FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

ps3 te nasıl oynuyosunuz anlamadım gitti:D orjinal oyun mu çıktı abi:D

Yapmayın etmeyin yahu. Topladığınız pc'nin konfigürasyonuna bakar o iş. Sen kısıtlı yaparsan ya da kaliteli olsun ama şimdilik olsun diye toplarsan, işlemci üstünde o.c denemez isen evet oyun kutusu alırsın. 3 de çıkar 4 de....bir oyuna 100tl vermek daha acı olanı hatta :)

Online oynamak istiyorsan PC'de de ayni parayi vericeksin. PS3 beni mesela yaklasik 6 sene gibi bir süre idare edecek. Ben bir PC toplasam ayni fiyata en fazla 2 sene idare eder beni.

Beyler taraftar seslerini nasıl yüklüyoruz ya?

Fifa11'i oynadım. Menü son derece kötü ve sıradan. Yağmur çok kötü olmuş. Oyun legendary de biraz garip. Bir takımı 5-0 veya 6-0 yenebildiğiniz gibi aynı takıma 2-0 3-0 yenilebiliyorsunuz. Koşarak adam geçilmiyor ki bu resmen fiyasko.Messi gibi adamın varlığı sanki yok gibi. Şöyle oyunda akıp gidemiyorsunuz. Oyun ayarlarını fast yapmama rağmen oyun akıcı değil. Şut çekerken veya koşarken sanki birisi sizi arkanızdan çekiyormuş hissi var. Top süreki hakeme çarpıyor. Çok sinir bozucu.

Legandary'de ara pasları atmak hiç kolay değil. Çoğu pası uzanmaları imkansız yerlerden kesiyorlar. Sürekli pas ile boş alan veya gol bulabiliyorsunuz. Oyunun yapay zekası legandary'de oldukça yüksek. Çok nadir top kaybediyorlar. Ara pasını sürekli deniyorlar.Hangi taktik dizilişi seçtiğiniz, oyuna çok etki ediyor. 3-4-3 gibi bir taktikle sevilla'ya Legendary'de 7 gol atmışken, Madrid'ten 3 gol yedim. Fm gibi her maça aynı taktik ile çıkmamak gerek. Oyunda hafif framerate düşmeleri var. Bana göre en iyi taktik diziliş 4-2-3-1. Özetle 10 üzerinden bana göre 7.5 puanı hak ediyor.

Online oynamak istiyorsan PC'de de ayni parayi vericeksin. PS3 beni mesela yaklasik 6 sene gibi bir süre idare edecek. Ben bir PC toplasam ayni fiyata en fazla 2 sene idare eder beni.

2007de topladığım pc ile oynayamadığım oyun yok diyorum bende. az fazla ver sorun falan kalmaz. Enaz 1 yılım daha var. Online konusunda her oyun için orijinal gerememete. Misal, Left4Dead 2 aldım 49tl orijinal online oynuyorum. Cod6 aldım 39tl ye orijinal yine. Sen bu oyunları aça alıyorsun PS3 te kıyaslayalım işte. Ayrıca, bu tip oyunlar klavye-mouse ile zevklidir. Kısacası, şuan buraya yazılarını bile PC ile atarken o makineye yatırım yapmak yerine PS3 alınmaz diyorum. Haaa alırsın durumun gayet iyidir buda zevktir bunu tartışmam. Ama konuyu başlatan arkadaş maddi sıkıntısı olduğunu söyledi bende diyorumki PC ye yatırım yap hem PC güçlensin diğer işlerinide halledersin hemde çatır çatır oynarsın oyununu. Alan adama niye aldın demem, bu onun tercihidir kısacası. Oyun kutusu işte amacı belli.

Herkesin BABA dediği oyunlar kendinedir. GT5 sana göre güzel iken bana göre gereksiz bir oyundur. Bilgi dağarcığımı eğer sen bir oyun kutucuğu ile ölçüyorsan tebrikler. PC ile oyun kutusunu kıyaslamadım sen belirtmişsin bende açıkladım. Haa zaten kıyaslayamazsında. İleri teknolojik bir ekran kartı ve yonga seti ile PS3'ü ağlatacak makina yapabilirsin. Biri ile yapabildiğin şey oyun oynamak - multimedya iken diğeri ile "yaratım-tasarım-hesaplama" adına çeşitli işlem yapabilirsin. PS3 sahibinin oynayabildiği her oyunu -PC versiyonu çıkması halinde "evet"- bir PC kullanıcıs rahat rahat oynar. PC ye neden çıkmıyor noktasında ise sorun şurda, çıkartılarsa bu kutuları kim alır dimi :)

Çıkartmamalırının neden çok basit Korsan. Çıkarsa tabiki kaldırır 1000 1500 tl lik bilgisayar. Ama oyun konsolunu özel yapanda budur işte. Özel oyunlar konsola özel. PC hiçbir zaman oyun konsolunun önüne geçemeyecek artık. Bak etrafına heryerde artık PS3 kafeler var neden ? Artık oyun dünyası konsola dönmeye başladı. Bunu ister kabul et ister etme. Wii özelliğide eklendi PS3 e daha ne olsun.

2007de topladığım pc ile oynayamadığım oyun yok diyorum bende. az fazla ver sorun falan kalmaz. Enaz 1 yılım daha var. Online konusunda her oyun için orijinal gerememete. Misal, Left4Dead 2 aldım 49tl orijinal online oynuyorum. Cod6 aldım 39tl ye orijinal yine. Sen bu oyunları aça alıyorsun PS3 te kıyaslayalım işte. Ayrıca, bu tip oyunlar klavye-mouse ile zevklidir. Kısacası, şuan buraya yazılarını bile PC ile atarken o makineye yatırım yapmak yerine PS3 alınmaz diyorum. Haaa alırsın durumun gayet iyidir buda zevktir bunu tartışmam. Ama konuyu başlatan arkadaş maddi sıkıntısı olduğunu söyledi bende diyorumki PC ye yatırım yap hem PC güçlensin diğer işlerinide halledersin hemde çatır çatır oynarsın oyununu. Alan adama niye aldın demem, bu onun tercihidir kısacası. Oyun kutusu işte amacı belli.

Arkadasin para sikintisi varsa. Xbox 360 alsin o zaman. PC'ye o kadar para vermeye gerek yok. Hem istedigi oyunu indirip oynar, para vermesine de gerek yok. Tek dezavantaj; online oynayamaz(PC'de gibi). :)

Beyler yapmayın etmeyin.PC var oldukça herzaman konsolların önünde olucaktır.Konsollar hala DirectX 9 kullanırken,Pc ler directX 11 'e geçti :)

Çıkartmamalırının neden çok basit Korsan. Çıkarsa tabiki kaldırır 1000 1500 tl lik bilgisayar. Ama oyun konsolunu özel yapanda budur işte. Özel oyunlar konsola özel. PC hiçbir zaman oyun konsolunun önüne geçemeyecek artık. Bak etrafına heryerde artık PS3 kafeler var neden ? Artık oyun dünyası konsola dönmeye başladı. Bunu ister kabul et ister etme. Wii özelliğide eklendi PS3 e daha ne olsun.

Geçiniz. PC 'ye donanım sağlayan işlemci-chip firmaları tarafından üretilen ayrı bir gelir kaynağıdır oyun kutusu. PC ile istersen öne geçersin, isteseler yine geçerler. Bu konuda ürün sahibi olup, bilgin bu kadar diye yorum yapman senin zaten bu konudaki bilgi fakirliğini gösterdiğini belirtmeliyim.

İşin özeti bu bir sektör ve sizler oyunlara katmerli ücret vermeye devam edebilirsiniz. Bu size avantaj kazandırmaz. Şuan kullandığın PC'ye yatırım yap daha mantıklı demek oyun kutusuna bok atmak değildir. Amaç-Fiyat mantığında lükstür diyorum. Önceki versiyonlarında neden korsan vardı da şimdi yok diye sorgulamanızıda öneririm. Ne değişmiş olabilir ki değil mi ?

Arkadasin para sikintisi varsa. Xbox 360 alsin o zaman. PC'ye o kadar para vermeye gerek yok. Hem istedigi oyunu indirip oynar, para vermesine de gerek yok. Tek dezavantaj; online oynayamaz(PC'de gibi). :)

Abi daha yapıcıçözüm var diyoruz işte. Yavaş yavaş alsın sorun ortadan kalkar. Online oynayamadıktan sonra amacı nedir ?

Beyler yapmayın etmeyin.PC var oldukça herzaman konsolların önünde olucaktır.Konsollar hala DirectX 9 kullanırken,Pc ler directX 11 'e geçti :)

Need For Speed Shift'i GTX 480 ekran kartı, Acer Full HD 24'' monitör ile ve birde Sony Bravia 132 ekran tv'de karşılaştırmanı tavsiye ederim sana, PS3 acımadan tekme tokat dövüyor görüntü olarak.

Geri
Üst Alt