Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Büyük GALATASARAY Taraftari Sayin Seçkin YILDIZ,

Alisverisiniz basarili bir sekilde tamamlanmistir.

Siparislerinizin durumunu "Siparislerim" sayfamizdan takip edebilirsiniz.

Saygilarimizla.

Hadi bakalım beyler. Özellikle muslera cok pahalı diyen arkadaşlar. Eller cebe, forma ve ürün almaya

Ben 2 ay önce harekete geçtim, hala siparişim beklemede.. :asd: :p

Dediklerine katılıyorum.Ama ben orda Muslera 5-6 maç kurtarır dedim sadece en az 3-4 maç da kaybettirebilir,ama sahip çıkmalıyız.O desteği hissetmeli,harcamamalıyız anlamında konuştum.Ayrıca bana göre savunmaya

Emmanuel Eboue(Arsenal)

Gabriel Heinze(Bedava)

Transferleri yapılmalı.Bu 2 isim zımba gibi yapar defansı.Hakan Balta ile kanser tedavisi gören Galatasaraylılardan olmak istemiyorum bende.Ayrıca evet Sabri bana göre defansın en kötü 2. oyuncusu,ve evet Servet'den bile daha kötü.

Hah bak bu adamların yanında dünya capında bir libero kazanırız.

Eboue-Ujfa-Semih-Heinze

Büyük GALATASARAY Taraftari Sayin Seçkin YILDIZ,

Alisverisiniz basarili bir sekilde tamamlanmistir.

Siparislerinizin durumunu "Siparislerim" sayfamizdan takip edebilirsiniz.

Saygilarimizla.

Hadi bakalım beyler. Özellikle muslera cok pahalı diyen arkadaşlar. Eller cebe, forma ve ürün almaya

kombıne aldık uyar mı :D

kus kokusu aliyorum. cok maliyet konusuluyor.

Hah bak bu adamların yanında dünya capında bir libero kazanırız.

Eboue-Ujfa-Semih-Heinze

Tamamen aynı fikirdeyim.İyi futbolcular ile oynayan bir Semih kendini geliştirecektir.Bu sene bence en büyük süprizi o yapabilir.Ama hazırlık kampında iyi çalışmalı.Ama o beklere ihtiyaç var.Heinze belki yaşlı ama hala taş gibi.Eboue ise Sabri'nin yapamadığı bindirme ve asist karışımını yerine getirecektir.Terim Sabri'yi orta sahanın sağ içinde deneyecek gibi,ama bence çabuk vazgeçip Yekta'ya döner o denemeden sonra.

Ben en son kışın bi forma almıştım. Bugüne kadar da 4-5 kere alışveriş yaptım. Hep ertesi gün kargoya verildi. Bakalım şimdi yogunluk varsa geç verebilirler. belki

Ürün sitede var gözüküyor ama, stokta kalmadı dediler. Bekliyoruz. Onlar bir gelsin, yeni ürünlere başlıcam. Ama bu sefer kendim gidip alıcam. Böyle çok sıkıntılı oluyor. :)

ya bos verin adamin kaca geldigini. kuslar soruyomu kendi yonetimlerine kaca geldigini emenikenin, quaresmanin, almeidanin, vs. oturun rahat rahat mac seyredin. bu maliyet isleri filan hep kus basinin ortaya cikarmasi. kac kere duydunuz allah askina emenikeye verile 9 milyonu. bahsetmezler. ama biz verseydik o kadar para emenikeye bugun hala konusuluyordu.

Şimdi Uruguay maçı 03.45'te mi? Koltuğuma yaslanıp rahat rahat izlemek isterim.

Fark edildi mi bilmiyorum ama resmi sitede haberin saati 20:00 olarak gözüküyor

Geri
Üst Alt