Fernando Muslera ve Burak Yılmaz

Neyse en azından burada savunan çıkmadı şimdilik,ekşi sözlükte de görmedim ama Gs sözlükte hala 2-3 geri zekalı var bunu savunuyor..

Argüman da "Burak zaten bunları yapamaz"...

Ya Adam top kontrol edemiyor,arkadaşlarına en basit pas atamıyor,top süremiyor.Bunları bile yapamayacaksa defolsun gitsin...

"Burak zaten bunları yapamaz" diyen adam gitsin Akhisar Bld.'yi falan tutsun arkadaş, biz Galatasaray'ız ya. Bunları yapamayan adamı bir Galatasaray taraftarı nasıl kabullenebiliyor aklım almıyor. Cidden hangi takımı tuttuklarının farkında değiller herhalde. Bizde demiyoruz, gidin bize Messi'yi alın diye, ama Galatasaray'ın forveti olacak adam nitelikli olmalıdır, bunun gibi 10 yaşında çocuktan bile daha kötü top tekniğine sahip adamın Galatasaray'ın 1.santraforu olması hazmedilebilecek bir şey değil.

Buraktan bunları beklememek lazım diyorlar ya görende 3 kişiyi geçmesini,30 metreden gol atmasını bkliyoruz falan zannedecek.Yahu yanındakine pas atmaktan bahsediyoruz,arkası dönük adama maç başı 10 faul yapma diyoruz.Bunları yapamayan adamları halı sahada bile defans oynatırsın,hücuma falan çıkma burada takıl dersin bu adam çıkmış takımın en ucunda oynuyor.Burak bu takımda çift forvetle falan yine oynarsa bir şekilde başarı falan beklemeyin bunu sene başından beri yazıyorum.

Eeee sahada oyunlara bakmayıp isimlere bakarsan ikisini de mukayese etmezsin...

Selçuk dediğin adam FB maçında 28/48 pas isabet oranı ile oynadı.28/48 ya, neredeyse %50...

Burak ise futbolcu bile değil,Sneijder forvet mi diyorsun ? Ben maçları kazanmak istiyorum,forvet oynatmak değil...

Hala böyle ezbere konuşuyorsun.Selçuk'un sahada yürüyecek hali yok , 90 dakika pres yapıp 12-13 km koşacak adamı küçümsüyorsun...

Ben Burak ve Selçuk iyi demiyorum. Biz bunlara muhtacız diyorum.

Bana göre Yasin, Furkan vs. asla bize ilaç olamaz. Yapılması gereken adam gibi yerli transferler. Alabileceğimizden demiyorum ama çapları bizde oynamaya yetecek yerliler Nuri, İnler, Mesut, Arda, Ömer, İlkay gibi adamlar. Biz Alper ve Tarık gibi oyuncuları bile alamazken bunları almamız da imkansız olduğuna göre Selçuk ve Burak'tan verim almamız gerekiyor. Bu nasıl yapılır gerçekten bilmiyorum. Aksi durumda takımın en iyisi Muslera'yı kesmek gerekecek kaleci olması sebebi ile, yabancı sınırı olduğu sürece başka çare yok bana göre.

"Burak zaten bunları yapamaz" diyen adam gitsin Akhisar Bld.'yi falan tutsun arkadaş, biz Galatasaray'ız ya. Bunları yapamayan adamı bir Galatasaray taraftarı nasıl kabullenebiliyor aklım almıyor. Cidden hangi takımı tuttuklarının farkında değiller herhalde. Bizde demiyoruz, gidin bize Messi'yi alın diye, ama Galatasaray'ın forveti olacak adam nitelikli olmalıdır, bunun gibi 10 yaşında çocuktan bile daha kötü top tekniğine sahip adamın Galatasaray'ın 1.santraforu olması hazmedilebilecek bir şey değil.

Adamlar Burak aşkından kafayı yemiş.Zaten tek argümanları vardı "451454 gol atıyor" diye,geçen yıldan sonra o da kalmadı...

Adam gelmiş "Burak şu kadar gol attı" , ulan banane bunun attığından sen bana Galatasaray kaç atmış onu söyle...

2011-12 >>>> Terim 4-1-4-1 den vazgeçip 4-4-2 oynatıyor doğru oyuncularla , 4-4-2 oynayan takımın ortalaması 34 hafta-86 gol...

2012-13 >>>> En iyi yerli forvet olan bu zat geliyor, o da ne takım 65 gol atabiliyor...

