Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

şimdide parasınamı taktınız. GS IN muhasebe müdürmüsünüz. parası sizdenmi cıkıyor. kim gelir olum avrupaya gitmeyen takıma ve türkiye ligine. bir karar verin artık iyi oyuncular gelsinmi gelmesinmi. cok para deyip alınmayıncada şu adama vereceksin bu parayı derdiniz..

Beyler sacmalamayin. Cana + 6m verirler mi Muslera'ya?!

Dikkat ettiyseniz Muslera Montevideo'dan gelmis. Cana ise Lazio'ya gitti. Cana'dan gelen para Muslera'ya gidecek iste!

Sabredersek 10 yılımız kurtuldu

Hayırlı olsun,

Hoşgeldin Muslera

Evet ben yazdım az önce,6m euro+6.750 12.750 kaleciye vermiş olduk.

Laziodaki hakları için cana

Diğer kulüp için 6.750 vermiş olduk.Bu defans hattıyla bu adamı da asacaklar,hem de bu kadar büyük bonservis verildikten sonra.Artık her hatalı hareketinden sonra bonservisini yazacak medya.

Kolay kolay asamazlar merak etme, kapı gibi Copa America'daki performansı var. Eğer ortada bir problem olursa bunun cezasını bundan sonra kesinlikle defans hattı çekecektir. Ayrıca Semih Kaya faktörünü de göz ardı etmeyelim. :)

bonservisinin yarısı başka yerdeydi doğruymus oraya 6dı verdık lazıoya cana

Ntvspor a malzeme çıktı..Açıklık gelene kadar 6.750 yi çok söylerler :D

Sonunda ya hayırlı olsun :) resmi site de yoğunluktan açılmıyor :D

Cana'dan kac para gelecek?

Bilgisi olan var mi?

benim anladigim diger kulubun var olan bonvervis bedelindeki payini aldik yani Muslera bizden sonra gittigi her kulupten belli bi oranda pay alacagiz eger boyle birsey yaptiysa yonetimi ayakta alkisliyorum cok akillica bi hareket cunku onumuzdeki senelerde cok daha buyuk rakamlara transfer olabilecek potansiyelde bi kaleci Muslera.

Beyler Sakin olun

Cana ile Muslera kafa kafaya takas edildi..

Verilen 6,750 milyon € haklarına sahip olan kulube lazio ya değil bir nevi yetiştirme parası gibi düşünün....

Cana ile Muslera kafa kafaya takas edilmiş....

Hayırlı olsun!! İnşallah Taffarel ve Mondragon'dan sonra o da bir efsane olur...!

Sonunda hayırlı olsun Galatasaray'ımıza.Tam da değeri yükselirken aldı yönetimimiz gerçekten çok iyi bir iş çıkardılar.Daha genç iyi rakamlara satma imkanımız var her yönüyle süper bir transfer.

Hayırlı uğurlu olur inşallah kaleciden yana yüzümüz güler artık.

Neyse Hayirli olsun. :) Para kismini da yonetim dusunsun. Her kese iyi geceler. :)

Geri
Üst Alt