Fernando Muslera ve Burak Yılmaz

Lazio 11 milyon euro önermisti Burak icin. Ve biz bunu reddettik. Hala inanamiyorum.

Bizim şuan ki sorunlarımızn temeli 2012 yazında yapılanlar ,

oyun karakterimize ve yapımıza uymayan ama alınan adamlar ,

Ambramat , Hamit , Danny ve Burak ,

hangi aklın mantığın ürünleriydi , hangi planlamanın ürünleriydi bu adamları transfer etmek anlaşılır değil ,

Kimsede demesinki taraftar alınmalarını istedi nöbet tutanlar oldu vs. diye ,

adı üstünde taraftar bu işi meslek ve yaşamı haline getirip üstüne milyonları kaldıran kafalar düşünecek taraftar olarak ben değil ,

Mayıs 2012 den sonra oynadığımız 100 civarı maç içinde elle tutulur toplasan 10 maçımız yok ,

Konu Burak ama tek başına onun üzerinden gitmemek lazım yani .

Hemen her yazılan doğru. Bunları Burak alınmadan önce defalarca dile getirmiştim, Elmander'i övmüştüm ama bir çok kişi gol atmayan santrafor neyleyim diyerek dalga geçmişlerdi.

Burak bizim kalibremizde değil bu da açık.

Ancak bu yabancı sınırında ne yapmak lazım onu da bilemiyorum.

En mantıklı seçenek Koray'a güvenmek sanki?

Hemen her yazılan doğru. Bunları Burak alınmadan önce defalarca dile getirmiştim, Elmander'i övmüştüm ama bir çok kişi gol atmayan santrafor neyleyim diyerek dalga geçmişlerdi.

Burak bizim kalibremizde değil bu da açık.

Ancak bu yabancı sınırında ne yapmak lazım onu da bilemiyorum.

En mantıklı seçenek Koray'a güvenmek sanki?

Gs sözlükte bir yazar yazmış Elmander konusu ile...

Terim 4-4-2 ye döndükten sonra 34 hafta/80 gol oranındaymışız...

İlk 11 hafta 15 atılan 9 yenilen gol.Toplanan 19 puan...

Sonraki 23 haftada atılan 54 gol yenen 14.

18 Galibiyet 4 beraberlik sadece 1 mağlubiyet...

Gs sözlükte bir yazar yazmış Elmander konusu ile...

Terim 4-4-2 ye döndükten sonra 34 hafta/80 gol oranındaymışız...

İlk 11 hafta 15 atılan 9 yenilen gol.Toplanan 19 puan...

Sonraki 23 haftada atılan 54 gol yenen 14.

18 Galibiyet 4 beraberlik sadece 1 mağlubiyet...

Elmander bambaşkaydı. Hatta Uğur Meleke yazmadan 1 hafta önce ben burada yazmıştım 4-5-2 konusunu.

Ama gol atamıyor diye burada o gün yerden yere vuruluyordu.

Su an okumakdayim ... güzel yaziya benziyor ... yalniz beni sinir eden su a...'un sari reklamin habire asagi inmesi.

Bazı futbolseverler maalesef bu tarz analizlere ihtiyaç duyuyorlar anlayabilmek için, o açıdan iyi bir yazı. Her maçta gördüklerimizi ortaya çıkarmış.

Bu yazıyı eleştirenler de olur "cımbızla seçilen görüntülerde Ronaldo da kötü olur" falan filan diye de, bu analizin aynısını Burak'ın gol attığı maçlarda da yapmak mümkün. Yine de bazı dostlarımız yanıldıklarını kabullenmemek için inkar edeceklerdir.

Israrla şunu savundum hep, Burak'ı futbolcu olarak görenlerle asla futbol tartışmamak, futbol üzerine hasbahal etmemek gerekir. Yok kral mış, yok çok gol atmış hikaye. Son 10 yılın ligimizdeki gol krallarına baktığınızda ne Burak gibi kalitesiz bir sürü kral göreceksiniz. Oyun zekası bu kadar yerlerde olan bir oyuncunun takımımızın vazgeçilmez 11 oyuncusu olması beni utandırıyor.

Elmander bambaşkaydı. Hatta Uğur Meleke yazmadan 1 hafta önce ben burada yazmıştım 4-5-2 konusunu.

Elmander gibi bi oyuncu tek forvette yine yeterli olmaz ama en azından besleyeceği takım arkadaşlarıyla beraber Burak ile ulaştığımız gol sayısına yine de ulaşabiliriz. Ama dediğim gibi, Elmander gibi bi oyuncuyu tek forvet oynasın diye almak anlamsız olur.

Elmander gibi bi oyuncu tek forvette yine yeterli olmaz ama en azından besleyeceği takım arkadaşlarıyla beraber Burak ile ulaştığımız gol sayısına yine de ulaşabiliriz. Ama dediğim gibi, Elmander gibi bi oyuncuyu tek forvet oynasın diye almak anlamsız olur.

Elmander dediğin gibi Sneijder gibi bir oyuncu ihtiyacını gereksiz kılan bir adam. 4-4-2 için çok iyi. Elmander'in daha topla hareketlisini ve golcüsünü almalıyız. İşte bunlar da Doumbia, Luiz Adriano filan gibi adamlar ediyor sanırım.

