Fernando Muslera ile Yeni Sözleşme İmzalanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: “Geçen sene Rize maçında ayağı kırıldı ve çok üzülmüştüm. Bugünü seçtim çünkü yine Rizespor’la oynayacağız. Onu onurlandırmak istedim. İlk sözleşmesini de beraber imzalamıştık.”

Bence hoca da olmaliydi orada.

Sinsi Yusuf ve sahtekar Apo'ya gerek yoktu.

Yusuf Günay: "Fernando Muslera, çok özel bir insan, çok özel bir karakter. Biz Muslera ile sözleşme uzatmaktan mutluyuz ve gururluyuz."

Şu Yusuf Günay denen memur-sen li vasıfsız zekasızı alın şu ekrandan. Ekranı kırasım geliyor

Yusuf Günay: "Fernando Muslera sadece Türkiye'de değil, dünyada örnek gösterilecek bir isim. Galatasaray'ın efsanesi olmuştur ve umarım uzun yıllar daha devam eder."

Bir yönetici çıkar yanında Muslera olur biterdi yine yönetim mevzuyu kendi şovuna çeviriyor.

Geçende böyle dediğimde linç yedim ama yine söylüyorum. Realist düşünmek gerekiyor... Duygusal davranma lüksümüz yok.

2 milyon euro'nun üstünde verdiğimiz her para dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu ekstra ekonomik şartları düşününce normal değil. Umarım 2 milyon euro'nun üstünde para vermeyiz.

Muslera: "Galatasaray bana çok şey kattı. Burada büyüdüm diyebilirim. İlk günden beri bana gösterilen sevgi, saygı, o tutkulu yaklaşım beni çok etkiledi. Çocuklarım burada doğdu, onlar da Türk sayılırlar. Ne kadar doğru karar aldığımı bugün bir daha hissettim."

Geçende böyle dediğimde linç yedim ama yine söylüyorum. Realist düşünmek gerekiyor... Duygusal davranma lüksümüz yok.

2 milyon euro'nun üstünde verdiğimiz her para dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu ekstra ekonomik şartları düşününce normal değil. Umarım 2 milyon euro'nun üstünde para vermeyiz.
Berke Karabacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt