Fernando Muslera ve Burak Yılmaz

https://i.imgur.com/APsfVqo.jpg

burak her zamanki gibi rakibin önündeyken arkasına saklanma işini yapmış da

selçukun da ne yalandan futbolcu olduğunu gösteren bir resim

nası da sorumluluk almaktan kaçıyor etliye sütlüye karışmıyor ama

Mükemmel bir analiz, yazan tamamen hakli.

Futbol zekasi diye birsey yok Burak'ta

Yabancı sınırı kalkmadığı sürece Burak da Selçuk da banko ilk 11 oynayacaklar veya Muslera yerine yerli kaleci oynayacak, defans iki Türk stopere emanet edilecek, bekler Türk olacak vs..

Bu yerli kadromuz ile yukarıdaki hamlelerden bazıları yapılmadıkça mahkumuz Burak'a, alışmak lazım.

Yabancı sınırı kalkmadığı sürece Burak da Selçuk da banko ilk 11 oynayacaklar veya Muslera yerine yerli kaleci oynayacak, defans iki Türk stopere emanet edilecek, bekler Türk olacak vs..

Bu yerli kadromuz ile yukarıdaki hamlelerden bazıları yapılmadıkça mahkumuz Burak'a, alışmak lazım.

Diğer mevkilerde bir şekilde idare ederiz ama Selçuk+Burak demek takımın sahaya 9 kişi çıkması demek...

Hatta Burak takımı eksik bıraktığı gibi rakibe de stoperlik yapıyor,rakip 12 kişi gibi oynuyor...

Pozisyonları iyi izleyin Burakı bilen biliyor zaten ama dikkatli Chedjounun en iyi maçı dediğimiz maçta bile yaptığı hataları görün..

1. Emenikenin karşı karşıya kaldığı pozisyondan önce Chedjou topu kontrol edeyim diye Kuytın önüne bıraktı...(dk 86)

2. Kornerde Fenerli topçuyu tutan Chedjou ama ne hikmetse orta açılınca Chedjou birden Semihi tutmaya başlamış(şaka değil)..

Bunu görmesi ve okumasi gereken sahis aslinda Burak Yilmaz. Bu pozisyonlarin cogu sadece basit oynamayi ve kafayi kaldirmak gerektiriyor. Top ayaginda ve sirti dönük faydali olmayi ne yazikki ögrenemedi. Bunu yapmak icin illaki usta bir teknige sahibi bir oyuncu olmana gerek yok, bir Ümit Karan bile bunlari iyi yapabiliyordu. Sadece bu basit isleri yapabilse, nekadar degerli bir oyuncu olur farkinda mi aceba. Bu sekilde hem kendisine, hemde takima zarar veriyor.

Çünkü temeli yok. Yapabildiği kısıtlı özellikleri var, onlarla sadece gol bulmaya çalışıyor.

takipçi ve beğeni sayfası çok olan tüm sayfalara attım bakalım hangisi paylaşacak

bize iki senedir bunlari diyoruz. türk taraftarlarida gol atiyor diye burak is yapiyor diyorlar. oyunu icine ediyior, isterse her mac 3 gol attsin. bu vasat'la olmaz. bide ünal baskan sagolsun maasi 50% cikti kralin.

Diğer mevkilerde bir şekilde idare ederiz ama Selçuk+Burak demek takımın sahaya 9 kişi çıkması demek...

Hatta Burak takımı eksik bıraktığı gibi rakibe de stoperlik yapıyor,rakip 12 kişi gibi oynuyor...

Böyle demekle olmuyor maalesef. Bu ikisinin yerine oynatabileceğimiz veya satın alabileceğimiz yerli yok, yerlerine ancak yabancı oynatabiliriz. O zaman da kadro şöyle oluyor.

--------------------------------------- Muslera -------------------------------------

Veysel ----------------- Semih ----------------- Chedjou ------------ Telles

--------------------------- Yabancı --------------- Melo -------------------------

-------- Olcan --------------------- Sneijder ----------------- Bruma ----------

--------------------------------------- Yabancı -------------------------------------

8 yabancı oluyor. Telles yerine Balta, Chedjou yerine ne bileyim Koray, Bruma yerine Çolak, Yasin vs. futbolcular koymamız lazım. O zaman da takımın bir çok bölgesi aşırı güçsüz bir hale geliyor. Veysel de zaten yetersiz, mecbur oynuyor. Yani demem o ki yabancı sınırı kalkmadıkça Selçuk ve Burak'tan verim almamız şart. Yoksa şampiyon olamayız. Maalesef durum bu.

bu arkadaşı bizim takıma alalım ya . Ver 3 tane transfer etmeyi düşündüğün adamı ver imkanları otur arkana yaslan.

Bu adam futbolc u falan değil o kadar net ki..Ama bu fener medyası en iyi yerli forvet diye yedirdikçe yediriyor millette adamı övmek için neredeyse ama kalbi atıyor,nefes alıyor falan diyecek...

Bu ikisinin yerine oynatabileceğimiz veya satın alabileceğimiz yerli yok

O zaman öyle oturalım hiçbir şey yapmayalım,takımın çöküşünü izleyelim.Bu nasıl bir savunma Allah aşkına ?

Furkan-Gündoğan hatta Birhan Selçuk'tan ne kadar kötü oynayabilir ?

Hatta ve hatta Burak futbolcu bile değil , ezberlemiş herkes "en iyi yerli forvet" diyorlar.Değil değil değil...

Ben de bir kadro yapayım o zaman...

------------------Nando-----------------

Veysel----Semih-----Şecu---Hakan

-----Melo------Song------Furkan-----

Olcan---------Sneijder-----Yasin-----

Burak+Selçuk oynadığı müddetçe bu takım başarılı olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

2 sene lan, koca 2 sene! Ben bunların hepsini 2 senedir sahada görüyorum, çıldırıyorum, anlatmaya çalışıyorum kelimeler yetmiyor. Açıklamaya çalışıyorum, istatistik manyakları çıkıyor. Bu adam bizim sahada ki oyunumuzu öldürdü, mahvetti bizi diyorum napalım en iyi yerli golcü diyenler hortluyor. Sonunda biri çıkmış benim anlatmak istediğimi teker teker resimlerle göstermiş, gerçi bu bile yetmez, daha ne rezillikleri var, saymakla bitmez. Ama belki biraz da olsa bir şeyleri kavramada yardımcı olur bazılarına.

Biz daha çok ağlarız çok. Galatasaray'a gönül vermiş çoğu ergen veya gençlerin yakın zamanda takım değiştirme sebebi olacak belki de bu herif. Bunu sırtımıza kambur yapanların da ahirette 2 elim yakalarında olacak o kesin.

2 sene lan, koca 2 sene! Ben bunların hepsini 2 senedir sahada görüyorum, çıldırıyorum, anlatmaya çalışıyorum kelimeler yetmiyor. Açıklamaya çalışıyorum, istatistik manyakları çıkıyor. Bu adam bizim sahada ki oyunumuzu öldürdü, mahvetti bizi diyorum napalım en iyi yerli golcü diyenler hortluyor. Sonunda biri çıkmış benim anlatmak istediğimi teker teker resimlerle göstermiş, gerçi bu bile yetmez, daha ne rezillikleri var, saymakla bitmez. Ama belki biraz da olsa bir şeyleri kavramada yardımcı olur bazılarına.

Biz daha çok ağlarız çok. Galatasaray'a gönül vermiş çoğu ergen veya gençlerin yakın zamanda takım değiştirme sebebi olacak belki de bu herif. Bunu sırtımıza kambur yapanların da ahirette 2 elim yakalarında olacak o kesin.

Neyse en azından burada savunan çıkmadı şimdilik,ekşi sözlükte de görmedim ama Gs sözlükte hala 2-3 geri zekalı var bunu savunuyor..

Argüman da "Burak zaten bunları yapamaz"...

Ya Adam top kontrol edemiyor,arkadaşlarına en basit pas atamıyor,top süremiyor.Bunları bile yapamayacaksa defolsun gitsin...

O zaman öyle oturalım hiçbir şey yapmayalım,takımın çöküşünü izleyelim.Bu nasıl bir savunma Allah aşkına ?

Furkan-Gündoğan hatta Birhan Selçuk'tan ne kadar kötü oynayabilir ?

Hatta ve hatta Burak futbolcu bile değil , ezberlemiş herkes "en iyi yerli forvet" diyorlar.Değil değil değil...

Ben de bir kadro yapayım o zaman...

------------------Nando-----------------

Veysel----Semih-----Şecu---Hakan

-----Melo------Song------Furkan-----

Olcan---------Sneijder-----Yasin-----

Burak+Selçuk oynadığı müddetçe bu takım başarılı olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Kaleci ve defans dörtlüsü bu olabilir ama gerisi işlemez. Sneijder santrfor mu oynuyor? Anlamadım hiç.. Burak ve Selçuk kötüler am Furkanmış Yasinmiş bu adamlarla mukayese etmem ikisini de.

Kaleci ve defans dörtlüsü bu olabilir ama gerisi işlemez. Sneijder santrfor mu oynuyor? Anlamadım hiç.. Burak ve Selçuk kötüler am Furkanmış Yasinmiş bu adamlarla mukayese etmem ikisini de.

Eeee sahada oyunlara bakmayıp isimlere bakarsan ikisini de mukayese etmezsin...

Selçuk dediğin adam FB maçında 28/48 pas isabet oranı ile oynadı.28/48 ya, neredeyse %50...

Burak ise futbolcu bile değil,Sneijder forvet mi diyorsun ? Ben maçları kazanmak istiyorum,forvet oynatmak değil...

Hala böyle ezbere konuşuyorsun.Selçuk'un sahada yürüyecek hali yok , 90 dakika pres yapıp 12-13 km koşacak adamı küçümsüyorsun...

Geri
Üst Alt