Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
8-9 m falan mı teklif
Hani 15-20 milyondu piyasası
Ahmed kutucu + mathias ross işinize gelirse
Hani 15-20 milyondu piyasası
Ahmed kutucu + mathias ross işinize gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş bir mentalite.Türkiye Ligi’nden oyuncu transfer edilemeyeceğini bunlar da öğrenememiş demek ki.
Bu oyuncu iyi bir futbolcu olsa Göztepe’de işi ne?
Biz de Kasımpaşa’da çok gol attı diye Diagne kazmasına kamyon dolusu para vermiştik.
İyi futbolcu = Anasının mından fırladığı anda doğumhanede Real Madrid veya Barcelona ile sözleşme imzalayan topçu.Şu da var ya yıllardan beri söylenen ama bi o kadar altı boş bir cümle
İyi olsa’nın kriteri bu mu cidden. Naapcak real’de mi oynucak direk.
Osimhen wolfsburg’dayken Charleroi’dayken kötü futbolcu muydu. Kötü ise Lille neden aldı mesela. Sonra Napoli neden aldı. Lille’in ‘iyi futbolcu olsa belçikanın orta sıra takımlarında ne işi var’ deyip vazgeçmesi mi lazımdı
Bu bir gelişim süreci sen de biliyorsun rengim
Benim bildiğim yabancı oyuncu olarak 0(sıfır).Anadolu takımından gsye gelip iş yapan kaç topçu var. Direkt 2. Ligden adam almak daha mantıklı şaka yapmıyorum. Barış, Kerem örnekleri dolu. Ayrıca altyapı da kapatılsın işe yaramıyor. 10 yılda 1 topçu falan çıkıyor, ozan kabak, arda turan vs gibi
Benim bildiğim yabancı oyuncu olarak 0(sıfır).
Altyapıya gelince; torpil olayı oldukça iyi oyuncu çıkması çok zor.
Saido var dehşet bir sezon oynamıştı 3 kişilik sonra bir cacık olmadı ondanAnadolu takımından gsye gelip iş yapan kaç topçu var. Direkt 2. Ligden adam almak daha mantıklı şaka yapmıyorum. Barış, Kerem örnekleri dolu. Ayrıca altyapı da kapatılsın işe yaramıyor. 10 yılda 1 topçu falan çıkıyor, ozan kabak, arda turan vs gibi
500 bin avro Gomis'e vermedik diye 13 milyon Diagne üstüne Mitroglu üstüne yeni sezon Falcao yan oyuncular derken 50 milyonluk olduk. Forvet TR liginden alınmamalı.Türkiye Ligi’nden oyuncu transfer edilemeyeceğini bunlar da öğrenememiş demek ki.
Bu oyuncu iyi bir futbolcu olsa Göztepe’de işi ne?
Biz de Kasımpaşa’da çok gol attı diye Diagne kazmasına kamyon dolusu para vermiştik.
Ayni Romulo Davinson'un yanindan yuruyerek gecti.Herkesin çöp ilan ettiği Cuesta bile bunu sahadan sildi.
Ben şimdiye kadar herhangi bir Anadolu takımından üç büyüklere gelipte başarılı olan yabancı oyuncu görmedim.
Bu oyuncu belki gelişim gösterir ama şimdilik bu paralar etmez.
Ndiaye geri döndü. Geremi üst düzey oynadı. Makalele buradan gitmedi diye biliyorum.Geremi, Makalele, Türkiye'den direkt Madrid'e gitmedi mi yanlış mı hatırlıyorumNdiaye orneginide vermiyor kimse.
Pardon makaleleyi yanlış hatirlamisim. Anlatmak istediğim şuydu, bazı futbolcular şans eseri* Türkiye'ye yolu dusebiliyor. Romulo yaşına göre bence iyi oyuncu. DenenebilirNdiaye geri döndü. Geremi üst düzey oynadı. Makalele buradan gitmedi diye biliyorum.
Öyle bir örnek verdinki renkdaş milattan önce. 3-5 topçu genel durumu değiştirmez, anadolu takımından 10 yabancı topçu al 9'u garanti balon çıkar. İstatistikler bunu gösteriyor zatenGeremi, Makalele, Türkiye'den direkt Madrid'e gitmedi mi yanlış mı hatırlıyorumNdiaye orneginide vermiyor kimse.
1 maçla 1 pozisyonla oyuncu değerlendirmek doğru değil. Daha geçen başak maçında da davinsonun yanından yürüyerek geçti bi elemanAyni Romulo Davinson'un yanindan yuruyerek gecti.
Diagne Vol2 olur Muratcığım. Hiç bulaşmayalım.Pardon makaleleyi yanlış hatirlamisim. Anlatmak istediğim şuydu, bazı futbolcular şans eseri* Türkiye'ye yolu dusebiliyor. Romulo yaşına göre bence iyi oyuncu. Denenebilir
3unu toplam kaç paraya aldın. Bu kazmaya 15m Euro isteniyor.Eren bu ligden alindi
Apo bu ligden alindi
BAY alt liglerden geldi
Ne anlatiyorsunuz ya