Serhan Girici
Kırmızı Üye
- 25 Şubat 2010
- 1.428
- 245
- 333
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
ps3 te nasıl oynuyosunuz anlamadım gitti
orjinal oyun mu çıktı abi
ps3 te nasıl oynuyosunuz anlamadım gitti

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cem dayıİngilizce mi sende oyunun dili?
Yapmayın etmeyin yahu. Topladığınız pc'nin konfigürasyonuna bakar o iş. Sen kısıtlı yaparsan ya da kaliteli olsun ama şimdilik olsun diye toplarsan, işlemci üstünde o.c denemez isen evet oyun kutusu alırsın. 3 de çıkar 4 de....bir oyuna 100tl vermek daha acı olanı hatta![]()
bursa 3 yıldızlı yapmışlar ilginç.
Tezahüratlar sadece Ps3'e özel.
Ve Xbox 360![]()
Ve Xbox 360![]()
O ne oluyor ?
Online oynamak istiyorsan PC'de de ayni parayi vericeksin. PS3 beni mesela yaklasik 6 sene gibi bir süre idare edecek. Ben bir PC toplasam ayni fiyata en fazla 2 sene idare eder beni.
Herkesin BABA dediği oyunlar kendinedir. GT5 sana göre güzel iken bana göre gereksiz bir oyundur. Bilgi dağarcığımı eğer sen bir oyun kutucuğu ile ölçüyorsan tebrikler. PC ile oyun kutusunu kıyaslamadım sen belirtmişsin bende açıkladım. Haa zaten kıyaslayamazsında. İleri teknolojik bir ekran kartı ve yonga seti ile PS3'ü ağlatacak makina yapabilirsin. Biri ile yapabildiğin şey oyun oynamak - multimedya iken diğeri ile "yaratım-tasarım-hesaplama" adına çeşitli işlem yapabilirsin. PS3 sahibinin oynayabildiği her oyunu -PC versiyonu çıkması halinde "evet"- bir PC kullanıcıs rahat rahat oynar. PC ye neden çıkmıyor noktasında ise sorun şurda, çıkartılarsa bu kutuları kim alır dimi![]()
2007de topladığım pc ile oynayamadığım oyun yok diyorum bende. az fazla ver sorun falan kalmaz. Enaz 1 yılım daha var. Online konusunda her oyun için orijinal gerememete. Misal, Left4Dead 2 aldım 49tl orijinal online oynuyorum. Cod6 aldım 39tl ye orijinal yine. Sen bu oyunları aça alıyorsun PS3 te kıyaslayalım işte. Ayrıca, bu tip oyunlar klavye-mouse ile zevklidir. Kısacası, şuan buraya yazılarını bile PC ile atarken o makineye yatırım yapmak yerine PS3 alınmaz diyorum. Haaa alırsın durumun gayet iyidir buda zevktir bunu tartışmam. Ama konuyu başlatan arkadaş maddi sıkıntısı olduğunu söyledi bende diyorumki PC ye yatırım yap hem PC güçlensin diğer işlerinide halledersin hemde çatır çatır oynarsın oyununu. Alan adama niye aldın demem, bu onun tercihidir kısacası. Oyun kutusu işte amacı belli.
Çıkartmamalırının neden çok basit Korsan. Çıkarsa tabiki kaldırır 1000 1500 tl lik bilgisayar. Ama oyun konsolunu özel yapanda budur işte. Özel oyunlar konsola özel. PC hiçbir zaman oyun konsolunun önüne geçemeyecek artık. Bak etrafına heryerde artık PS3 kafeler var neden ? Artık oyun dünyası konsola dönmeye başladı. Bunu ister kabul et ister etme. Wii özelliğide eklendi PS3 e daha ne olsun.
Arkadasin para sikintisi varsa. Xbox 360 alsin o zaman. PC'ye o kadar para vermeye gerek yok. Hem istedigi oyunu indirip oynar, para vermesine de gerek yok. Tek dezavantaj; online oynayamaz(PC'de gibi).![]()
Beyler yapmayın etmeyin.PC var oldukça herzaman konsolların önünde olucaktır.Konsollar hala DirectX 9 kullanırken,Pc ler directX 11 'e geçti![]()