FIBA EuroBasket 2025 | Türkiye 83-88 Almanya | Bitti | 14 Eylül

Emirates Cup > voleybol + basketbolda alınabilecek bütün kupalar btw.
Kazansak güzel olurdu elbette ama yarın hiç kimsenin umurunda olmayacaktı. Bu dünyada tek bir gerçek spor var. Realite bu.

Baskette en sevmediğim iş bu 3lük olayı yaw. O kadar didiniyosun çabalıyosun set kuruyosun congi bongi diye bir adam çıkıp saçma sapan yüzeyle 3lük atıp maçı kazandırıyor sırf bu yüzden basketten soğudum ben. 3lük çizgisinin biraz geriye çekilmesi lazım gerekirse oyun zevkini çok bozuyor

1 haftada 4 tane final kaybettik anasını satayım voleybolcular ve bugünkü boksör iki kızla beraber...

(Başka bilmediğim turnuvada final oynayan olduysa bilmiyorum ayıp olmasın)

Bir daha herhangi bir milli ekibi takip etmeyeceğim. Bir cacik kazanamayacagimiz belli. Bos yere üzüntü.
biz otobüsü kaçırmış bir milletin çocuklarıyız. EURO'da bize kupa mupa bırakmazlar İspanya-alman o bu arasında geçer gider böyle bu iş. 3 final oynadık üçüde kayıp böyle şey olur mu ya.

3 oyuncuyla oynuyoruz resmen, iyi bilr geldik finale kadar.
2001deki 12 Dev Adam, 12 oyuncudan da katkı alıyordu.
Sonuç olarak başarıdır burayı oynamak. Sürekli buralarda olsak kazanırız muhakkak bir gün.
Sultanlar da devler de gerçekten çok iyi ülkelere final kaybettik.

Baskette en sevmediğim iş bu 3lük olayı yaw. O kadar didiniyosun çabalıyosun set kuruyosun congi bongi diye bir adam çıkıp saçma sapan yüzeyle 3lük atıp maçı kazandırıyor sırf bu yüzden basketten soğudum ben. 3lük çizgisinin biraz geriye çekilmesi lazım gerekirse oyun zevkini çok bozuyor
Herifler bir de playstationda atar gibi üçlük atıyorlar. Sen kıçını yırtıp hücum ciziyorsun... 3 tane 2 lik atıyorsun adam 2 tane 3 luk atıp farkı kapatıyor

Hem voleybol hem basketbol finallerini kaybetmek çok üzdü... İkisinde de iddialıydık

Voleybol ve basketbol da ikisinde de aynısı oldu son noktaya kadar müthiş getirdik ama elimizle verdik bunun sebebi muhtemelen gereksiz gerginlik yoksa rahat olsak içlerinden geçerdik.

Benim izlemeyi birakma nedenim nerdeyse.

NBA de boyle.

Su wagnerin tamamen faul aldirmak adina el ayak hareketleri, surekli 3luk...

Euroleague de boyle (fener nerdeyse bu tip oyun ile aldi euroleague i)

Ozetle:
1000039346.webp

Ucundan Jordan erasini izlemis, Kobe hayrani olmus biri olarak mevcut basket seyretme acisindan cok kotu.

Sirbistan ve Yunanistan maclarinda ezdik cunku bizim oyunumuz boyle degil.

Inglourious Basterds iyi gider şimdi..

almanlar gibi siyahilerle dolduralım anasını satim takımı böyle bir şey var mı ya. İlk beşleri komple afrikalıydı. Bizde yedekte boş boş duran 3-4 adam var koy bunlar yerine küçük yaştan toplayıp vatandaş yaptığın siyahileri oynat. Başka türlü bu sömürgeci ülkelerle baş edemeyiz. Spor açık konuşalım ki siyahilerin üstün olduğu bir alan. Bir tane Adem bona ile olacak iş mi yani.

Benim izlemeyi birakma nedenim nerdeyse.

NBA de boyle.

Su wagnerin tamamen faul aldirmak adina el ayak hareketleri, surekli 3luk...

Euroleague de boyle (fener nerdeyse bu tip oyun ile aldi euroleague i)

Ozetle:
Ekli dosyayı görüntüle 303106
Curry ve tayfası basketbolun içine ettiler bende izlemiyorum artık nba'yi.
Daha doğrusu izleyemiyorum zırt pırt maç duruyor yok tv molası yom normal mola bir de sürekli üçlük deniyorlar. Oysa nba'yi ve basketbolu güzel yapan şey içeri girip sayı bulmak o atletizm

Geri
Üst Alt