Haber Feyenoord, Rômulo Cardoso İçin Resmi Teklifte Bulundu

Eren bu ligden alindi
Apo bu ligden alindi
BAY alt liglerden geldi

Ne anlatiyorsunuz ya
Tarık Çamdal bu ligden alındı.
Yiğit Gökoğlan
Ufuk Ceylan
Ömer Bayram
Diagne
Eren Derdiyok
Furkan Özçal
Orkun Uşak
daha listeye giremeyen oyuncular bu ligden alındı ve milyonlar bayıldık be Rahmissen

Eren bu ligden alindi
Apo bu ligden alindi
BAY alt liglerden geldi

Ne anlatiyorsunuz ya
Dikkat edersen hepsi yerli, yerli tabiki bizim liglerden alınacak. Bize bu ligden 3 büyüklere alınıp tutan kaç yabancı topçu sayabilirsiniz. 10 tane geldiyse 9'u balon çıktı

Tarık Çamdal bu ligden alındı.
Yiğit Gökoğlan
Ufuk Ceylan
Ömer Bayram
Diagne
Eren Derdiyok
Furkan Özçal
Orkun Uşak
daha listeye giremeyen oyuncular bu ligden alındı ve milyonlar bayıldık be Rahmissen
Aynen tranaferler hit and miss olur zaten hepsi uyum saglayacak diye birsey yok ama gelip de alinmaz bu ligden de diyemem. Sen gecen sene Oguz Aydini alsaydin suan muhtemelen kanat bakmiyor olucaktin. Just saying.

Bu saatten sonra futbolcunun yeterli/yetersiz olması değil. Ülkede anadolu kulüplerinin yetiştirici rolü çok fazla/belki de hiç yok. Çünkü hep bir kaos ve holiganlık hakim. Anadolu kulüp yöneticilerinde bile bu durum böyle. İlla yetiştirici rolü üstlenmek için bu yola kafa koymuş bir yabancının gelip takım mı alması gerekiyordu. Daha çok deneyeceklerdir. Bizim konuşacağımız ise biz Romulo'yu alıp kiraya versek oynatırlar mıydı olmalı. Zihniyet ve futbol iklimi çoğu şeyin önceliği aslında. Şu anda alsak yapışacağı etiket anadolu topçusu öncelik olarak. Adam bunu kırmak zorunda kalacak.

Kişisel olarak çok abartılı övgü yorumlarıyla hemfikir olmasam da, Romulo fiziki durumu ve tekniği ile Feyenoord'da yapabilir gibi. Bir üst seviye için, olgunlaşması için güzel takım. Şansı yaver giderse Feyenoord ve lig güzel de allar pullar.

15M Euro ve cüzi sonradan satışa pay ile uçak biletini alırdım. Fazlası kaymak olur.

Anadolu takımından futbolcu(yabancı alınmaz) mantığı ile ederinden fazla verilmesine kızmak veya bunu eleştirmek farklı şeyler..

Amrabat da katkı yaptı 8 milyon euro verildi fazla mıydı evet.
Ndiaye müthiş katkı yaptı ona da 8-10 falan verildi sanırım fazla mıydı belki evet(karşa satılsı gerçi sonradan)
Diagne katkı yaptı mı yaptı(12 eder miydi etmezdi)

Ama ülkenin en başarılı, en çok şampiyon olan takımı olunca böyle oluyor maalesef. Bazı itler de araya giriyor fiyat yükseltiyor ya da uşaklarına emir veriyorlar fiyatı yükseltin diye.

Aynen tranaferler hit and miss olur zaten hepsi uyum saglayacak diye birsey yok ama gelip de alinmaz bu ligden de diyemem. Sen gecen sene Oguz Aydini alsaydin suan muhtemelen kanat bakmiyor olucaktin. Just saying.
Ben ligden transfer yapmayalım demiyorum. Ana etkenlere ligden yapmayalım diyorum. Mesela as forveti ligden çekmek elimizde kaç kere patladı.

Daha önce bu senaryoları çok okuduk. diagnede falan çok oldu. Büyük takımlara itelemek için önden pompalıyorlar. Feyenoord denen takım Romuloyu takip edecek olsa Göztepe’den önce Brezilya’dan bulurdu

Daha önce bu senaryoları çok okuduk. diagnede falan çok oldu. Büyük takımlara itelemek için önden pompalıyorlar. Feyenoord denen takım Romuloyu takip edecek olsa Göztepe’den önce Brezilya’dan bulurdu
Bonservisini 2,5 ‘a aldıkları adamı 6 ay sonra 15’e kakalamaya çalışıyorlar.
Fener’de 180 bin Euro’ya aldığı Elif’i 18 milyona Napoli’ye satmıştı hesapta.Messi bile 1 yılda 100 kat değer kazanmamıştır.

Sky Sport DE, Romulo'yu kadrosuna katmak isteyen iki kulübün daha olduğunu bildirdi. Bunlardan biri RB Leipzig.

Suudi Arabistan'ın Al-Wasl kulübünün de yoğun ilgi gösterdiği ve 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncuya teklif verdiği söyleniyor.

Bizden uzak olsun hic sevemedim su elemani..Forvet dediginin gol atma aliskanligi olacak bunun gecen sezon kariyer sezonu gerisi koca hic.. Gidip de 10-12 para bayilmaya gerek yok buradan sicrama yapar yukselisi devam eder yolu acik olsun deriz

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt