Fernando Santos, Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Oldu

Bu cevapsızlıgıyla dun 5 milyon demistim onu en az 6-7 milyonu olarak güncelliyorum. 70 lik dede iyi soymus bunlari gibi duruyor

yürüyecek hali yoktu havaalani karsilamasinda... tutacagini sanmiyorum

Gökhan Dinç nadir kalan gazetecilerdendir. Üslubunu ve tavrını beğenmem daha uygun ve sakin olmalı diye düşünüyorum lakin soruları net ve çoğu sorulması gereken sorulardır. Ülkemiz artık her alanda amigo muhabir ve gazetecilere alıştığı için bu sorulara cevap verilmeyip efelik yapılınca şak şaklıyorlar tabi. Bu bizim bazı muhabirlerde de geçerli bu arada.

Şu tavrı bizim başkan da sergilese eminim şakşaklayanlar çoğunlukta olacaktır da sakil bir duruş sergilemiş açıkçası bjk başkanı bugün onu destekleyen taraftarlar da yarın paralar nerde diye slogan atar işin komik yanı.

torrentten kötüsü geldi

Bu hasan da mendesin kucağa oturdu sanırım 2-3 tane de portekizli kitler mendes buna afiyetle.Renatoyu bunlara sokabilirler , stopere falan da vezo alırlar kesin
Varan 1 gerçekleşti bi 14 soktu, diğerinde de eli kolu vardır elbet.
Yazın semihi 8-10a bir yere götürür o parayla da 1 tane daha çöp saplar gibi.

Avrupa şampiyonasında Ronaldo son maçta TD oldu resmen bu adam izledi - boş beleş başarı yazdı. Ronaldo sayesinde para kazanan bir TD.

tjk sezon sonu tazminatta domalır iyice para kaybeder - çok şikayet etmeyecek yerli bir hocayı çalar anadoludan - İlhan palut / belki sergen vs. tarzı.

Geri
Üst Alt