FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Konsola tanınan ayrıcalık PC'de FIFA oynayanların tepkisini alıyordur mutlaka.

Ben de indirip oynamak isterim ama nerden indircem ki? Torrent de kullanmadım hiç. Elinde link olan biri bana pm atıp anlatabilir mi? Çok sevinirim yardımcı olabilen olursa.

Seneler sonra oynanabilir bir Fifa.:asd:Futbolcuların hareketleri,yapay zeka,kalecilerin hareketleri filan çok gerçekçi olmuş.Şutlar,paslar filan baya iyi.Olumsuz yanları da çok tabi.Kamera açıları çok yetersiz bence.Yüzler ve futbolcuların fizikleri vasat.En kötüsü de Robben,Messi,Ronaldo gibi adamlarla dar alanda hiçbirşey yapamamak.İçe doğru katetmek imkansız.Ancak çizgiye inip orta yapacaksın başka çare yok.Bu da gol opsiyonlarını kısıtlıyor.Pes'te olanlar Fifa'da yok,Fifa'da olanlar da Pes'te yok.Şöyle ortak bir oyun çıkarsalar tadından yenmez aslında.:asd:

Ben de indirip oynamak isterim ama nerden indircem ki? Torrent de kullanmadım hiç. Elinde link olan biri bana pm atıp anlatabilir mi? Çok sevinirim yardımcı olabilen olursa.

Yunus,

gönderilmiş pm leri silmiştim. Sana attığım PM'i arkadaşa gönderebilir misin ? Arkadaşda yararlansın.

Pes 2011 mükemmel olmuş. Arkadaşla oynadıkta. Dehşet-ül arz! Harika ya!

Gözlemlerimi söyleyeyim PC(*) için ;

+'lar :

- Ağırlıklı olarak "manager mode" oynadım. Yani hem yönetip hemde oynadım. Şutlar, paslar ve görsellik çok güzel.

- Gol atmak zor değil, kolayda değil.(zorluk derecesi sonda)

- Oyuncuların oyun içi moral ve ilerleme değişimi güzel.

- Grafikler güzel ve ambians hoş olmuş.

- Takımların gerçek kadroları mevcut.

- Hakem itiraz eden oyuncuya sarı kart gösterebiliyor ve anonsla güzel.

- Takımın dizlişi gerçektende yaptığınız gibi oluyor ve en küçük değişiklikte (defans fazla yap, ileri çok çıkma gibi) komutları oyuncular uyguluyabiliyor.

- Tek pas yapma zevli oluyor.

-'ler :

- Yapay zeka kötü

- Çalım atmak tamam ara ara olsada komik anlarda top kaybetiyorsunuz.

- Defans bazen arka arkaya saçmalıyor. Herşeyi denememe rağmen.

- Pas verdiğiniz oyuncu bazen topu bekliyor ve hamle yapamıyorsunuz.

- Ara pasları "abartıldığı kadar" adrese teslim olmuyor. (pas attığım oyuncular 80 ve üzeri olan isimler sebeb bu değil)

- Güçlü takımlar çok baskı kurabiliyor (gerçekten abartılı) topu kapmak çok zorlaşıyor ama gol yedikten sonra işler değişebiliyor.

- Korner atışlarında görüntü kötü.

- Kamera açısı tamamen kötü (tele + zoom(0))

- Hakem gole giden oyuncuyu düşürmeme rağmen kart vermedi ama omuz omuza mücadelede sarı gösterdi (:)) (Yapay zeka sorunlu)

- Arsenal - İnter maçı yaptım (arsenal benim). Arshavin ile pozisyon gereği Milito'yu kovalıyordum ve Milito benden hızlı koşabiliyor (bu gerçekte mümkün değil!)

- Oyuncuların karakteristi özelliği pek yansıtılmamış (bazıları dışında). Top sürmesi, şut çekmesi ya da görünüşleri.

- Omuz omuza mücadelede oyuncular garip bir şekilde top sürüyor ve komik görünüyor.

- Top yine iri olmuş.

- Ortalar; belkide en önemli onu bu. Topun nereye gideceği genel olarak anlaşılmıyor. Crosshair ile çözebiliyorsunuz yani mantı yürütmek zorlaşıyor her pozisyondada imleçi takip etmek sıkıcı ve saçma. Top garip garip falso alıyor ve yapay zeka genelde ortaları arka direğe gönderiyor.

- Manager Mode'da transfer yapma için popülarite istiyor (manager'ın) ama 2 sezon oynadım Ş.Ligi Yarı finali, Lig Kupası finali ve Lig 2. lik ile 3.lüğüm mevcut) sadece 2.5 yıldız olabildim bu sebeble oyuncu almak imkansız.

Alıma il bakışta gelenler bunlar. Benim puanım 10/6. Yinede, çok fazla oynanmaz. Bu oyun 2 işinin turnuvası için uygun görünmedi bana herzaman olduğu gibi.Kişisel görüşümdür, katılmayan-beğenmeyen olabilir.

ya arkadaş oyunu indirmeye başladık internette sorun bitmiyor ya sürekli düşüyorum bi indiremedim oyunu aradım telekomu pazartesi ekip yollucaklarmış kafayı yicem bu ttnet yüzünden :mad:

Ben bunda top rakipteyken adam seçemiyorum ? bir ayarı varmı yoksa oyunun yapısımı bu ?

Ps3'de X ile ama Pc'yi bilmiyorum.

Geri
Üst Alt