Fernando Muslera, Süper Lig'de Zirvede!

uğurcanı kenara koy, ersinle altayı topla, muslera'nın yarısı etmez

Bazı yediği goller çok acayip, konsantrasyon hatası diye tahmin ediyorum ama bu sezon yediğinden çok daha fazlasını ve zorlarını kurtardı. Fark yaratıyor.

Hakkını verelim son sezonların aksine bu sezona çok iyi başladı. Kesilmez şu haliyle. Önde yabancı oynatalım diyip Okan'ı 11 koyuyorsunuz ama onun yedirdiklerini de biliyoruz. Kim iyiyse o oynamalı, ön tarafta yabancı oynasın diye kaleyi yerli yapıp tinercilerin yaşadığı gibi her şutu kalemizde gol görürsek ne anladık o işten.

Muslera kaptanımız ve formu iyi. Oynayacaktır. Destekleyelim.

Seneye de oynarsa Sabri'yi gecebilir, hatta Arif'i bile gecebilir.

Galatasaray adina en cok maca cikan ilk 10 futbolcu icinde tek yabanci, ilk 20 icinde ise Mondragon ile birlikte tek iki yabanci. Ilk 25'e bakinca ücüncü sirada Hagi yer aliyor kaleci olmayip en cok maca cikan yabanci futbolcu olarak. 5 senede 192 mac 31 yasinda gelen bir futbolcu icin müthis bir istatistik acikcasi, adam her yönüyle klas.

o yüzden okan okani oynatmaz şimdilik

bence iç saha maçlarda TC kaleciyle oynanabilir

ben macta nasil yedi bu sepet golu demistim sepet derken yani yenmeyecek gol anlaminda

ama stadta yan kameradan cok yaniltici gorunuyor , kale arkasi kamerasindan bakinca baya uzanmis dokunmusta ama top sert ve donerek gitmis zor ve guzel bir gol.

iki tane de direkten dondu o mac allah da koruyor bu ara kalemizi
Yo yenilebilir zaten iyi vurmuş elemanda ama Muslera olayı iyi yer tutması daha düzgün pozisyon alsa her zaman olduğu gibi ne var ya herkes tutardı o topu dusuncesine suruklerdi herkesi kötü yakalandi oradan vurmasını beklemediği için ve sağ tarafta çok açık vardı şut çeken elemanın da vurması sacmalik zaten

Düşmanlarini çatır çutur

Cpahw9RW8AAvSj3

Musleraya kızdığım tek nokta önde durması çok aşırı güveniyor kendisine çizgide dursa tutabileceği topları sırf önde durduğundan yiyor. Yoksa çizgide üstüne yok.

kolay atamadığımız bu sezonda kolay da yesek allah muhafaza rezalet sezon vol2 yi yaşıyor olabilirdik. baslangıcta alınan 3 puanlar çok değerliydi. geçen haftanın ilk golünü yarim adım geride dursa tutabilecekti. dokunmasına rağmen yetmedi. ona rağmen 2 tane net kısa mesafe çıkardığı tamamen reflekse dayali kurtarışı var. alan tutma vs falan kurtarmazdı hiç bir kaleciyi o kurtarıslarda. özellikle ilki kolunu yarim açtığı zor bir toptu. nando tutarsa şampiyonluk gelir.

Türk vatandaşlığına geçsin, 10 senedir ülkede. Ayrıca millî takım tercihini 2015'ten önce kullandı, kural onu bağlamaz.

Okan Kocuk'un bugunku kadronun arkasinda nasil performans verecegini gormeden bir suru varsayim uzerine yorum yapmak yanlis. Taylan ile oynadiginda Muslera'nin da ne kadar cok ve kotu goller yedigini gorduk. Denemeden bilemezsin ve denemeye deger. Aksi halde sezon boyu Kerem'in her mac 100 top kaybini izlemeye devam eder cok gecmeden de yaristan kopariz. Hakemler bizi alenen dograrken, iyi savunma ile sampiyon olunmaz. 16 puan yerine 8 puanda dahi olabilirdik bugun. Son 20 dakikada attigimiz gollerin 3te 2si olamayabilirdi. 1 farkli skorlarla sampiyon olmayi Avci denedi Basaksehir'le patladilar. Son 30 yilda ornegi varmi hatirlamiyorum. Bizim problemimiz gol atmak ve hucum. Kerem'e sihirli bir degnek degmez ve takim oyununu bir anda cozmezse Muslera son 3 sezonda oldugu gibi hicbir yaramiza merhem olmaz.

Geri
Üst Alt