2013-14 >>>> Koca sezonda 32 maçta 47 gol.Şaka gibi ya 47 gol.Adam hala bana gelmiş "Yaw 16 gol 8 asist" diyor.Kaçırdığı 20 gol 10 asistten hiç bahsetmek yok...

Burak şu kadar gol attı diyen her adamın ibret ile okuması gereken bir yazı...

Ben bu adam futbolcu değil dedikçe attığı goller gösterildi,defalarca "Bu adam gol atmıyor biz zorla gol attırıyoruz" dedim,yok canım dendi...

Drogba varken "Tek forvet oynamalı,Drogba onu bozuyor" deniyordu , şimdi ise "Abi onu besleyecek 2.bir forvet şart" deniyor...

Sonsuz bir döngü bu :crushed:

Yemin ediyorum Berk İsmail bundan çok çok daha "faydalı" oynar takım için...

Kötünün üstünü kötü ile örtemezsin, Berk İsmail birkaç defa şans buldu bir cacık yapamadı, iyi futbolcu 15 yaşında da kendini belli eder, bize adam gibi FORVET şart tak tak tak atacak, top tutacak, çalım atacak, kısaca bize FUTBOLCU OLAN FORVET şart

Kötünün üstünü kötü ile örtemezsin, Berk İsmail birkaç defa şans buldu bir cacık yapamadı, iyi futbolcu 15 yaşında da kendini belli eder, bize adam gibi FORVET şart tak tak tak atacak, top tutacak, çalım atacak, kısaca bize FUTBOLCU OLAN FORVET şart

Berk İsmail çok iyi olduğundan demedim , ama qral denen zattan iyi olduğu kesin...

Gerekirse Nando olmasın ama adam gibi sağlam bir forvet olsun,yediğimizden çok atarız zaten...

Adamlar Burak aşkından kafayı yemiş.Zaten tek argümanları vardı "451454 gol atıyor" diye,geçen yıldan sonra o da kalmadı...

Adam gelmiş "Burak şu kadar gol attı" , ulan banane bunun attığından sen bana Galatasaray kaç atmış onu söyle...

2011-12 >>>> Terim 4-1-4-1 den vazgeçip 4-4-2 oynatıyor doğru oyuncularla , 4-4-2 oynayan takımın ortalaması 34 hafta-86 gol...

2012-13 >>>> En iyi yerli forvet olan bu zat geliyor, o da ne takım 65 gol atabiliyor...

2013-14 >>>> Koca sezonda 32 maçta 47 gol.Şaka gibi ya 47 gol.Adam hala bana gelmiş "Yaw 16 gol 8 asist" diyor.Kaçırdığı 20 gol 10 asistten hiç bahsetmek yok...

Yav gol atmak ve kaçırmak zaten santraforun doğasında vardır, bunlar esas problemler değil. Halan Şükür en az Burak kadar gol kaçırırdı, ama takımın gol atmak için tek çaresi Hakan Şükür değildi, birçok farklı hücum organizasyonuna sahipti takım. Ve bunda da Hakan'ın payı büyüktü tabi. Ama Burak'ın olduğu yerde bu adam oyunu onun üzerine kurmaya mecbur bırakıyor, Burak atamazsa yandın maç gitti. Atarsa da "İşte gördünüz mü kral takımını kurtardı!" oluyor. Emin ol böyle devam ederse yakında 47 golü bile ararız biz.

Burak şu kadar gol attı diyen her adamın ibret ile okuması gereken bir yazı...

Ben bu adam futbolcu değil dedikçe attığı goller gösterildi,defalarca "Bu adam gol atmıyor biz zorla gol attırıyoruz" dedim,yok canım dendi...

Drogba varken "Tek forvet oynamalı,Drogba onu bozuyor" deniyordu , şimdi ise "Abi onu besleyecek 2.bir forvet şart" deniyor...

Sonsuz bir döngü bu :crushed:

Yemin ediyorum Berk İsmail bundan çok çok daha "faydalı" oynar takım için...

Yooo herzaman takımızın futbolcusunun arkasındayız ben herzaman sarı kırmızı formayı giyen adamı desteklerim :ssizin amacın ben demişitmde ,işte söylede böyle egonuzu tatmin etmek:s bu adam top tutamıyo olabilir ona göre yanına bi adam alıcan ozaman sonuçta gol atmakta önemli top tutmak kadar:s

Yooo herzaman takımızın futbolcusunun arkasındayız ben herzaman sarı kırmızı formayı giyen adamı desteklerim :ssizin amacın ben demişitmde ,işte söylede böyle egonuzu tatmin etmek:s bu adam top tutamıyo olabilir ona göre yanına bi adam alıcan ozaman sonuçta gol atmakta önemli top tutmak kadar:s

İroni mi yapıyorsun ciddi misin ?

