Yavuz Selim
Kırmızı Üye
- 23 Aralık 2009
- 1.614
- 0
- 1.146
Lazio 11 milyon euro önermisti Burak icin. Ve biz bunu reddettik. Hala inanamiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen her yazılan doğru. Bunları Burak alınmadan önce defalarca dile getirmiştim, Elmander'i övmüştüm ama bir çok kişi gol atmayan santrafor neyleyim diyerek dalga geçmişlerdi.
Burak bizim kalibremizde değil bu da açık.
Ancak bu yabancı sınırında ne yapmak lazım onu da bilemiyorum.
En mantıklı seçenek Koray'a güvenmek sanki?
Gs sözlükte bir yazar yazmış Elmander konusu ile...
Terim 4-4-2 ye döndükten sonra 34 hafta/80 gol oranındaymışız...
İlk 11 hafta 15 atılan 9 yenilen gol.Toplanan 19 puan...
Sonraki 23 haftada atılan 54 gol yenen 14.
18 Galibiyet 4 beraberlik sadece 1 mağlubiyet...
Şu analizi Burak'a göndersek twitterdan belki görüp utanır gider takımdan![]()
Elmander bambaşkaydı. Hatta Uğur Meleke yazmadan 1 hafta önce ben burada yazmıştım 4-5-2 konusunu.
Ama gol atamıyor diye burada o gün yerden yere vuruluyordu.
Elmander gibi bi oyuncu tek forvette yine yeterli olmaz ama en azından besleyeceği takım arkadaşlarıyla beraber Burak ile ulaştığımız gol sayısına yine de ulaşabiliriz. Ama dediğim gibi, Elmander gibi bi oyuncuyu tek forvet oynasın diye almak anlamsız olur.
Elmander bambaşkaydı. Hatta Uğur Meleke yazmadan 1 hafta önce ben burada yazmıştım 4-5-2 konusunu.
Ama gol atamıyor diye burada o gün yerden yere vuruluyordu.
Aslında herşey geriden başlıyordu , Ujfalusi gibi topla çıkabilen yada oyuna sokabilen bir adam vardı , Selçuk ve Melo'nun skora ve oyuna büyük katkılarının en önemli sebebiydi Ujfalusi ,
Ayrıca oyunda birden fazla iş yapabilen Necati gibi bir adam vardı , Elmander de bu total oyunun mükemmel bir tamamlayıcısı oluyordu ,
Bizim şuan ki sorunlarımızn temeli 2012 yazında yapılanlar ,
oyun karakterimize ve yapımıza uymayan ama alınan adamlar ,
Ambramat , Hamit , Danny ve Burak ,
hangi aklın mantığın ürünleriydi , hangi planlamanın ürünleriydi bu adamları transfer etmek anlaşılır değil ,
Kimsede demesinki taraftar alınmalarını istedi nöbet tutanlar oldu vs. diye ,
adı üstünde taraftar bu işi meslek ve yaşamı haline getirip üstüne milyonları kaldıran kafalar düşünecek taraftar olarak ben değil ,
Mayıs 2012 den sonra oynadığımız 100 civarı maç içinde elle tutulur toplasan 10 maçımız yok ,
Konu Burak ama tek başına onun üzerinden gitmemek lazım yani .
Elmander'in daha topla hareketlisini ve golcüsünü almalıyız. İşte bunlar da Doumbia, Luiz Adriano filan gibi adamlar ediyor sanırım.