Haber Feyenoord, Rômulo Cardoso İçin Resmi Teklifte Bulundu

8-9 m falan mı teklif

Hani 15-20 milyondu piyasası

Ahmed kutucu + mathias ross işinize gelirse

Şu da var ya yıllardan beri söylenen ama bi o kadar altı boş bir cümle

İyi olsa’nın kriteri bu mu cidden. Naapcak real’de mi oynucak direk.

Osimhen wolfsburg’dayken Charleroi’dayken kötü futbolcu muydu. Kötü ise Lille neden aldı mesela. Sonra Napoli neden aldı. Lille’in ‘iyi futbolcu olsa belçikanın orta sıra takımlarında ne işi var’ deyip vazgeçmesi mi lazımdı

Bu bir gelişim süreci sen de biliyorsun rengim
İyi futbolcu = Anasının mından fırladığı anda doğumhanede Real Madrid veya Barcelona ile sözleşme imzalayan topçu.

Romulo’ya sokayım.
Bu yavşağın her tarafı futbolcu olsa ne olur olmasa ne olur?
Millet bıkmadı Anadolu kulüplerinin çöplerine eşşek yüküyle para vermeye.
Üstelik bu göztepe denen ve bütün maç boyu Galatasaraylıların anasına küfür eden bir kulübün oyuncusu.

Anadolu takımından gsye gelip iş yapan kaç topçu var. Direkt 2. Ligden adam almak daha mantıklı şaka yapmıyorum. Barış, Kerem örnekleri dolu. Ayrıca altyapı da kapatılsın işe yaramıyor. 10 yılda 1 topçu falan çıkıyor, ozan kabak, arda turan vs gibi

Sistem oyuncusu kanatları ve on numarası skorer takımlarda santrafor sıkıntısını çözmek için işe yarabilir ama bizim gibi her an bir mevkisi sos verecek ve her yeni transferden özellikle santrafor oyuncusundan artı değer katkı bekleyen takımların işine yaramaz.

Atıyorum bağlantı oyuncusu dzekoyu kaybeden fenerbahce geçici olarak çözüm ararsa onların işine yarayabilir ama bizim gibi kanatları yunus ve barış olan takımda ortalığı karıştırır. Kritik maçlarda skor yönünden çok zaafiyet yaşarız iyi oynarız ama skor gelmez falan filan

Anadolu takımından gsye gelip iş yapan kaç topçu var. Direkt 2. Ligden adam almak daha mantıklı şaka yapmıyorum. Barış, Kerem örnekleri dolu. Ayrıca altyapı da kapatılsın işe yaramıyor. 10 yılda 1 topçu falan çıkıyor, ozan kabak, arda turan vs gibi
Benim bildiğim yabancı oyuncu olarak 0(sıfır).
Altyapıya gelince; torpil olayı oldukça iyi oyuncu çıkması çok zor.

Benim bildiğim yabancı oyuncu olarak 0(sıfır).
Altyapıya gelince; torpil olayı oldukça iyi oyuncu çıkması çok zor.

Sadece yabancı değil yerliler de yetersiz. Konya'dan aldığımız Abdülkerim Bardakçı bile Avrupa'da ve EURO 2024'de çok yetersizdi. Ligi iyi kötü idare etse de örneğin Hojlund'un Manchester maçında attığı golde aşırı ağır kalmıştı.

Saido var dehşet bir sezon oynamıştı 3 kişilik sonra bir cacık olmadı ondan

Türkiye Ligi’nden oyuncu transfer edilemeyeceğini bunlar da öğrenememiş demek ki.
Bu oyuncu iyi bir futbolcu olsa Göztepe’de işi ne?
Biz de Kasımpaşa’da çok gol attı diye Diagne kazmasına kamyon dolusu para vermiştik.
500 bin avro Gomis'e vermedik diye 13 milyon Diagne üstüne Mitroglu üstüne yeni sezon Falcao yan oyuncular derken 50 milyonluk olduk. Forvet TR liginden alınmamalı.

Herkesin çöp ilan ettiği Cuesta bile bunu sahadan sildi.
Ben şimdiye kadar herhangi bir Anadolu takımından üç büyüklere gelipte başarılı olan yabancı oyuncu görmedim.
Bu oyuncu belki gelişim gösterir ama şimdilik bu paralar etmez.
Ayni Romulo Davinson'un yanindan yuruyerek gecti.

Lig içinden 5m euro ustune oyuncu alınması teklif bile edilmemelidir.

Geremi, Makalele, Türkiye'den direkt Madrid'e gitmedi mi yanlış mı hatırlıyorum 🙂 Ndiaye orneginide vermiyor kimse.

Ndiaye geri döndü. Geremi üst düzey oynadı. Makalele buradan gitmedi diye biliyorum.
Pardon makaleleyi yanlış hatirlamisim. Anlatmak istediğim şuydu, bazı futbolcular şans eseri* Türkiye'ye yolu dusebiliyor. Romulo yaşına göre bence iyi oyuncu. Denenebilir

Geremi, Makalele, Türkiye'den direkt Madrid'e gitmedi mi yanlış mı hatırlıyorum 🙂 Ndiaye orneginide vermiyor kimse.
Öyle bir örnek verdinki renkdaş milattan önce. 3-5 topçu genel durumu değiştirmez, anadolu takımından 10 yabancı topçu al 9'u garanti balon çıkar. İstatistikler bunu gösteriyor zaten

Eren bu ligden alindi
Apo bu ligden alindi
BAY alt liglerden geldi

Ne anlatiyorsunuz ya

Geri
Üst Alt