Fernando Muslera, Sezon Sonu Futbolu Bırakıyor İddiası

hiçbir bilimsel altyapıya dayanmayan ama gs kaleci pozisyonu için son derece geçerli olan bir arguman:

gs kalecisi güney amerikalı olmalıdır.

isim falan bilmem. gidin kolombiya/uruguay/paraguay/yarraguay bir yerin milli kalecisini alın getirin şimdiden.

Renkdaş bu kadroya en uygun dizilişin 3-4-1-2 olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Mesele 2 santrafor oynamak değil. Tek santrafor ile çıktığın Prag maçında 4 yedin. Beşiktaş maçında da 5 yedin.
O maçlarda çok eksiktik bekler yoktu. Tek forvetle yenilmezsin demiyomki zaten. Öylede yenilebilir ama icardi yururse büyük sorun oluyor

hiçbir bilimsel altyapıya dayanmayan ama gs kaleci pozisyonu için son derece geçerli olan bir arguman:

gs kalecisi güney amerikalı olmalıdır.

isim falan bilmem. gidin kolombiya/uruguay/paraguay/yarraguay bir yerin milli kalecisini alın getirin şimdiden.
129595.jpg

o ülkelerin milli kalecisi dedim üstat. postu tekrar okursan. eksik kalınlaştırmışsın.

bu herif milli kaleci değildi.
Genel olarak Güney Amerikalı kaleci tezine katılıyorum ama. Zapata istisnai bir kötü örnekti. Taffarel, Mondragon ve Muslera'dan sonra kaleye bir Güney Amerikalı daha yakışır.

Her güzelliğin sonu vardır. Bu durum gerçek ise arayışlara hemen başlamak gerekir. Muslera’yı çok güzel bir şekil de içimiz kan ağlasa da uğurlamak gerekir.

Frankfurttaki kaua santos yoklanmali ve guney amerikali kaleci ekolunden devam etmeliyiz

Mantıklı düşünürsek yerinde bir karar olur

Geri
Üst Alt