- 16 Haziran 2010
- 190.951
- 133.740
- 6.478
Fernando Muslera: "%100 söylüyorum ki yarın son dakikalarımı oynayacağım. Son maçıma çıkacağım... 14 seneden sonra herkese teşekkür etmek istiyorum."
Fernando Muslera: "Beni buraya getiren Daniel Fonseca, Ünal Aysal, Fatih Terim ve Taffarel'e, buraya getiren herkese teşekkür ediyorum. Hayatımın en doğru kararıydı buraya gelmek. Tek geldim. Ailemle birlikte dönüyorum."
Fernando Muslera: "Başkanıma teşekkür etmek istiyorum, benim burada kalmam için bazı teklifleri kabul etmedi, kalmam için her şeyi yaptı. Başkandan ötesi. Okan Buruk'a, hocama çok teşekkür etmek istiyorum. Çok büyük bir insan. Türkiye'nin en iyi hocası olduğunu bize gösterdi."
Fernando Muslera: "Hayatımın sonuna kadar Galatasaray'ın bir parçası olacağım ve Galatasaray da benim bir parçam olacak..."
Muslera, oğlu ve babası...

Fernando Muslera: "Geldiğim andan bugüne kadar her anımda mutluluk verdi taraftarlarım. Dünyanın en büyük kulübünün taraftarısınız. Bırakmayın, her zaman destek olun..."Fernando Muslera: "Futbolu bırakmıyorum, oynamaya devam edeceğim. Fakat memleketime daha yakın bir yerde yapacağım. Türkiye benim ikinci ülkem. Galatasaray ile sportif anlamda bir işbirliğim olacak."
- Muslera diyoruz ama bizim için Mustafa gibisin. Buradan giderken yanında bir şey götürmek istese bu ne olurdu?
Fernando Muslera: “En kıymetlisi insanlar... Ben bu milliyetçi ülkede bana gösterilen sevgiden, ilgiden çok mutluyum. Karşılıksız olarak bunun yapılması çok önemli. Bu yüzden bu ülkenin dövmesini taşıyorum. Her sene buraya geleceğim.”
Fernando Muslera: "Burada Avrupa kupası kazanamamak içimde kalan bir uktedir. Avrupa kupası alan Türkiye'nin tek takımı Galatasaray'da oynadım. Başkanımızın da bundan sonra Avrupa'da kupa kaldırmak hedeflediğini çok iyi biliyorum."