- 20 Haziran 2009
- 15.354
- 0
- 1.361
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
:akansular:
Ne büyük iş
Ntvspor'da reklamları çıkıyor oyunun.![]()
:akansular:
Ne büyük iş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ntvspor'da reklamları çıkıyor oyunun.![]()
Pes reklamı gördün mü hiç ?
Dün koskoca Barnebau Stadında vardı. Ayrıca Konami'nin Türkiye'de reklam yapmama sebebi, korsana olan tepkileri yüzünden.
O yüzden PC'yede aynı oyunu çıkarıyorlar.
Aynen, Barça ve Real'in stadlarında elektikli reklam panolarında reklamı yapılıyor. Bundan büyük reklam olur mu?
Be a Pro modunda oynuyorum. Hatalar çok ama, GS'de başlayıp, kaptanlığa yükselip orta sahada takımı maestro gibi yönetmek kadar müthiş bir olay yok![]()
Yarin NBA 2k11'le birlikte PES'imi Fifa'yimi ismarliyacama halen karar veremedim.:SS:
Fifa daha gerçekçi ama pes daha eglenceli.
Real'in stadında ben sürekli Fifa 11 reklamı gördüm.
Ingiltere 3.Liginden baslamak cok zevkli oluyor yavas yavas yükseliyorsun basamaklari.![]()
[video=youtube;0oQ6nJ9dpP4]https://www.youtube.com/watch?v=0oQ6nJ9dpP4[/video]
Alman kanallarinda da bütün gün boyunca bu reklami gösteriyorlar. Pes'ten bisey yok.![]()
15 dk sonra oyun iniyor yaklaşık 4-5 günlük bi gecikmeylede olsa kavuşuyorum Fifa'ma![]()
İn FIFA We Trust :tiphat:
Yalnız managerlik modunda F.Rijkaard'ın halini anladım acayip zor yapmışlar![]()
İn FIFA We Trust :tiphat:
Yalnız managerlik modunda F.Rijkaard'ın halini anladım acayip zor yapmışlar![]()