- 6 Eylül 2014
- 93.806
- 64.586
- 4.608
Avrupa'da 2 forvet oynarsan zaten çöpe gidecek gibiAynen renktaş, sonra tüm sezon çöpe gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'da 2 forvet oynarsan zaten çöpe gidecek gibiAynen renktaş, sonra tüm sezon çöpe gitsin.
Avrupa'da 2 forvet oynarsan zaten çöpe gidecek gibi
2 forvet yeterli. 3 cok fazla olur.Avrupa'da 2 forvet oynarsan zaten çöpe gidecek gibi
Mertensi de forvet sayarsak zaten bizi parcalarlar. İcardiyi zamaninda çıkarsa bir bakıma ama 90 dakika oynatiyor.2 forvet yeterli. 3 cok fazla olur.
O maçlarda çok eksiktik bekler yoktu. Tek forvetle yenilmezsin demiyomki zaten. Öylede yenilebilir ama icardi yururse büyük sorun oluyorRenkdaş bu kadroya en uygun dizilişin 3-4-1-2 olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Mesele 2 santrafor oynamak değil. Tek santrafor ile çıktığın Prag maçında 4 yedin. Beşiktaş maçında da 5 yedin.
hiçbir bilimsel altyapıya dayanmayan ama gs kaleci pozisyonu için son derece geçerli olan bir arguman:
gs kalecisi güney amerikalı olmalıdır.
isim falan bilmem. gidin kolombiya/uruguay/paraguay/yarraguay bir yerin milli kalecisini alın getirin şimdiden.
o ülkelerin milli kalecisi dedim üstat. postu tekrar okursan. eksik kalınlaştırmışsın.
Genel olarak Güney Amerikalı kaleci tezine katılıyorum ama. Zapata istisnai bir kötü örnekti. Taffarel, Mondragon ve Muslera'dan sonra kaleye bir Güney Amerikalı daha yakışır.o ülkelerin milli kalecisi dedim üstat. postu tekrar okursan. eksik kalınlaştırmışsın.
bu herif milli kaleci değildi.
Gerekirse dedik rengim yapacağını sanmamAynen renktaş, sonra tüm sezon çöpe gitsin.
çok eğlenicez seneye falan ya2019'da emekli olmuştu nazarımızda zaten

+ forvet, osimhen'in kalamayacağı bariz belliMuslera yerine kaleci
Mertens yerine #10
Sağ bek
Sol bek yedeği
Sol stoper
Kanat
İşimiz zor
seneye ucl var ucl kalecisi lazım bize cafom en iyilere 40 yaşında adamla meydan okuyamayız.çok eğlenicez seneye falan ya![]()