Ferro, Galatasaray'da İddiası!

luyindama'yi da cop ilan etti bu forum
bu adam fenerin elinde olsa 20 milyona gondermislerdi
gordugum en iyi stoperlerden biri, sadece heyecan yapip riske giriyor o kadar
kolay kolay top gecirmiyor yavas da olsa
bu adamın ederi minimum 10m € ama bizim taraftar sagolsun 5-6 milyona kadar indirdi diagne gibi
Di Maria yı karısı yapmıştı boss. Ama çok dengesiz

Ikisine de 8m verdik
Maicondan 3.1 civari kazandik

Luyindamanin 8m edecegine inaniyor musun şu haliyle? Zararla satacagiz onu da

Iyi bir yönetim, Maicondan rahat 5 milyon kazanirdi. Zaten gitmeden 5 ay önce transfer döneminin son haftasinda ayni kulüb Seten ve ANK'a göre 3 kira ve sene sonu 9 milyon zorunlu opsiyon olmayan teklif yapmisti. Yerini dolduramadik diye, kalmisti...

Sadece bu forumla alakali sanki
Hoca da oynatmiyor ona ne diyeceksin

hoca maalesef adam kayırıyor, donk'un luyindama'dan iyi oldugunu dusunmuyorsunuzdur umarım
bizim taraftar yasanilan olayları cok cabuk unutuyor, luyindama'nın bu takıma katkisi tartisilmaz, topla rakibin arasina girip karsi karsiya pozisyonu kestigi en az 7-8 kritik mac hatirliyorum
ama bunlari anlamaniz icin gamsız donk'a muhtac olmak lazim maalesef
bu dediklerimi luyi gittiginde anlayacagiz

hoca maalesef adam kayırıyor, donk'un luyindama'dan iyi oldugunu dusunmuyorsunuzdur umarım
bizim taraftar yasanilan olayları cok cabuk unutuyor, luyindama'nın bu takıma katkisi tartisilmaz, topla rakibin arasina girip karsi karsiya pozisyonu kestigi en az 7-8 kritik mac hatirliyorum
ama bunlari anlamaniz icin gamsız donk'a muhtac olmak lazim maalesef
bu dediklerimi luyi gittiginde anlayacagiz

Bana kalsa ne donk ne luyi oynatirim
Ben tecrubeli kasar bir stoper istiyorum marcaoya da liderlik edebilecek bir isim
Miranda godin ayarinda

Kaynak TRT 🙂ayrıca luyindama giderse neden kiralık adam aliyoruz

luyindama´ nın olası satışından zarar edilirse hocaya bir daha bu bonservislerle oyuncu alınmamalıdır. nispeten zor bjk maçında oynatıp g. birliği maçında oynatmamasının mantıklı tarafı yok. satmayı düşündüğün oyuncuyu defosu görünecek maçta oynatmak akılsızlıktır. serdar, maicon satışları da sıkıntılı oldu.

luyiden de zarar edersek terim ve cengiz ikilisinin aldığı hemen her oyuncudan zarar etmiş olacağız

elimizde bir tek marcao kalıyor herhalde

Ikisine de 8m verdik
Maicondan 3.1 civari kazandik

Luyindamanin 8m edecegine inaniyor musun şu haliyle? Zararla satacagiz onu da

Zararla satarsak Irfan Cani alamiyoruz .
Ama yinede ein az 15 Mio € getirmeli ...

Insallah olur ama bizimkiler simdi 11/12‘ye satar gibi sorna sene sonu bakariz yine diye ...

Herkesi çöp ilan ediyoruz yapmayın arkadaşlar adam geldikden bi kaç ay içinde avrupaya 1 sene sonra iyi fiyata satarız dediğimiz adamı çöp muamelesi yapıp gitsin demek çok yanlış hocada neden göndermek ister anlamam. İrfancan karşılığında vermesine kesinlikle karşıyım bu adamın yada başka biryere ucuza verilmesine

Saçma sapan işler yapıyoruz ya hayırlısı vallahi. Kulüp akılla yönetilmiyor :D

Geri
Üst Alt