FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bu saatten sonra ben buna oyun diyemem arkadaşlar. Yani yok böyle birşey ya. Oyunun tezahürat ve müzik paketini indirdim. Oyuna yükledim.

Maça girişte o bizim taraftarın, takım sahaya çıkmadan hemen önce yaptığı atkı şovda çalan müzik çalıyor (adını unuttum kusura bakmayın), gol attıktan sonra "Laaaaaay... la lay... laaaaay laay..." diye giden müzik çalıyor, maç sırasında bizim stadda söylenen hemen hemen tüm tezahüratlar felan çalıyor yani bildiğin Ali Sami Yen atmosferi oluyor. Böyle acayip oluyorsunuz tezahüratlar ardarda söyleniyor, sonra Nevizade Geceleri felan söylüyor taraftar yüksek bir seste, sonra top rakip takıma geçince hep birlikte ıslık felan başlıyor.

Yani hakkaten inanılmaz. Bir de ben Amsterdam Arena'yı seçiyorum (bizim yeni stada çok benzediği için) o tezahüratlarla felan tam yeni stad havası oluyor.

Kısacası oyun oyun değil, gerçek gibi birşey :)

Bu saatten sonra ben buna oyun diyemem arkadaşlar. Yani yok böyle birşey ya. Oyunun tezahürat ve müzik paketini indirdim. Oyuna yükledim.

Maça girişte o bizim taraftarın, takım sahaya çıkmadan hemen önce yaptığı atkı şovda çalan müzik çalıyor (adını unuttum kusura bakmayın), gol attıktan sonra "Laaaaaay... la lay... laaaaay laay..." diye giden müzik çalıyor, maç sırasında bizim stadda söylenen hemen hemen tüm tezahüratlar felan çalıyor yani bildiğin Ali Sami Yen atmosferi oluyor. Böyle acayip oluyorsunuz tezahüratlar ardarda söyleniyor, sonra Nevizade Geceleri felan söylüyor taraftar yüksek bir seste, sonra top rakip takıma geçince hep birlikte ıslık felan başlıyor.

Yani hakkaten inanılmaz. Bir de ben Amsterdam Arena'yı seçiyorum (bizim yeni stada çok benzediği için) o tezahüratlarla felan tam yeni stad havası oluyor.

Cem dayı :D İngilizce mi sende oyunun dili?

Ps3 ün kaldırdığı her oyunu pc havada karada denizde kaldırır,o ps oyunları nerede yapılıyor sanıyorsunuz? En iyi görüntü\grafik kalitesi her zaman pc dedir,en iyi fps pc de oynanır.Donanımla uğraşmak istemiyorum,100 bayılıp ya da güvenilir bir yer bulup takas yapıp cd mi takıp oyun oynamak istiyorum dersen başka.

Ben PS3'ü ilk ciktiginda aldim 2007 yilinda 600euro'ya(yaklasik 1200tl). Sence ben 3 sene önce 1200tl'ye aldigim bir PC'de bugün cikan oyunlari oynayabilirmiydim ??

Nedir bu pc sevdasi anlamis degilim. Her yeni cikan oyun icin daha iyi bilgisayar lazim oluyor. Buna para yetmez yahu.

Sirf bunu merak ettigim icin indiriyorum oyunu simdi.

4 gb, aksama anca biter artik. :)

Arkadaslar Torrent'den indirdim oyunu Xbox icin Double Layer DVD aldim. CloneCD ile cekmeye calistim IMAGE.dvd [Bir yerde okudugum kadariyla bunu cekmemiz lazimmis] ama Hata verdi. Bu isi yapanlar bilenler anlatabilirmi nerde hata yaptim ?

sırf bu yüzden indireceğim ben de resmen reklam yapıyorsun :D

Mac öncesi bende "War Chant" caliyor. Müthis bir atmosfer oluyor. :asd:

PS3 ile PC yi kıyaslaman bile bilginin ne kadar sınırlı olduğunu gösterir. PS3 e çıkan oyunlar şuan için 720p ile çıkıyor. Daha 1080p destekli çıkan oyunları göremedik. Konsol için kullanılan bütün parçalar özel olarak üretilmiştir. Şuan en 700 800 tl lik bir pc bırak PS3 ü PS2 ün yanından bile geçemez. TV olayında bilgin yok. Artık HDMI çıkışlı bir monitör alıp oynayabilirsin. Tıpkı PC için aldğın gibi. Gamepad içinde bende senin gibi düşünüyordum ama alışma sürecinden sonra klavye+mouse komik geliyor bana.

Birde not olarak ekleyim. Artık "BABA" dediğimiz oyunlar sadece konsol için çıkıyor. Bu sene için örnek vereyim. GT5

Herkesin BABA dediği oyunlar kendinedir. GT5 sana göre güzel iken bana göre gereksiz bir oyundur. Bilgi dağarcığımı eğer sen bir oyun kutucuğu ile ölçüyorsan tebrikler. PC ile oyun kutusunu kıyaslamadım sen belirtmişsin bende açıkladım. Haa zaten kıyaslayamazsında. İleri teknolojik bir ekran kartı ve yonga seti ile PS3'ü ağlatacak makina yapabilirsin. Biri ile yapabildiğin şey oyun oynamak - multimedya iken diğeri ile "yaratım-tasarım-hesaplama" adına çeşitli işlem yapabilirsin. PS3 sahibinin oynayabildiği her oyunu -PC versiyonu çıkması halinde "evet"- bir PC kullanıcıs rahat rahat oynar. PC ye neden çıkmıyor noktasında ise sorun şurda, çıkartılarsa bu kutuları kim alır dimi :)

Ben PS3'ü ilk ciktiginda aldim 2007 yilinda 600euro'ya(yaklasik 1200tl). Sence ben 3 sene önce 1200tl'ye aldigim bir PC'de bugün cikan oyunlari oynayabilirmiydim ??

Nedir bu pc sevdasi anlamis degilim. Her yeni cikan oyun icin daha iyi bilgisayar lazim oluyor. Buna para yetmez yahu.

Yapmayın etmeyin yahu. Topladığınız pc'nin konfigürasyonuna bakar o iş. Sen kısıtlı yaparsan ya da kaliteli olsun ama şimdilik olsun diye toplarsan, işlemci üstünde o.c denemez isen evet oyun kutusu alırsın. 3 de çıkar 4 de....bir oyuna 100tl vermek daha acı olanı hatta :)

bursa 3 yıldızlı yapmışlar ilginç.

Az once Galatasaray-Fenerbahce maci oynarken 'Lutfen sahaya yabanci madde atmayiniz' anonsu yapildi.Baya guldum.

Fifa'yı indirirken iptal etmiştim . Bugün tekrar indireyim dedim . Meğersem iptal etmemişim . :D %67'de şuan iniyor umarım sorunla karşılaşmam . :D

Bu taraftar seslerini nasıl yüklüyoruz oyuna ?

Aynen onu bilen varsa aydınlatsın taraftar sesleri olmadan pek sarmaz maçlar.

Geri
Üst Alt