S. Serhat Türkel
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.969
- 1
- 313
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
İniyor şu anda. Biraz yavaş gibi ama bekleyeceğiz. %5 gözüküyor şimdilik.
İniyor şu anda. Biraz yavaş gibi ama bekleyeceğiz. %5 gözüküyor şimdilik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bu kim ?
PES 11 her türlü iyi gözüküyor FIFA 11 den.
PC için diyorsan son dönemlerde hep öyle zaten, PES'ten başkası oynanmıyor. Ama iş XBOX veya PS3'e gelince, FIFA'nın yanında adı bile geçmiyor PES'in. Ben henüz oynamadım ama oynayanların söylediğine göre bu sene de konsollarda PES'in FIFA'yı geçmesi mümkün gözükmüyor.
İşte topun ayağına yapışması gerçek dışıdır. Gerçeklikten uzaktır. Hangi futbolcunun top ayağına yapışıyor insan hiçmi topu ayağından aşmaz her oyuncu ayağından aşmıyor hepsimi teknik bunların bukadar. Diyorsun 2 şuttan birtanesini gol atıyorum , bu gerçekci birşeymi atamaman lazım okadar kolay olmamalı uzaktan gol atmak . Gel çapraz vur direk gol ne anladım bu işten![]()
Yunus dediklerimin tam tersini nasıl anladın yahu ? Topun ayağın yapışması olayı PES'te var, hatta en çok eleştirilen nokta PES'te sanki mıktanısla topu çekiyormuş gibi hava var çoğu kişi bundan eleştiriyor PES'i. FIFA'da da durum tam aksi, bu durum çok gerçekçi olduğundan FIFA'da en sevilen olaylardan biri neredeyse topun ayağına YAPIŞMAMASI.
Ayrıca 2 şuttan 1'i gol olma olayı genelde PES'te olur. Ben 2 maçta en az 1 gol atıyorum dedim, 2 şutta demedim ki gerçeği de budur zaten.
Topun ayağına yapışması mı var PES'te? Top sürmek ve çalım atmak zor oyunda.![]()
Beyler bu kim ?
Yarın çıkıyor FIFA 2011 demosu.
Üstteki Ronaldo fotosu şaka dimi![]()
Yooo niye saka olsun. Bir kac tane bende cekip koyarim azsonra. Yüzler daha iyi olmus.![]()
![]()
![]()
Oyun için yazılacak çok fazla şey var ancak önemli olan ve işi bitiren nokta şu,Ronaldo gerçek hayatta neyse oyunda da öyle Messi gerçekte neyse oyunda o,komple bir gerçeklik var Ronaldo ile hücum yapıyorum sanki tv izliyorum dribling tarzı şutları herşey aynı.Messi mesela bundan önceki oyunlarda fiziği zayıf kalırdı artık öyle değil bir omuzla 2 metre uçmuyor gerçekte top onun ayağına nasıl yapışıyorsa nasıl top saklıyorsa öyle gidiyor.Ibrahimovic fizik aynı şut aynı adamın sahada attığı adımdan bile onun Ibrahimovic olduğuna inanıyorsunuz.Yazacak tonla yenilik var ancak yeni fizik sistemi,oyuncuların gerçekle birebir örtüşmesi,şutlar,paslar muazzam olmuş.Kamera açıları ayarlansa yazılar silinse tv de maç izlemekten çoook bir farkı kalmamış artık oyunun.
Alinti.![]()
Avrupada ün yapmış oyuncuların yüzleri muhteşem oyunda, hiç kimse b.k atmasın yüzler kötü diye. Hem PES'te 2-3 lig var, FIFA'da 30 tane var. FIFA'da da 2-3 lig olsa yüzlerin tamamı en iyi şekilde olur PES'te ki gibi. Ayrıca yüzlerden önemli Personality+ özelliğine dikkat çekin siz. Oyunda yüzlere dikkat etmiyor kimse oynarken, hareketlere ve gerçekçiliğine dikkat ediyor. Oyunda oyunu durdurup replaye girip yüze bakıp mı anlamak istersin o oyuncu olduğunu, yoksa FIFA 11'de ki gibi adama özel animasyonlardan mı ? Gerçekte neyse o var FIFA 11'de. Yukarda gösterdiğim videoda ki hareket Ronaldo'ya özel mesela ki bunun gibi çoğu futbolcuya özel şeyler var...
Şu yüze iyi dedin ya ben daha yorum yapmıyorum gardaş![]()
Yorum yapmana gerek yok zaten. Böyle seyleri fotograf makinesiyle cekilmis fotograflardan cok iyi anlayamazsin. Ben mesela cep telefonuyla cekmeye calistim bir kac tane onlar cok berbat cikti. Malesef ps3'den ss yapmak o kadar kolay degil pc'de gibi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5megapixel'le ancak bu kadar oluyor.![]()
En çok benzeyen Iniesta, biraz da Messi ve Villa olmuş. Diğerlerinin alakası yok.![]()