Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

ntvsporda tam anlamıyla saçmalıyorlar volkanla kıyaslıyorlar ve volkan çok daha iyi kaleci diyorlar bunların sancısı ney ?

Volkan Seria A'da oynayabilecek kapasitede bir kaleci değil. Bu durumda genç yaşında Seria A'da oynamış bir adamla karşılaştırmak sadece konuşmak olsun diye konuşmaktır.

manyak bir kaleci aldik beyler urugay milli maci nezaman

tekrar yazıyorum italyan medyasından edindigim bilgiye gore Canayi 3,5 - 4 m € arası bi fiyata satmışız.

Cana+6.75 m€ ödemedik Muslera icin.
Alakası yok.O zaman Lazio Musleradaki haklarından nasıl vazgeçti? Çoğu Güney Amerikalı oyuncu gibi Musleranında hisselerinin bir kısmı Lazioda bir kısmı ise Uruguay klübündeydi.Laziodaki hisse için Canayı,Uruguay takımındaki hisse içinde 6.7 milyon euroyu verdik.Yani toplam maliyet Cana+6,750 milyon euro

Hayırlı olsun. Alabileceğimiz en iyi kaleciyi aldık. Uzun yıllar kalemiz güvende olacaktır.

başka kalecilerle kaybedeceğimiz şampiyonlukları ve bunun sonucu olarak doğacak kayıbı düşününce değil 12 milyon euro 20 bile helal olsun musleraya...

acaba ufuk'un 86 numaralı formasını alacak mı :asd:

Muslera camiamıza hayırlı uğurlu olsun, umarım bundan sonra Kadro yazarken Muslera'yı gözü kapalı ve rahat bir şekilde yazarız.

Forlan'a kapak olmuştur bu transfer,

Umarım pişman olmuştur.

Helal be sonunda. Valla her zaman yönetime transfer konusunda destek verdim vermeye de devam etcem. Atmakla tutmakla olmuyor arkadas! Destek olacak

sevinçten zıpladım :D

Taraftarımızın gözünü seviyim.Başka hiçbiryerde böyle bir taraftar yok(azınlıkla)Transfer isterler,hatta abartıp hakaret ederler,adamlar transfer yapıncada muhasebe müdürü kesilirler.Böyle devam aslanlar:D:D

pahalı diyorsunuz da bu takımın kalesinde kaç senedir kaleci yok. son senelerde başarısızsak en baş sebeplerden biri kalecidir. hangi maçı kaleciler sayesinde kazandık biz mondragon'dan sonra?

Uzun yıllar sonra 3,5'e bakmadan sağlam kaleci aldık. Boşverin verilen paraları transferni keyfini çıkarın. Avrupa bizi konuşuyor.

Artik Inter ve Liverpool maclarini ip ile cekiyorum.

Bir de Cambiasso, Forlan, Reyes gelse var ya...:asd:

o iki macin hic birinde olmayacak belirteyim

su an Kupada en erken 23 de Kupadan cikar en gec 24 de

adam tatilde yapacak her halde Bura gelmesi agustosun 5-10 nu bulur

lig erken baslasa ilk macta bile olmayacktir

Şimdi Selçuk Şahin düşünsün . Vur lan orta sahadan :D

FTW1905

ne siteye girebiliyorum,ne de forumda düzgün dolaşabiliyorum..Resmi siteden görmeden inanmam aga.ama girmiyo lan

Geri
Üst Alt