- 12 Ocak 2013
- 50.837
- 60.197
- 4.323
montaj bunlar Qral affetmez xD
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanindakine pas atamadigi dogru ama en iyi yerli forvet oldugu da dogru malesefulkeyi siz dusunun
Yabancı sınırı kalkmadığı sürece Burak da Selçuk da banko ilk 11 oynayacaklar veya Muslera yerine yerli kaleci oynayacak, defans iki Türk stopere emanet edilecek, bekler Türk olacak vs..
Bu yerli kadromuz ile yukarıdaki hamlelerden bazıları yapılmadıkça mahkumuz Burak'a, alışmak lazım.
Bunu görmesi ve okumasi gereken sahis aslinda Burak Yilmaz. Bu pozisyonlarin cogu sadece basit oynamayi ve kafayi kaldirmak gerektiriyor. Top ayaginda ve sirti dönük faydali olmayi ne yazikki ögrenemedi. Bunu yapmak icin illaki usta bir teknige sahibi bir oyuncu olmana gerek yok, bir Ümit Karan bile bunlari iyi yapabiliyordu. Sadece bu basit isleri yapabilse, nekadar degerli bir oyuncu olur farkinda mi aceba. Bu sekilde hem kendisine, hemde takima zarar veriyor.
Diğer mevkilerde bir şekilde idare ederiz ama Selçuk+Burak demek takımın sahaya 9 kişi çıkması demek...
Hatta Burak takımı eksik bıraktığı gibi rakibe de stoperlik yapıyor,rakip 12 kişi gibi oynuyor...
Bu ikisinin yerine oynatabileceğimiz veya satın alabileceğimiz yerli yok
2 sene lan, koca 2 sene! Ben bunların hepsini 2 senedir sahada görüyorum, çıldırıyorum, anlatmaya çalışıyorum kelimeler yetmiyor. Açıklamaya çalışıyorum, istatistik manyakları çıkıyor. Bu adam bizim sahada ki oyunumuzu öldürdü, mahvetti bizi diyorum napalım en iyi yerli golcü diyenler hortluyor. Sonunda biri çıkmış benim anlatmak istediğimi teker teker resimlerle göstermiş, gerçi bu bile yetmez, daha ne rezillikleri var, saymakla bitmez. Ama belki biraz da olsa bir şeyleri kavramada yardımcı olur bazılarına.
Biz daha çok ağlarız çok. Galatasaray'a gönül vermiş çoğu ergen veya gençlerin yakın zamanda takım değiştirme sebebi olacak belki de bu herif. Bunu sırtımıza kambur yapanların da ahirette 2 elim yakalarında olacak o kesin.
O zaman öyle oturalım hiçbir şey yapmayalım,takımın çöküşünü izleyelim.Bu nasıl bir savunma Allah aşkına ?
Furkan-Gündoğan hatta Birhan Selçuk'tan ne kadar kötü oynayabilir ?
Hatta ve hatta Burak futbolcu bile değil , ezberlemiş herkes "en iyi yerli forvet" diyorlar.Değil değil değil...
Ben de bir kadro yapayım o zaman...
------------------Nando-----------------
Veysel----Semih-----Şecu---Hakan
-----Melo------Song------Furkan-----
Olcan---------Sneijder-----Yasin-----
Burak+Selçuk oynadığı müddetçe bu takım başarılı olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
Kaleci ve defans dörtlüsü bu olabilir ama gerisi işlemez. Sneijder santrfor mu oynuyor? Anlamadım hiç.. Burak ve Selçuk kötüler am Furkanmış Yasinmiş bu adamlarla mukayese etmem ikisini de.