- 16 Haziran 2010
- 203.025
- 154.823
- 6.838
Fernando Muslera: "%100 söylüyorum ki yarın son dakikalarımı oynayacağım. Son maçıma çıkacağım... 14 seneden sonra herkese teşekkür etmek istiyorum."
Fernando Muslera: "Beni buraya getiren Daniel Fonseca, Ünal Aysal, Fatih Terim ve Taffarel'e, buraya getiren herkese teşekkür ediyorum. Hayatımın en doğru kararıydı buraya gelmek. Tek geldim. Ailemle birlikte dönüyorum."
Fernando Muslera: "Hayatımın sonuna kadar Galatasaray'ın bir parçası olacağım ve Galatasaray da benim bir parçam olacak..."
Muslera, oğlu ve babası...
Fernando Muslera: "Geldiğim andan bugüne kadar her anımda mutluluk verdi taraftarlarım. Dünyanın en büyük kulübünün taraftarısınız. Bırakmayın, her zaman destek olun..."Fernando Muslera: "Futbolu bırakmıyorum, oynamaya devam edeceğim. Fakat memleketime daha yakın bir yerde yapacağım. Türkiye benim ikinci ülkem. Galatasaray ile sportif anlamda bir işbirliğim olacak."
- Muslera diyoruz ama bizim için Mustafa gibisin. Buradan giderken yanında bir şey götürmek istese bu ne olurdu?
Fernando Muslera: “En kıymetlisi insanlar... Ben bu milliyetçi ülkede bana gösterilen sevgiden, ilgiden çok mutluyum. Karşılıksız olarak bunun yapılması çok önemli. Bu yüzden bu ülkenin dövmesini taşıyorum. Her sene buraya geleceğim.”
Fernando Muslera: "Burada Avrupa kupası kazanamamak içimde kalan bir uktedir. Avrupa kupası alan Türkiye'nin tek takımı Galatasaray'da oynadım. Başkanımızın da bundan sonra Avrupa'da kupa kaldırmak hedeflediğini çok iyi biliyorum."