Fidan Aliti: "Hâlâ penaltı pozisyonunun nasıl penaltı olduğunu anlamadım, ayrıca Tadic'in kırmızısı atlandı"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Alanyasporlu futbolcu Fidan Aliti: "Maçtan önce biri bana gelip '1 puanla ayrılacaksanız' dese hiç düşünmeden kabul ederdim. Bugün sahada güzel bir mücadele verdik. Şunu da söylemeliyim, hala penaltı pozisyonunun nasıl penaltı olduğunu anlamış değilim. Ayrıca Tadic'in bir pozisyonu vardı o da kırmızı kart olmalıydı. Bunlara rağmen buradan 1 puanla ayrılıyoruz."

Alanyasporlu futbolcu Fidan Aliti: "Maçtan önce biri bana gelip '1 puanla ayrılacaksanız' dese hiç düşünmeden kabul ederdim. Bugün sahada güzel bir mücadele verdik. Şunu da söylemeliyim, hala penaltı pozisyonunun nasıl penaltı olduğunu anlamış değilim. Ayrıca Tadic'in bir pozisyonu vardı o da kırmızı kart olmalıydı. Bunlara rağmen buradan 1 puanla ayrılıyoruz."
Seni yerim Fidan..

Bunlar şerefsiz deyip gececeksin, ne yüreğini tüketiyorsun boş yere fidancım.

Fidan Aliti, ilgili şahısları itin totosuna sokmuş.

Konuşun lan! İçlerinde gezdirin!

O kadar hakkı yendi ki adamların unutuyorlar bazılarını cengizin verilmeyen 2. Sarısı da tam bir skandaldi

günaydın

fb ile yenı mı tanısıyon

diğer hatayla yenilen takımlar suspustu helal Alanya

Anlamaman normal çünkü penaltı degildi

fb oynadığı son 3 Alanya maçında hakemle kazandı yada puan aldı. Bir tane Alanyali yönetici çıkıp ağzını açmadı. İki senedir kümede kalmaya oynuyolar. Bu haldeyken bile ej ufak söz yok. Bizi böyle kayirsalar ağzından salyalar akıtarak konusurlardi. Bu çocuğa helal olsun konuşmuş en azından.

Adil bir federasyon yönetimi olsaydı fener en fazla 5 puan farkla beşiktaşın önünde olurdu.

Yolculuk yapiyordum
Bu nasil maçmış yahu!

Adamları katletmişler resmen 🥴

Geri
Üst Alt