Fernando Resmen Sevilla'da!

Valla temposu, pas kalitesi düşük ve ağır bi ortasahamız vardı. O bölgelere iyi transferler yapılacaksa ben gitmesinde sakınca görmüyorum o bölgedeki hiç bi futbolcunun.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevdiğim oyunculardan biriydi. Ama bu konuda duygusal davranmamak önemli. Sözleşmesinin son senesine girmişti. Muhtemelen sözleşme de uzatmayacaktık. 4m veya üzerine anlaştıysak gayet iyi. Yaklaşık 3.5m da maaş bütçesinden düşer. 2 senede 2 şampiyonluk gördü ve güzel anılarla gidiyor. Takıma kattıkları için kendi adıma teşekkür ederim. Yolu açık olsun. :hat:

Süper lig'de şampiyonlukta bence dos önemli faktör son yılların şampiyon kadrosuna bakınca, şampiyon olanların hep sağlam dos ları vardı. Biz de Melo,Fernando. Bjk de Atiba, Fener'de Topal,Baroni

Kesinlikle.

2015/16 ve 2016/17 de basarisiz olmamizin öne cikan sebeplerinden biri takimin adam akilli orta sahasinin olmamasiydi. Böylece de rakipler elini kolunu sallayarak kalemize geliyordu orta saha namina birsey olmadigi icin.

2015/16 orta sahasi: Selcuk Inan, Jem Karacan, Jose Rodriguez, Hamit Altintop, Bilal Kisa, Ryan Donk (6 ay)
2016/17 orta sahasi: Selcuk Inan, Tolga Cigerci, Nigel de Jong, Hamit Altintop, zaman zaman Josue

Allah yolunu acik etsin. Sakatlanana kadar muthis oyanmisti.

Bizdeki oynadigi en iyi mac FB deplasmaninda 1ci yari ve bu sezonki Basaksehir icerdeki maci.

Yerine scout transferi yapmak lazım.Örnek olarak Azubuike'nin biraz daha teknik versiyonunu bulmalı scoutlar Fransa Lig 2,3'den.

Senelerdir süren DMC kangrenimize son veren adam. Selçuk- Tolga'lı ortasahadan, Şampiyon takımın orta sahasına evrilen kurgunun en kilit adamı. Geldiği gün bayram ettiğim son yıllardaki tek oyuncuydu.
Her şey için teşekkür ederiz.
Yolun açık olsun güzel insan.

Yok yere yolladık ya Fernando'yu hiçbir şey demiyorum. Vizyon gittikçe kayboluyor, geçen sene Gomis bu sene Fernando.Bulun hadi şimdi Fernando gibi kaliteli bir adam bulabiliyorsanız. En az 10 isterler böyle adamlara. Ahtapotum çok özleyeceğim be.
Seni çok arayacağız çok. https://t.co/bGyUQoeOIgEkli dosyayı görüntüle 50670

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adama zamaninda durmadan kufur edenlerden biriydin hatirlatim

Elimizdeki en iyi orta sahayi, yerine daha iyisini almayi garanti etmeden verdilerse vay halimize. Insallah boyle bir hata yapmamislardir.

Gitmesi gerekiyordu.İyi de para gelmiş ama inş. yerine kalafatın birini almayız

ndiaye kiralasak bari yerine
belhandayi yanina yerlestir
cuguli 10 numaraya

muslera
lines luyindama marcau nagatomo
belhanda ndiaye
mor feguli babel
cagne

Geri
Üst Alt