FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bu kadar berbat bir oyun görmedim yemin ederim . Neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum , hiç bir yenilik yok top sanki balon . Adama top yapışıyor , adam koşuyormu yürüyormu belli değil . Konsoldada , PCdede berbat . İkisindede oynadım PES'de oynadığım zevkin yarısını bile alamadım :s

Bu kadar berbat bir oyun görmedim yemin ederim . Neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum , hiç bir yenilik yok top sanki balon . Adama top yapışıyor , adam koşuyormu yürüyormu belli değil . Konsoldada , PCdede berbat . İkisindede oynadım PES'de oynadığım zevkin yarısını bile alamadım :s

PES'in zevkini almaman senin arcade oyunları sevdiğini belli ediyor Yunus. Ayrıca top yapışıyor veya top balon gibi şeyler söyleyemezsin çünkü öyle bir olay yok oyunda. Senlik, benlik durum değil bunlar. Ben her FIFA World Cup 2010 oynayışımda uzaktan hayvan gibi şutlar atıyorum, 2 maç en az 1 tane uzaktan gol atıyorum, hiç bir topun uçtuğunu görmedim. (FIFA 08,09,10'da şahit oldum topun uçtuğuna ama WC 2010'da yok böyle birşey) Ayrıca PES'te en çok eleştirilen ve FIFA'da da (konsol versiyonu) en çok sevilen noktalardan biri topun ayağına yapışması olayıdır.

Yunus kiskaniyor. Yahu Yunus, sen de al fifa, oyna, sana alma diyen mi var, gözünü seveyim.

Yukarda gördüğünüz videolar bu sene bambaşka bir Fifa geldiğini gösteriyor.Ps3 standartında çıkıyor.Ben çok umutluyum. Oynamadan yorum yapmayalım.

PSN Store'da demosu çıkmış. US hesabı olanlar yüklüyormuş. Ben üşendim şimdi açmaya.

PES'in zevkini almaman senin arcade oyunları sevdiğini belli ediyor Yunus. Ayrıca top yapışıyor veya top balon gibi şeyler söyleyemezsin çünkü öyle bir olay yok oyunda. Senlik, benlik durum değil bunlar. Ben her FIFA World Cup 2010 oynayışımda uzaktan hayvan gibi şutlar atıyorum, 2 maç en az 1 tane uzaktan gol atıyorum, hiç bir topun uçtuğunu görmedim. (FIFA 08,09,10'da şahit oldum topun uçtuğuna ama WC 2010'da yok böyle birşey) Ayrıca PES'te en çok eleştirilen ve FIFA'da da (konsol versiyonu) en çok sevilen noktalardan biri topun ayağına yapışması olayıdır.

İşte topun ayağına yapışması gerçek dışıdır. Gerçeklikten uzaktır. Hangi futbolcunun top ayağına yapışıyor insan hiçmi topu ayağından aşmaz her oyuncu ayağından aşmıyor hepsimi teknik bunların bukadar. Diyorsun 2 şuttan birtanesini gol atıyorum , bu gerçekci birşeymi atamaman lazım okadar kolay olmamalı uzaktan gol atmak . Gel çapraz vur direk gol ne anladım bu işten :)

dsc0015er.jpg

dsc0016dt.jpg

Oyun için yazılacak çok fazla şey var ancak önemli olan ve işi bitiren nokta şu,Ronaldo gerçek hayatta neyse oyunda da öyle Messi gerçekte neyse oyunda o,komple bir gerçeklik var Ronaldo ile hücum yapıyorum sanki tv izliyorum dribling tarzı şutları herşey aynı.Messi mesela bundan önceki oyunlarda fiziği zayıf kalırdı artık öyle değil bir omuzla 2 metre uçmuyor gerçekte top onun ayağına nasıl yapışıyorsa nasıl top saklıyorsa öyle gidiyor.Ibrahimovic fizik aynı şut aynı adamın sahada attığı adımdan bile onun Ibrahimovic olduğuna inanıyorsunuz.Yazacak tonla yenilik var ancak yeni fizik sistemi,oyuncuların gerçekle birebir örtüşmesi,şutlar,paslar muazzam olmuş.Kamera açıları ayarlansa yazılar silinse tv de maç izlemekten çoook bir farkı kalmamış artık oyunun.

Alinti. :D

Demoyu indirdim süper bir oyun olmus. :D :D

Bir link koyuverin de biz de indireim lütfen.

PES 11 her türlü iyi gözüküyor FIFA 11 den.

Ayrıca demosu yayınlanan PC versiyon değilse PC olanı rezalet gibi geliyor diyebiliriz PES'in yanında :o

Demoyu oynadım her zamanki gibi harika,biraz ağırlaştırmışlar ama olsun. Sonuç olarak R.İ.P Pes.

Geri
Üst Alt