hem 7 milyon veriyoruz allah akıl versin lan OHA OHA ! 100 yılın gerizekalılığını yaptık ulan Casillas'ı alıyoruz sanki. Ruffier bu heriften çok daha iyi bi kalece 3 milyona gitti, biz hem Cana'yı verdik hem de 7 milyon euro. Ruffier'i alsaydık keşke.

Adama çok para vermemizle bu seneki performansımız arasında nası bi ilişki kurdun merak ettim doğrusu ayrıca yönetici transfer bütçemiz 6mn diyince adama kızıyorsunuz transfere para harcayınca çok para harcadınız oluyor sanki cebinizden ödüyosunuz ! Cana bu sene mustafa sarp'tan daha fazla bir şey yapmadı.

Ayrıca ruffier muslera'dan iyi demişsin zaten ona yorum bile yapılmaz.

yemişim maliyetini lan isterse 15 milyon euro + cana olsun bize kulübe tam destek vermek gerekir forma kombine ne gerekiyorsa tam destek

Geri
Üst Alt