Fernando Muslera ve Burak Yılmaz

Hem kendin "TOP SÜREMİYOR" diyorsun , hem de desteklerim onu diyorsun.Top süremeyen adamın bizde ne işi var o zaman ?

Git ötede başka takım tut...

Sanamı sorcam la hangi takımı tutacamı sanki dünyadaki tek top süremeyen kişi Burak al onun yanına Elmander gibi bi adam ile bu adamı kesemezssizn lagaluga yapmayın boşuna lavuga baak sanki Galatasaraydan sorumlu müdür yardımcısıymış gibi git ötede baska takım tut diyo vah vah takım çok kotü Burak kötü Selçuk kötü Hamit kötü yekta kötü Umut kötü Bruma Kötü şimdi Galatasaylımı oldum laa:s maykıl

Sanamı sorcam la hangi takımı tutacamı senki dünyadaki tek top süremeyen kişi Burak al onun yanına Elmander gibi bi adam ile bu adamı kesemezssizn lagaluga yapmayın boşuna

Burak kim birader onun için adam alıyorum takıma...

Elimde Sneijder gibi adam varsa ona göre topçu alırsın , top süremeyen yetenek düşmanına değil...

Ya aslında boşuna konuşuyorum kuşun teki ile...

drogba bozuyor tek forvette cosacak diyen simdi de al yanina bir adam o zaman burak cosar diye savunuyor

bildigin kisir döngü lan bu

ben böyle bir sacmalik görmedim daha

Hakikaten Burak bu yazıyı okursa kendisi adına çok olumlu olur. İşte Burak'ın bu kadar eleştirilmesinin sebebi bu. Hiçbirimiz tam olarak açıklayamadık ama adam her türlü örneklerle Burak'ın normalde kötü futbolcu olduğunu kanıtlamış.

Bizde takım tutuyoz merak etme ama topçuna sahip çıkcan medyanın önüne atmıycan onu ulan zatn herifler ypıo yapacağını sizde yapın

burak'in sahip cikacak bir yani yok semih. hem karakter hem futbolcu olarak. Galatasaray taraftariyla mac sirasinda kavga eden adama ben sahip cikacakmisim?

Burak kim birader onun için adam alıyorum takıma...

Elimde Sneijder gibi adam varsa ona göre topçu alırsın , top süremeyen yetenek düşmanına değil...

Ya aslında boşuna konuşuyorum kuşun teki ile...

Kuş demeden önce açıcaksın bakacaksın mesajları manyak heriffff ne zaman sikecilerle ilgili olumlu konusmusum

Telles ve Chedjou'ya ben de bayılmıyorum. Ancak Semih dışında mevcut stoperler içinde Chedjou'dan iyisi yok. Koray'a hocalar güvenmiyorlar nedense, herhalde bir sıkıntı var. Balta'yı koyalım desen, bu sefer sol beke kimi koyacağız Telles yerine? Olcan'la olacak iş değil, Olcan'ı sol beke koysak bile kanat kalmıyor, yine yabancı lazım.

Ömer Toprak ve Tarık alınsa bir nebze rahatlarız. Tarık da ne kadar iyi tartışılır ama hiç yoktan iyidir yerli olarak. Ömer'i almak ise herhalde bu yönetim için imkansızdır..

balta geçen sene genelde iyi oynadi bence defanstta. sol bek için bilmiyorum genç biri oynatilabilir. baltanin solda olmasini istemiyorum. sola yerli biri lazim. ben buraga mecburuz lafina katilmiyorum sadece. bu herifin bize zararli oldugu net görülüyor.

burak ve selçuk oynayacağına sahaya 9 kişi çıksak daha rahat maç izleriz

Sanamı sorcam la hangi takımı tutacamı sanki dünyadaki tek top süremeyen kişi Burak al onun yanına Elmander gibi bi adam ile bu adamı kesemezssizn lagaluga yapmayın boşuna lavuga baak sanki Galatasaraydan sorumlu müdür yardımcısıymış gibi git ötede baska takım tut diyo vah vah takım çok kotü Burak kötü Selçuk kötü Hamit kötü yekta kötü Umut kötü Bruma Kötü şimdi Galatasaylımı oldum laa:s maykıl

sende herife uyuz oldun itiraf et buragi avatarindan uçurmuşsun.

Hakkat yav bu Burak ile Selçuk an itibariyle gönderilmeli. Umut Gündoğan ile yekta monte edilmeli.

Yapan arkadaşın emeğine saglık ama analizlerini televizyondan değil stadda izlese yarısını anlardı.

Televizyon ile gerçek arasında dağlar kadar fark oluyor.

Burak zaman zaman beni de çıldırtıyor ama daha da sinir olduğum olay kendi taraftarımız kendi oyuncuları linç etmesi.

Bu futbolcuya sahip çıkma saçmalığını ilk kim çıkardı acaba.Futbolcu kötü oynuyorsa eleştirilir.Eğer çok sahip çıkmak isteyen varsa alsın evinde beslesin.

Geri
Üst Alt