FIBA EuroBasket 2025 | Türkiye 83-88 Almanya | Bitti | 14 Eylül

Elimizde olmayan tek sorun sayilacak faktor, hakemler Almanya lehine izledigim her maclarinda asiri kolay faul caldilar.

Dun yunanistan macindaki hakemler cok iyiydi mesela hafif temasli oyuna izin verdikleri icin.

Almanlarda sanki Euroleague izliyorsun, temas alan salak salak rol hareketler yapiyor faul gostermek ya da sut atiyorum yutturmak icin.

Tek cekindigim detay o acikcasi.
Hızlı oynayan takım kolay faul alır o da var.

Dün kolay yendik ama Ercan ciddi ekstra oynadı.

O kadar kolay değil herşey nolursa olsun. Adamlar DK apoletli.

Hızlı oynayan takım kolay faul alır o da var.

Dün kolay yendik ama Ercan ciddi ekstra oynadı.
Orasi dogru ama cogu zaman fizikli 5 numaralari bile Dzeko-sniper hareketlerine giriyor. Euroleague bu yuzden seyir zevki rezalet aslinda. Her macta var o isler.

Ercan inanilmazdi yav, olabildigince Efes falan izliyorum bizle beraber. Adamin bu denli konsantre oldugu mac gormedim.

20250913_100043.webp

Akşam ki zafer, oyuncularla beraber Ergin Hoca'ya yazar.. Alperen ile rakibi uyutup, Ercan Osmani'den bir NBA All star performansı almak kimin aklına gelirdi ki.. Bir yandan hücumda böyle sıradışı performans, öte yandan savunmada her maç + 30 atan Ante yi 14 sayıda tutup, sudan çıkmış balığa çevirmek.. Nereden baksan dahice..

Ülke ve camia olarak böyle muazzam bir coach a sahibiz..

Öte yandan, bir de sırf Ergin Ataman milli takım coach u olduğu için milli takıma oyuncu göndermeyen vatan hainlerine de sahibiz. Ve bunlar hala utanmadan tweet atabiliyorlar..

TFF, EuroBasket finaliyle çakışan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının saat 19.00'a alınması için talep yazısını iletti. Yayıncı kuruluşun kararı bekleniyor. (Ekol TV)

Yayıncı nasil karar veriyor arkadas. Verdikleri üç kuruş para zaten.

Baslik edit talebidir:

FIBA | EUROBasket 2025 | Final: TÜRKİYE - Almanya | 14 Eylül 21:00​

2025 yılında yaşıyoruz herkesin evinde iki müsabakayı aynı anda izleyecek cihazı vardır herhalde

Geri
Üst Alt