FIBA EuroBasket 2025 | Türkiye 83-88 Almanya | Bitti | 14 Eylül

Polonya-Bosna galibini geçebiliriz herhalde. Yunanistan Litvanya'yı geçerse rakibimiz olacak. İzleyemedim bu sene Yunanistan'ı ama süperstarı olan takımdansa Litvanya'yı tercih ederim. Akşam Letonya karşısında çok baksın değillerdi. Gerçi biz de İsveç karşısında full performans değildik.

Polonya-Bosna galibini geçebiliriz herhalde. Yunanistan Litvanya'yı geçerse rakibimiz olacak. İzleyemedim bu sene Yunanistan'ı ama süperstarı olan takımdansa Litvanya'yı tercih ederim. Akşam Letonya karşısında çok baksın değillerdi. Gerçi biz de İsveç karşısında full performans değildik.
Yunanlar bizim gibi. Şutlar girerse herkesi yenebilirler.
Onlarla oynarsak daha ilk saniyeden sıkı savunma olmalı ve faul problemine girmemeliyiz.
Giannise fazla yardım getirmeden oynayıp zorda kalırsak faul yapalım. Muhtemelen Adem 5 faul alır ama doğru anlarda faul yapsın.
Tabi Cedi veya Larkin ikilisinden biri çok iyi oynamalı.

Yunanlar bizim gibi. Şutlar girerse herkesi yenebilirler.
Onlarla oynarsak daha ilk saniyeden sıkı savunma olmalı ve faul problemine girmemeliyiz.
Giannise fazla yardım getirmeden oynayıp zorda kalırsak faul yapalım. Muhtemelen Adem 5 faul alır ama doğru anlarda faul yapsın.
Tabi Cedi veya Larkin ikilisinden biri çok iyi oynamalı.
Cedi fena gitmiyor bence, Larkin de öyle. Şutları girerse başabaş götürürüz dediğin gibi. Yalnız nasıl bir kısa jenerasyonumuz varsa 1 2 de Larkin dışında Şehmus ve Kenan'ı riske ediyor rakipler.Onların da iyi atması lazım. Bi de Alpi bu dış şut istikrarını devam ettirirse baya şansımız var o zaman Yunanlar dediğin gibiyse.

Geri
Üst Alt