Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.642
- 90.234
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hızlı oynayan takım kolay faul alır o da var.Elimizde olmayan tek sorun sayilacak faktor, hakemler Almanya lehine izledigim her maclarinda asiri kolay faul caldilar.
Dun yunanistan macindaki hakemler cok iyiydi mesela hafif temasli oyuna izin verdikleri icin.
Almanlarda sanki Euroleague izliyorsun, temas alan salak salak rol hareketler yapiyor faul gostermek ya da sut atiyorum yutturmak icin.
Tek cekindigim detay o acikcasi.
Orasi dogru ama cogu zaman fizikli 5 numaralari bile Dzeko-sniper hareketlerine giriyor. Euroleague bu yuzden seyir zevki rezalet aslinda. Her macta var o isler.Hızlı oynayan takım kolay faul alır o da var.
Dün kolay yendik ama Ercan ciddi ekstra oynadı.
"Yapı yine devrede, 1 saat az dinleneceğiz" derler mi? Diyebilirler.TFF, EuroBasket finaliyle çakışan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının saat 19.00'a alınması için talep yazısını iletti. Yayıncı kuruluşun kararı bekleniyor. (Ekol TV)
yayıncı karar verecek tabi parayı onlar veriyor. hem fb den topçu yok milli takımı protesto ediyorlar maçın ertelenmesine gerek yokYayıncı nasil karar veriyor arkadas. Verdikleri üç kuruş para zaten.
Ben fener-ts maçını izleyecegim. Saatler değişmeli.yayıncı karar verecek tabi parayı onlar veriyor. hem fb den topçu yok milli takımı protesto ediyorlar maçın ertelenmesine gerek yok
rockets forması giyen topçu kim çıkaramadım oğuzhan özyakuba benziyor
gerek yok spor ülkesiyiz her branşta her hafta final oynuyoruz düzenini küçük ayda yılda bir final oynayan takımlar bozar. finali normal bir şey gibi kabul edip devam edilmeliBen fener-ts maçını izleyecegim. Saatler değişmeli.
gerek yok spor ülkesiyiz her branşta her hafta final oynuyoruz düzenini küçük ayda yılda bir final oynayan takımlar bozar. finali normal bir şey gibi kabul edip devam edilmeli