Mehmet Oguz
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2010
- 2.580
- 0
- 1.146
Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi! [Yeni]
Naber Salman kardes
Real Madrid (Salman) 1-2 Besiktas (Mehmet Oguz) 
Naber Salman kardes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naber Salman kardesReal Madrid (Salman) 1-2 Besiktas (Mehmet Oguz)
![]()
Napoli (Mete Alparslan) 1-5 Besiktas (Mehmet Oguz)
![]()
olum Hasan, seni madrid ile nasil ezdim unutmussun, bir ara hatta ben madrid almisken, gidip ayni takimi, yani madridi aldin, bana "sen baskasini sec, o benim takimimdi bastan beri aslinda" dedin, orda belli ettin ne kadar ezildigini )))
o an bana yeter ))))
sonra birde su mesajin yok muydu, gülmekten gidiyordum az kalsin "al senin olsun madrid"
Hasan'i yikarmiyim ?
Ekle Hasan, BJKDELGADOOoohoOooohhh Fener'i Del Gado
![]()
sen beni bile zor yeniyorsun, 2. yari hic oynamiyorsun, ilk yari gol atip, ikinci yari defans yapiyorsun
hasan sana karsi zorlanmaz )))
vay baris beyne zaman mac yapacagiz, coktandir oynayamadim, su an sinavlarim var, fazla oynayamiyorum ama sana karsi her zaman oynamak isterim, her ne kadar maclar tek tarafli gecsede
![]()
5-6 gün önce bi mehmetle oynadim, o kadar.
benim de yarindan itibaren derlslerim basliyor, belki yarin aksam olabilir ama bugün yokum ))
yalniz Hasan, yine kaybedersen kizma, benim takimi mi almaya calisma. ))))))))
yürü git, bir aralar o kadar pis ezdim ki seni, benden benim takimi mi almaya calistin, unuttun demi ahahah )))
baris akilli ol, yoksa seni bu aksam yine ezerimbak haci, ben fifayi ps'de fazla oynayamiyorum, cok cok da iyi degilim, ama senden iyi oldugum kesin, sen beni yendiyse zar zor yenmisindir, hatta burada bir cok kez mesaj attin "hasan kardes sen nasil oynuyorsun, o paslar ne öyle" diye, yani kendi kendine gelin güvey olma, seni her zaman ezerim 1-2 mac haric onlari da zar zor tek farkla yenersin veya uzatmaya gider, uzatmada alirim
![]()
yahu sen kesinlikle benden iyi oyniyorsun, bu forumda benden kötü oynayan varmidir ki?
ben fifayi bu online turnuvalar baslayinca oynamaya basladim sayilir hatta, daha önce kuzenim, arkadasim falan toplandigimiz zaman bir iki mac yapardik beraber, o kadar.
bu turnuvada ama bazen seninle, bazen mete ile falan, cuma gecesinden cumartesi sabaha kadar oynadim 2-3 defa. o kadar.
inanir misin bilmiyorum ben hala tuslari degistirip duruyorum, daha bana uygun hale getiremedim tuslari.
sistemlerden bahstemiyorum bile, artik ugrasmiyorum hatta sistemlerle.
sen benden cok daha iyi oyniyorsun ama ben gaza geldim mi, zorlaniyorsun )))))))))))
ben senden iyi yada bir baskasindan iyi oynadim diye iddalar atmiyorum ki ortaya.
sadece seni ezebildigimi yaziyorum ))))))))))))
imkan olsa da aramizda oynadigimiz maclari buraya koyabilsek, forum ahalisi karar verse ezip ezemedigini. Ama bir gercek var, iyi oynadigim zaman seni fena eziyorum, cok fena. Sorun degil Baris, bende iyi oynamiyorum ama sana karsi zevkli oluyoraksam yapariz yine bir kac mac, özledim oynamayi daha dogrusu kazanmayi hemde felaket pas yapa yapa
![]()
selam...ben yeni üyeyim..bende katilmak istiyorum ...yardımcı olabilirmisiniz ..tesekkurler ..