Fernando'nun Yetişmesi Çok Zor

Bozuk saat gibi bi Porto maçı oynadı artık 1 sene konuşulur durur

Babanız Galatasaray

Hayır hayır yalan olduğunu söyleyin bunun ...

Takımda en çok oynamasını isteyeceğim 3 adam Fernando-Emre-Nagatomo sakat tüküreyim böyle işe ...

Fernando olmayacaksa kesinlikle arkada ozan olmamalı ozan psikolojik olarak çöktü çocuk 3 penaltı yaptırdı derbide onun yüzünden gol olursa kimse toparlanamaz çocuğu
Hoca 65yillik inadından vazgeçip mantıklı düşünmeli

Fernando oynamazsa belhanda + maicon asil oynamamalilar.

Fernando bu takima lazim yorumuna evet , belhanda dan da cok daha faydali ona da evet

Ama bir coutinho izliyorum , tottenhamdaki dembele var musa (bizim kacirdigimiz degil)

Bunlarin takim oyununa katkisi , bireysel yetenekleri ya da devamliliklari fernando yu 4 e katlar

Seviye farki var

Fernando bu takima lazim yorumuna evet , belhanda dan da cok daha faydali ona da evet

Ama bir coutinho izliyorum , tottenhamdaki dembele var musa (bizim kacirdigimiz degil)

Bunlarin takim oyununa katkisi , bireysel yetenekleri ya da devamliliklari fernando yu 4 e katlar

Seviye farki var
Haklisinda saydigin adamlar bizde yok zaten :D yani şuan kendi takimimizi degerlendirirsek takimin en kariyerli en kaliteli ve orta sahadaki can damarı Fernando.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seviye farki var

:asd:
Olta show ha reis

Kötü haber ama Degisen birsey olmayacak

Kazanacagiz

Hayir abi , bende boyle seyler yok, senelerdir izah etmeye calisiyorum bunu

Yakistirmaya calistiginiz bu seyler bende yok

Orada kast ettigim suydu , bir grup fernando olsa ne olur olmasa ne olur yaziyor , onlara karsi bu adamin mevcut durumda en kritik oyuncularimizdan biri oldugunu vurguladim

Baska bir grup da fernando da fernando , yani sanki o olunca dunya degisecek gibi fazla pohpohlayinca , onlara karsi da "biz coutinho , kroos ve dembeleleri gorduk , fazla da sisirmeyin" deme amaciyla yazdim

Olcululuk zor degil yani

Geri
Üst Alt