Fernando Muslera'nın Sözleşmesi Uzatıldı

Bence verdiğimiz paralar bol keseden genel anlamda ama Muslera'nın parasını vereceksin kalan iki vasat futbolcuya 3 milyon veriyorsan.

musleranın aldığı paraya bişey diyemem ama. yaptığımız sözleşmeler baştan aşağı saçmalık. bukadar bol keseden atılmaz biz real madrid değiliz gelirimiz belli. hiç kimse bu paraları vermez selçuğa buraka. bi de ayrıca olayın saçmalığı futbolcular yaşlandıkça ücretlerin artması. ilk kez gördüm böyle saçma bi durumu.bu işlerle uğraşan kimse euronun değerinden futbol piyasasından haberi yok herhalde belediye malı gibi dağıtıyor paraları.

Florya'da açlık sınırı 2 milyon euro'dan 3 milyon euro'ya çıkacak gibi yakında. Gidişat o yönde.

Süper ya yıldız bir oyuncu almış kadar sevindim.

Bu haberi bekliyordum ve çook sevindim bize o 11-12 sezonu şampiyonluğunu kazandıran adamdır net.. Kurtardığı çıkardığı topların hesabı yoktu o heyecan dolu günde. Orkun, Aykut, Zapata gibi kalp krizi geçirten boş beleş adamlardan ve Onur'culardan bizi kurtarığı için Başkanımız Ünal Aysal ve ekibine, bizimle devam ettiği için Muslera reyize teşekkürler yıllar sonra kalemiz uzun yıllar emin ellerde şükürler olsun şimdi yeni şampiyonluk yeni kupalar zamanı Nando efsanemiz olman için yeni bir dönem başlıyor ALLAH utandırmasın yar yardımcın olsun aslanım benim. Odamın duvarındaki dev posterinle bakarak bir kez daha gurur duyuyorum seninle..

Beyler sonda söylicegimi şimdi söyliyim. Mesajlarınızı okumadım fakat cok para falan diyen varsa sorunlu birisidir.

Twitter'da bazı yorumlar gördüm yok 45 trilyon falan ulan sözleşme uzatınca butun parayı kucagınamı koyuosunda almadıgı parayı hesaplıosun ya satarsak ne olcak? Ayrıca muslera uzatmada seneye 1 senesi kalacaktı imzalamaya ikna edemessen bedavaya kacırıcaksn hem kaleciden olcksn hem bonservisten

Bu çok iyi oldu. Artık herhalde forumda Muslera'sız kadrolar da kurulmaz.

Menajerler iyi somurdu bizi bu yil.. Sen kaz olursan yoldan çok olur tutup da burakla selcuka o paraları verince m uslera da hakli olarak kapiyi 3.5 tan acar.. Ben hala bu politikaya çok yanlis buluyorum muslera dunyanin en iyi 10 kalecisinden biridir ama bu parayi kaç takim verir ki dünyada ? Bir de verginin en düşük olduğu ülkede kazaniyor bu parayi..Neyse sizler toz pembe bakmaya devam eedin ama bu yolun sonu b.ka cikar benden söylemesi. Transferde basarimiz yok cer çöpe para dagittik bir de üstüne agir sözleşmeler allah sonumuzu hayir etsin. Unutmayın bu kulüp sikeciler gibi yönetici paralarıyla macunun bagislariyla donmuyor

3.5 M Alacak maç başı falan 4 M ve dünyanın sayılı kalecilerinden bu para çok değil fakat Burak Kazması ve bitmiş selçuğa gelirsek bu ikisi maç başılarla 4M falan alacaklar Burak Kim ki 4M euro veriyorsun yaww Selçuk kim kim bunlara bu saatten sonra talip olacak emeklilik imzası attılar resmen ,eğer böyle oynamaya devam ederler ve siz maça giden taraftarlar çekirdek çitletmeye devam ederseniz size de onlara da Yazıklar Olsun derim !!

NIHAYET!!

Söyleye söyleye dilimde tüy kalmamıştı. Parasına takılanlar önce Burak ile Selçuk beyefendinin kontratina baksın.

Çok sevindim Bu habere :):)

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt