FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Beyler tezahüratların olduğu bir link vardı onu atabilir misiniz ? Birde bu tezahüratları nasıl atacağımızı anlatan bir link gibi birşey var mı ?

PES'te almıştım onu. Çok süratli mübarek. :D

Sürattan daha cok hareketleri iyi. Cok iyi adam geciliyor onunla. :D

Beyler tezahüratların olduğu bir link vardı onu atabilir misiniz ? Birde bu tezahüratları nasıl atacağımızı anlatan bir link gibi birşey var mı ?

4shared - My 4shared - shared folder - free file sharing and storage

Aldin mi oyunu sen ??

Nasıl koyuyoruz oyuna bunları ? :D

babacark.jpg

Tanımıyor musun reisi? :sad007:

yahu böyle ps3 oyunlar icin 60-70 euro nasil verebiliyorsunuz, ben bunu anlamiyorum.

su F1 oyunu almayi cok istiyorum ama 70 euro bir oyun icin nasil veririm diyip duruyorum kendime )))

birde benim sadece 3-4 oyunum var, ama siz her sene en az 3-4 aliyorsunuz bu oyunlari.

yahu böyle ps3 oyunlar icin 60-70 euro nasil verebiliyorsunuz, ben bunu anlamiyorum.

su F1 oyunu almayi cok istiyorum ama 70 euro bir oyun icin nasil veririm diyip duruyorum kendime )))

birde benim sadece 3-4 oyunum var, ama siz her sene en az 3-4 aliyorsunuz bu oyunlari.

Ben Fifa'yi 50euro'ya aldim. 70euro vermem ben bir oyun icin.

Ben senede en fazla 3 oyun alirim cogu platinum olur(30euro). Mesela bu ay Final Fantasy 13 cikiyor platinum, onu alicam hemen.

Ya oyun harika olmuş lafım yok gerçekçiliğine hakikaten abartmışlar şuna bakın ilk topla buluşmasında faul yaptılar öyle çok sert bir müdahele de değildi üstelik ama Kewell tam 13 hafta sakat şaka gibi valla menajerlik oyunumu sildim zaten 2 maç yapmıştım yeniden başlayacam :lol:

Ya oyun harika olmuş lafım yok gerçekçiliğine hakikaten abartmışlar şuna bakın ilk topla buluşmasında faul yaptılar öyle çok sert bir müdahele de değildi üstelik ama Kewell tam 13 hafta sakat şaka gibi valla menajerlik oyunumu sildim zaten 2 maç yapmıştım yeniden başlayacam :lol:

Oyunda bile sakatlanıyorlar :lol:

Ayrıca canyourunit sitesine göre pc kaldırmazdı ama canavar gibi oynuyorum maşallah diyelim gerçi o salak site f1 2010 için de kaldırmaz demişti onu da oynuyorum ya neyse yakıştıramadım o siteye :sad007:

Beni de Bayern'den kovdular lan.:DDaha devrim yapacaktım.:oBaştan bir kariyer açtım.Akinfeev,Schennikov ve Shaqiri'nin de katılımıyla emin adımlarla ilerliyorum şampiyonluk yolunda.:asd:

Buda benim kadrom. Galatasaray'la 2.sezondayim. 1.Sezonda sampiyon oldum ve Türkiye kupasini kazandim. Elimde ne kadar bos adam(BAM, Serdar, Zan .... ) varsa sattim ve bunlari aldim. Misi, Kewell, Elano ve Servet'i de satmak istiyorum. Onlarin yerine daha genc oyuncular alacam. Bu sezonki hedefim Sampiyonlar ligini kazanmak ve daha güclü ve genc bir kadro olusturmak. :D

041020101191.jpg

Bu ilk 11'im

041020101192.jpg

041020101193.jpg

Bunlarda yedek oyuncularim.

Geri
Üst Alt