Böyle demekle olmuyor maalesef. Bu ikisinin yerine oynatabileceğimiz veya satın alabileceğimiz yerli yok, yerlerine ancak yabancı oynatabiliriz. O zaman da kadro şöyle oluyor.

--------------------------------------- Muslera -------------------------------------

Veysel ----------------- Semih ----------------- Chedjou ------------ Telles

--------------------------- Yabancı --------------- Melo -------------------------

-------- Olcan --------------------- Sneijder ----------------- Bruma ----------

--------------------------------------- Yabancı -------------------------------------

8 yabancı oluyor. Telles yerine Balta, Chedjou yerine ne bileyim Koray, Bruma yerine Çolak, Yasin vs. futbolcular koymamız lazım. O zaman da takımın bir çok bölgesi aşırı güçsüz bir hale geliyor. Veysel de zaten yetersiz, mecbur oynuyor. Yani demem o ki yabancı sınırı kalkmadıkça Selçuk ve Burak'tan verim almamız şart. Yoksa şampiyon olamayız. Maalesef durum bu.

chedjou ve telles ne oynuyorda yerlerine digerleri geçince gücün azalsin. 4 yerli defans olcan ve biri alinmazsa selçuk her türllü buragi oynatmiyorsun. hepsi bahane.

neymiş burak ilerde yalniz kaliyormuş. neymiş burak kanatta oynadigi için iyi degilmiş. neymiş. bir burak mi kötüymüş. ulan herif 1 metre yaninda olan herife pas atmiyor. atamiyor. iyi bile olmasan bu herif olmuş pozisyonu bozuyor. bu heriften nefret ediyorum şu an. buna sözleşme imzalatan ünal aysal ve yönetimine saygilar sunuyorum

Bu zihniyete devam et, her sarı kırmızılı topcunun arkasındaymış, o adam takımı mahvediyorsa? o zaman sen Galatasaray düşmanısın ki takıma zarar verenleri destekliyorsun kuş musun?

Bu zihniyete devam et, her sarı kırmızılı topcunun arkasındaymış, o adam takımı mahvediyorsa? o zaman sen Galatasaray düşmanısın ki takıma zarar verenleri destekliyorsun kuş musun?

Senin gibile yüzünden futbolcularımız bu hale geliyo baştan beri sevmiyonuz gelen adamı ve kötü olması içinde dua edionuz kötü oluncada yırtık dondan çıkarmış gibi çıkıonuz ortaya

chedjou ve telles ne oynuyorda yerlerine digerleri geçince gücün azalsin. 4 yerli defans olcan ve biri alinmazsa selçuk her türllü buragi oynatmiyorsun. hepsi bahane.

neymiş burak ilerde yalniz kaliyormuş. neymiş burak kanatta oynadigi için iyi degilmiş. neymiş. bir burak mi kötüymüş. ulan herif 1 metre yaninda olan herife pas atmiyor. atamiyor. iyi bile olmasan bu herif olmuş pozisyonu bozuyor. bu heriften nefret ediyorum şu an. buna sözleşme imzalatan ünal aysal ve yönetimine saygilar sunuyorum

Telles ve Chedjou'ya ben de bayılmıyorum. Ancak Semih dışında mevcut stoperler içinde Chedjou'dan iyisi yok. Koray'a hocalar güvenmiyorlar nedense, herhalde bir sıkıntı var. Balta'yı koyalım desen, bu sefer sol beke kimi koyacağız Telles yerine? Olcan'la olacak iş değil, Olcan'ı sol beke koysak bile kanat kalmıyor, yine yabancı lazım.

Ömer Toprak ve Tarık alınsa bir nebze rahatlarız. Tarık da ne kadar iyi tartışılır ama hiç yoktan iyidir yerli olarak. Ömer'i almak ise herhalde bu yönetim için imkansızdır..

Burağı hala çözemeyen felan var mı qral felan diyen yoktur herhalde 20 gol atmış kaçırdıkları getirdiği puanlardan daha fazlaydı geçen yıl tamam son vuruşu iyi olmayabilir diğer özellikleri de kötü top sürmesi iyi olsa mesela ne bilim kafa toplarını indirse sırtı dönük oynayabilse verkaç yapabilse lan hiç bir şey yok adamda baktığın zaman yine en iyi özelliği golcülüğü o golcülükte 3 net pozisyondan en fazla 1 ini atmasını sağlıyor.

Geri
Üst Alt