# Fernando Torres

Ki yapı olarak da duygusal, içine kapanık birine benziyor sanki, gol falan kaçırdıkça, yere düştükçe, yuhlanır bile. Riera falan kalsaydı yardımcı olurdu, vatandaşı da yok.

Çok büyük risk, isteyenlerin aklında o Atletico'da Liverpool'da estiği zamanlar kalmış, bir de isimli olduğu hatta sırf yakışıklı olduğu için gelsin diyen bile var.

O maliyete başka faydalı isim bulunmalı.

Zaten Şükrü Ergün, Drogba'dan iyisini, en iyisini falan alacağız dememiş ki.

Drogba'nın yerine iyi birini alacağız, çilek mi erik mi dersiniz bilmem demiş, Gomis de bu tanım içindedir ona göre.

Çilekle erikle işimiz yok, iyi birini alacağız sadece diyor bence.

Yakışıklı diye gelsin diyen kim?Tam bir eşcinsel tipi var herifte.Ronaldo da apaçi mesela sırf ünlü diye abartıyorlar bu adamları :D

Oyuncunun verdiği katkıyı attığı golle hesaplayan insanlar var halen daha. Gerçekten epik. Burak'ın geldiğinden beri orta sahamızdan aldığımız gol katkısıyla Burak'ın olmadığı 2011-2012 sezonunda orta sahadan aldığımız gol katkısına bakın. Aradaki uçurumu görebilirsiniz, üstelik o sezon Sneijder gibi yüksek yüzdeyle oynayan bir orta saha oyuncumuz yoktu. Olsaydı 80 gole dayanırdık herhalde. Torres geldiğinde yapacağı akıllı koşularla, atacağı teknik çalımlarla, vereceği akıllı ara paslarla, kritik noktalarda alacağı faullerle(bu sezon chelsea'nin attığı duran top gollerin büyük bir bölümünde Torres'in kritik noktalarda aldığı faulleri görürsünüz) bize inanılmaz katkı verecektir. Burak'ın bencil bencil oynayıp, sürekli top isteyip, aldığı topların %95'ini de verimli kullanamayıp bizi ezip, çileden çıkarıp senede 15-20 gol atmasını mı tercih edersiniz yoksa Torres'i mi? Siz düşünün artık. Burak Yılmaz 15 gol atar 50 tehlikeli atağı başlamadan bitirir. Fernando Torres 15 gol kaçırır ama 50 tane tehlikeli ve yoktan atak yaratır. Bilmem anlatabildim mi? Ki bence Burak-Torres oynasak çok gol atarız. Torres, Burak'ı acayip besleyecek bi adam.

tam ne güzel yorum yapiyor dedim. o son cümleyi etmesen iyiydi. beslese nolur. besle kargayi oysun gözünü.

tam ne güzel yorum yapiyor dedim. o son cümleyi etmesen iyiydi. beslese nolur. besle kargayi oysun gözünü.

İlla 2 tanesinden birini seçecek olursam Torres'i seçerim tabiki. Tartışılacak bir konu bile değil. Ama Torres sahip olduğu özellikler itibariyle Burak'ı dahi coşturabilecek kaliteye sahip bir oyuncu. İlla Torres'in az gol atılmasından korkuluyorsa bu formülde uygulanabilir bir seçenek.

Torres yanlış transfer olur neden diyecek olursanız. Bizim karın arımız farklı bölgede. Golcü kanat lazım, Podolski ve Villa tarzı.

Ayrıca bize all rounder bir adam gerekiyor. Yeri geldiği zaman forvet yeri geldiği zaman kanat forvet. Buna uyan adamda Villa.

İlla 2 tanesinden birini seçecek olursam Torres'i seçerim tabiki. Tartışılacak bir konu bile değil. Ama Torres sahip olduğu özellikler itibariyle Burak'ı dahi coşturabilecek kaliteye sahip bir oyuncu. İlla Torres'in az gol atılmasından korkuluyorsa bu formülde uygulanabilir bir seçenek.

torres için nötürüm bende gelirse ama burda fazla gol atar. buragin çoşup çoşmamasindan fazla pas alişverişini mahvetmesi sorun. öne geçtigimizde giren bir herif pozisynunda olmaliydi.

Les Ottomans otelinde gözükmis

Aysal ile yemek yemis

Hayirli Olsun

* LG G2 Tapatalk *

Torres yanlış transfer olur neden diyecek olursanız. Bizim karın arımız farklı bölgede. Golcü kanat lazım, Podolski ve Villa tarzı.

Ayrıca bize all rounder bir adam gerekiyor. Yeri geldiği zaman forvet yeri geldiği zaman kanat forvet. Buna uyan adamda Villa.

Real maçındaki Villayı diyorsan olmaz. Barçadaki gelecekse kapımız açık.

Torres gelecek. Bu arada Stoper için en büyük aday Astori. Tarık içinde Dany+2.5 Milyon Euro gibi bir haber okudum.

Bu 3 transferi bitirirsek harika olur.

Faruk bi dur ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ŞL de gruplardan sonraki tüm maçlarını izledim gayet güzel oynuyor,güzel top tutuyor ayağında,çalımda atabiliyor Burak'ın aksine.gelirse Allah derim

Birader Yanlıs Anlama 2 Ay önce Burda Villayı Alalım Villayı alalım diye yırttım kendimi :D Ama Son maçlarda Çok düşük performansı. Mesela Torres Son 10 maçtır Çok derli toplu oynadı. Hazır görüntü verdi.

Torresin gelme ihtimali çok düşük, hatta yok gibi birşey. Bonservisi olsun, yıllık ücreti olsun, bizi aşar yani.

Balotelliden,Dzekodan,Lavezziden,Hulkdan çok çok daha kolay bir hedef bence.

Geri
Üst Alt