- 17 Eylül 2018
- 20.406
- 23.334
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Oğuzhan SeskoPazar günü final maçını Public Viewing etkinliğinde Türkiye formam ile Almanlar arasında izleyeceğim.
Böyle bir deneyimi en son 2008 Avrupa Şampiyonası yarı finalinde yaşamıştım. O zamanlar o onun bunun çocuğu Philip Lahm yüzünden göz yaşlarımda boğulmuştum adeta. 20 yılda 2 gol atan herif o gün bize denk gelmişti inanılır gibi değil.
Hatta bunlar Avrupa Şampiyonası sonrası Bayern ile Gladbach'a karşı olmadığında stada gidip bu kodumun bücürüne ana avrat küfür etmiştim ve bu dönüp bana bakmıştı. O an yaşadığım hazzı anlatamam. Kodumun sokuk köpeği.
Valla finlandiya umutlandirmisti beni farki eritince belki konsantrasyon kaybedip elenir Almanya dedim ama finlandiya cok aptalca hatalar yapti.Turnuvanın başından beri bizim bütün maçları izledim, bir İsveç maçının 2. periyoduyla 3. periyodunun bir kısmını kaçırdım. Yunanların maçlarının da çoğunu izledim. Açık ara daha iyi takımız abi.
Geldiniz buraya yok Antetokoumnpo mudur nedir onu övüyorsunuz, Yunanları finalist ilan ediyorsunuz. Biraz inancınız olsun lan. Biraz Cimbom'a da inancınız olsun. Orada da birilerine fena geçireceğiz.
Almanlar da iyi takım bu arada ama biz onlardan da iyiyiz. Sadece Ergin Hoca, Alperen değil olay. Güvenin bu takıma.
Elimizde olmayan tek sorun sayilacak faktor, hakemler Almanya lehine izledigim her maclarinda asiri kolay faul caldilar.Almanlar çok hızlı oynuyor, o yüzden çok yüksek sayı atıyorlar ama çok da kaçırıyorlar.
Finlandiya maçında Wagner ile Schröder bile kaç tane pota altı veya turnike kaçırdı.
Her maçta neredeyse 100 sayı atıyorlar, bunu kontrol edebilirsek alırız.