FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Pes reklamı gördün mü hiç ?

O yüzden PC'yede aynı oyunu çıkarıyorlar.

Dün koskoca Barnebau Stadında vardı. Ayrıca Konami'nin Türkiye'de reklam yapmama sebebi, korsana olan tepkileri yüzünden.

Aynen, Barça ve Real'in stadlarında elektikli reklam panolarında reklamı yapılıyor. Bundan büyük reklam olur mu?

Antalya ya karsi 2-0 dan 2-4 mac verdim. Fenerbahce derbisi önce agir yara aldim. :sad007:

Be a Pro modunda oynuyorum. Hatalar çok ama, GS'de başlayıp, kaptanlığa yükselip orta sahada takımı maestro gibi yönetmek kadar müthiş bir olay yok :)

Ingiltere 3.Liginden baslamak cok zevkli oluyor yavas yavas yükseliyorsun basamaklari. :)

Yarin NBA 2k11'le birlikte PES'imi Fifa'yimi ismarliyacama halen karar veremedim.:SS:

Fifa daha gerçekçi ama pes daha eglenceli.

NBA 2k11 Harika bir oyun. Indirdim oynadim gercekten müthis hele 2 kisi oynaninca Fifa'dan daha zevkli oluyor cok gercekci grafikleri süper iki kisi cok zevkli oluyor.

Real'in stadında ben sürekli Fifa 11 reklamı gördüm.

[video=youtube;0oQ6nJ9dpP4]https://www.youtube.com/watch?v=0oQ6nJ9dpP4[/video]

Alman kanallarinda da bütün gün boyunca bu reklami gösteriyorlar. Pes'ten bisey yok. :asd:

15 dk sonra oyun iniyor yaklaşık 4-5 günlük bi gecikmeylede olsa kavuşuyorum Fifa'ma :D

Kamera yaması çıkar mı acaba? Gerçekten oyunun tek kötü yanı kamera açıları.

İn FIFA We Trust :tiphat:

Yalnız managerlik modunda F.Rijkaard'ın halini anladım acayip zor yapmışlar:D

İn FIFA We Trust :tiphat:

Yalnız managerlik modunda F.Rijkaard'ın halini anladım acayip zor yapmışlar:D

Yoo bence hiç zor değil,hatta dünyanın en kolay transfer yapılan oyunu :D Yabancı sınırlaması da yok,Arda+10 yabancıyla oynuyorum :D

Manager modunda Neymar'i alin. Ucuz, genc ve cok iyi bir oyuncu.

Geri
Üst Alt