Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.983
- 33.486
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz otobüsü kaçırmış bir milletin çocuklarıyız. EURO'da bize kupa mupa bırakmazlar İspanya-alman o bu arasında geçer gider böyle bu iş. 3 final oynadık üçüde kayıp böyle şey olur mu ya.Bir daha herhangi bir milli ekibi takip etmeyeceğim. Bir cacik kazanamayacagimiz belli. Bos yere üzüntü.
Herifler bir de playstationda atar gibi üçlük atıyorlar. Sen kıçını yırtıp hücum ciziyorsun... 3 tane 2 lik atıyorsun adam 2 tane 3 luk atıp farkı kapatıyorBaskette en sevmediğim iş bu 3lük olayı yaw. O kadar didiniyosun çabalıyosun set kuruyosun congi bongi diye bir adam çıkıp saçma sapan yüzeyle 3lük atıp maçı kazandırıyor sırf bu yüzden basketten soğudum ben. 3lük çizgisinin biraz geriye çekilmesi lazım gerekirse oyun zevkini çok bozuyor
2.lik bi tek fenere yakışıyor2. olmaya canınız sağolsun demeyi bıraktığımız zaman bi şeyleri başarırız
Benim izlemeyi birakma nedenim nerdeyse.Baskette en sevmediğim iş bu 3lük olayı yaw. O kadar didiniyosun çabalıyosun set kuruyosun congi bongi diye bir adam çıkıp saçma sapan yüzeyle 3lük atıp maçı kazandırıyor sırf bu yüzden basketten soğudum ben. 3lük çizgisinin biraz geriye çekilmesi lazım gerekirse oyun zevkini çok bozuyor
Curry ve tayfası basketbolun içine ettiler bende izlemiyorum artık nba'yi.Benim izlemeyi birakma nedenim nerdeyse.
NBA de boyle.
Su wagnerin tamamen faul aldirmak adina el ayak hareketleri, surekli 3luk...
Euroleague de boyle (fener nerdeyse bu tip oyun ile aldi euroleague i)
Ozetle:
Ekli dosyayı görüntüle 303106