Aslında herşey geriden başlıyordu , Ujfalusi gibi topla çıkabilen yada oyuna sokabilen bir adam vardı , Selçuk ve Melo'nun skora ve oyuna büyük katkılarının en önemli sebebiydi Ujfalusi ,

Ayrıca oyunda birden fazla iş yapabilen Necati gibi bir adam vardı , Elmander de bu total oyunun mükemmel bir tamamlayıcısı oluyordu ,

Aslında herşey geriden başlıyordu , Ujfalusi gibi topla çıkabilen yada oyuna sokabilen bir adam vardı , Selçuk ve Melo'nun skora ve oyuna büyük katkılarının en önemli sebebiydi Ujfalusi ,

Ayrıca oyunda birden fazla iş yapabilen Necati gibi bir adam vardı , Elmander de bu total oyunun mükemmel bir tamamlayıcısı oluyordu ,

Elmander ve Ujfa, Melo ile Selçuk'u 2 gömlek yukarı çıkarmıştı.

Okumak çok zor. Sitesinde de okumaya çalıştım ama yine çok zor. Forumlar bu tür analizler için çok daha iyi yerler.

Yazı

Resim

Yazı

Resim

şeklinde çok anlaşılır ve güzel bir yazı olurdu. 100 'den fazla resim var, uğraşacak adam bulmak zor.

hepsine bakmadim, dayanamadim, necati cok iyi bir is yapmasin valla, iyi gösteriyorsun burakin ne oldugunu, sagol

Bizim şuan ki sorunlarımızn temeli 2012 yazında yapılanlar ,

oyun karakterimize ve yapımıza uymayan ama alınan adamlar ,

Ambramat , Hamit , Danny ve Burak ,

hangi aklın mantığın ürünleriydi , hangi planlamanın ürünleriydi bu adamları transfer etmek anlaşılır değil ,

Kimsede demesinki taraftar alınmalarını istedi nöbet tutanlar oldu vs. diye ,

adı üstünde taraftar bu işi meslek ve yaşamı haline getirip üstüne milyonları kaldıran kafalar düşünecek taraftar olarak ben değil ,

Mayıs 2012 den sonra oynadığımız 100 civarı maç içinde elle tutulur toplasan 10 maçımız yok ,

Konu Burak ama tek başına onun üzerinden gitmemek lazım yani .

Elle tutulan 10 maçın çoğunda burak yılmaz yoktu zaten.

Galatasaray 1-0 fenerbahçe süper kupa

galatasaray 2-1 beşiktaş 2012-13 lig maçı

galatasaray 1-0 porto emirates cup

galatasaray 2-1 arsenal emirates cup

juventus 2-2 galatasaray ş.ligi

Galatasaray 3-2 fenerbahçe süper kupa

Bu adamın oynamadığı her maç iyi oynayıp,istediğimizi aldık.İstediğimiz alamaya da bilirdik ama en azından iyi oynadık.

Millet maçları izliyor,görüyorlar ondan sonra akşam eve gelip yandaş ve yerli oyuncularla kanki medya tarafından bu adamların saçma sapan argümanlarla ( çok koşuyor,çok istekli,bunları ondan beklemeyin gibi) övüldüğünü görünce normale dönüyor.

Demirkol,rıdvan,şansal gibi adamlar çok sever bizde oynayan böyle yetersiz adamları hep överler o yüzden.Rıdvan yıllardır ayhanı övmedi mi oyunun iki yanını da oynuyor diye.Bir kişi de demiyordu ki galatasaray gibi bir takımada yıllardır oynayan adam niye milli takımda oynayamıyor ve daha kötüsü kimse niye bu adamın aklına bile gelmiyor milli takım için .

Kısacası ya maçları özetten izlememek ya da 90 dk izlenen maçları yorumlarken fener medyasının etkisinde kalmamak gerek.

Elmander'in daha topla hareketlisini ve golcüsünü almalıyız. İşte bunlar da Doumbia, Luiz Adriano filan gibi adamlar ediyor sanırım.

bence welbeck bu tanima uyuyor?!?! ama almak imkansız tabi

bu adamda boyle, yırtıcı hızlı ve top tutan. Hele hele içerdeki manchester macinda 1-0 kazandik ama aklim cikiyodu adam tek basina maymun etmisti tum savunmayi kac kere hemde. Bu adam atacak her turlu iddiaya varim demistim hatta ama yanildim allahtan :trollfacce.gif:

burağın böyle olduğu belli ezelden. haddimse gerçek soru(n)lar şunlar olmalı bence

1. neden futbolcularımızı rekabet içine sokamıyoruz ?

2. okullarda spor yapılıyor mu sporcu yetişiyor mu, kişiler adil ve bilimsel şeçiliyor mu ?

3. Gs gibi büyük klüplerimiz bol geripaslı FT ekolü oyunu neden geliştiremiyor-değiştiremiyor ?

ama asıl sorulması gereken şu : dünyada bizim kadar spora meraklı-hevesli-destekleyici olup da bu kadar başarıya hasret sporun özüne hasret bir ulus daha var mıdır ??

Geri
Üst Alt