FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Demosu hoşuma gittiği için, full versiyonuda aldık oynadık ama; hala PES2010 tadını vermiyor bana nedense. Ama PES2011'de rezalet sanırım 2011'lerde FİFA daha eğlenceli.

Ping Pong pas olayını halletmezse çok eleştiri alır EA.

Bırak lan bu ayakları :D Pas özelliğini Semi yaptıktan sonra sanki pro passing açıldı gibi geldi. FIFA 10 gibi direkt ayağa pas atamıyorum, paslaşmak beceri ve konsantrasyon istiyor. Biraz alışayım Semi'ye tamamen Manual yapacağım oyunu. İnanılmaz olacak :)

Düşünsene bir gol atıyorsun ve tamamen kendi ürünün ve kendi becerin gol. (Topun şiddetinden tut yönüne kadar herşey tamamen kendi elinde, analogu 1 derece oynatsan bile oraya gidiyor top, o derece) Özgürlük budur !

Ayrıca Legendary inanılmaz zor olmuş, kafayı yiyorum oynarken. En son FIFA 10'da Legendary'de oynadığımda santradan aldığım topla direkt gol atmıştım 2 pasta. Ama FIFA 11'de yok abi inanılmaz konsantre olman lazım oyuna. Konsantre olmazsan oyuna yenemezsin rakibi, aynı gerçekte ki gibi yani.

Yanlız hakem yönetimi kötü olmuş; ilk maçımda 3 kırmızı kartla bitirdim. Hakem çok kart çıkarıyor. Ama faul verip pozisyonları durdurmadan devam ettirmesi PES'e göre güzel.

Az önce ısmarladım PS3 için . Hadi hayırlısı.. :D

Bırak lan bu ayakları :D Pas özelliğini Semi yaptıktan sonra sanki pro passing açıldı gibi geldi. FIFA 10 gibi direkt ayağa pas atamıyorum, paslaşmak beceri ve konsantrasyon istiyor. Biraz alışayım Semi'ye tamamen Manual yapacağım oyunu. İnanılmaz olacak :)

Düşünsene bir gol atıyorsun ve tamamen kendi ürünün ve kendi becerin gol. (Topun şiddetinden tut yönüne kadar herşey tamamen kendi elinde, analogu 1 derece oynatsan bile oraya gidiyor top, o derece) Özgürlük budur !

Ayrıca Legendary inanılmaz zor olmuş, kafayı yiyorum oynarken. En son FIFA 10'da Legendary'de oynadığımda santradan aldığım topla direkt gol atmıştım 2 pasta. Ama FIFA 11'de yok abi inanılmaz konsantre olman lazım oyuna. Konsantre olmazsan oyuna yenemezsin rakibi, aynı gerçekte ki gibi yani.

Yeme biziii Ceem :D Multiplayer'da,onlineda çoğu kişi daha kolay olduğu için semide oynayacak ve bütün takımlar Barcelona gibi pas yapacak. Sıkıntı bu bence.

Yanlız hakem yönetimi kötü olmuş; ilk maçımda 3 kırmızı kartla bitirdim. Hakem çok kart çıkarıyor. Ama faul verip pozisyonları durdurmadan devam ettirmesi PES'e göre güzel.

O hakemden hakeme degisiyor. :asd:

Artik ayarlarda hakemide secebilyorsun. Her b.ka kart veren ve faul calan hakemlerde var, calmayanlarda var.

O hakemden hakeme degisiyor. :asd:

Artik ayarlarda hakemide secebilyorsun. Her b.ka kart veren ve faul calan hakemlerde var, calmayanlarda var.

Misimovic'i süper yapmışlar; çaprazdan her vurduğum giriyor. :D

Yeme biziii Ceem :D Multiplayer'da,onlineda çoğu kişi daha kolay olduğu için semide oynayacak ve bütün takımlar Barcelona gibi pas yapacak. Sıkıntı bu bence.

Semide Barcelona gibi pas yapamıyorsun Umut, asisted da da eskisi kadar kolay olmuyor ama yapılıyor gene.

Ben Cana'yi cok begendim cok hizli ve her topu kapiyor. :D

Genclerden Caner Öztil ve M.Batdal'da cok iyi top ayagina yapisiyor ikisininde digerlerine göre.

Arda'yi da cok iyi yapmislar. Yarim sezon oynattim gücü cikti hemen(83 oldu). Emre Colak'da fena degil. :D

Semide Barcelona gibi pas yapamıyorsun Umut, asisted da da eskisi kadar kolay olmuyor ama yapılıyor gene.

Özür dilerim assisted diyecektim. Bilmiyorum valla,iki oyunu da daha oynamadım,hayırlısı bakalım :D İki oyun da kötüymüş yalnız beklentilerin altında kalmışlar en azından.

Legendary modunda oynayayım dedim bir defalığına rakibim Mainz öptü attı Bayern'i.:asd:Daha da legendaryde oynamam lan.Rencide oldum.:o

Özür dilerim assisted diyecektim. Bilmiyorum valla,iki oyunu da daha oynamadım,hayırlısı bakalım :D İki oyun da kötüymüş yalnız beklentilerin altında kalmışlar en azından.

FIFA'yı oynayıpta (konsolda) beğenmeyene rastlamadım henüz. Ama cidden de beğenilmeyecek gibi değil. FIFA 10 ile alakası yok, aşırı gelişmiş yani oyun bir oyun için bu nesilde fazla gerçekçi yapmışlar.

sağlam ve hızlı torrent link atabilecek var mı pesi oynadım pek hoşuma gitmedi demoyla pek bir fark göremedim çünkü dahada geliştirselerdi demodan bu yana iyi olacaktı

Be a Pro modunda oynuyorum. Hatalar çok ama, GS'de başlayıp, kaptanlığa yükselip orta sahada takımı maestro gibi yönetmek kadar müthiş bir olay yok :)

Ya git bu konudan abisi sen,övme Fifa'yı.:D

Bizim formaları güzel yapmışlar, sesler flnda iyi. Uzaktan şutlar zevkli. Kamera açıları pek hoşuma gitmedi. Çok uzak geldi ama yinede, 2011 için iki kötü oyun arasından FİFA daha iyi geldi bana.

Geri
Üst Alt